Προγραμματίστηκαν προσλήψεις στο δήμο Τρίπολης

Προγραμματίστηκαν προσλήψεις στο δήμο Τρίπολης

Μάρτιος 30, 2016 - 09:21
1 σχόλια

Στον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έτους 2016 θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα το ΝΠΔΔ Τρίπολης.

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης το οποίο προήλθε από τη συγχώνευση 24 ΝΠΔΔ των πρώην  Καποδιστριακών Δήμων ανήκουν και οι Παιδικοί Σταθμοί Τριπόλεως, Λεβιδίου και Τεγέας καθώς και  τα ΚΑΠΗ.  Λόγω μεγάλου αριθμού του προσωπικού που συνταξιοδοτήθηκε υπάρχει ανάγκη πρόσληψης προσωπικού με οκτάμηνη απασχόληση ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργία των δομών παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα λειτουργίας τους αφού στερούνται προσωπικό καθαριότητας ώστε να καλυφτούν οι βασικές ανάγκες υγιεινής των νηπίων που φοιτούν σε αυτούς καθώς και των γερόντων μελών του ΚΑΠΗ.

Λόγω συνταξιοδότησης προσωπικού καθώς και του μεγάλου αριθμού των νηπίων απαιτείται η ενίσχυση των παιδικών με δύο μαγείρισσες και μία βρεφονηπιοκόμο και ένα άτομο Γενικών Καθηκόντων για το ΚΑΠΗ

Οι προσλήψεις θα αφορούν τις ειδικότητας ΥΕ Γενικών καθηκόντων, τριών ατόμων ειδικότητας ΔΕ Μαγείρων και  ενός ατόμου ειδικότητας ΤΕ βρεφονηπιοκόμων με οκτάμηνη σύμβαση για την κάλυψη αναγκών του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Kαλησπέρα,θα ήθελα να μου δωθει καποιο τηλεφωνο για παιρετερω ερωτησεις ευαριστω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.