Η ΑΕΚ Τρίπολης για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ του Παναρκαδικού

Η ΑΕΚ Τρίπολης για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ του Παναρκαδικού

Ιούνιος 24, 2016 - 18:47
5 σχόλια

Το Δ.Σ. της ΑΕΚ Τρίπολης χαιρετίζει τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παναρκαδικού. Ευχόμαστε υγεία, αθλητικές χαρές και συγκινήσεις στους ανθρώπους του Παναρκαδικού, όπως και να συνεχίσουν να αγαπούν τον αθλητισμό σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Δελτίο Τύπου


5 Σχόλια

Η ΑΕΚ τριπόλεως πάντα με το ήθος που διαθέτει και με την αγωνιστική της προσφορά τιμά την πόλη μας.Σε αυτό συμβάλλουν τόσο οι αθλητές της όσο και οι διοικούντες το εν λόγω σωματείο.ένας εξ όλων είναι και ο κύριος παπαγεωργάκης που έχει μεγάλη προσφορά στην ΑΕΚ και πάλι μπράβο σας.

Όσο και να ξερογλείφεται η ΑΕΚ τρίπολης, τον περίβολο του γηπέδου του Παναρκαδικού για να φτιάξει γήπεδα τεννις δεν θα τον πάρει, κατανοητό;

Ο κόσμος του Παναρκαδικού και η γειτονιά δεν θέλει να γίνει σε χώρο του παναρκαδικού οτιδήποτε άλλο. Εδώ η πόλη έχει πνίγει από το τσιμέντο και εσείς με τους άλλους συλλόγους τρώγεστε για τα ευρουλακια και στα μπαλάκια σας για την γειτονιά

Ανώνυμε των20/12από αυτά που γράφεις δεν βγαίνει νόημα.Μήπως είσαι αγουροξυπνημένος;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.