Δήμαρχοι Αρκαδίας: Θα δώσει χρήματα το κράτος για τα απορρίμματα;

Δήμαρχοι Αρκαδίας: Θα δώσει χρήματα το κράτος για τα απορρίμματα;

Μάιος 30, 2016 - 20:08
1 σχόλια

Συνάντηση για το θέμα των απορριμμάτων μεταξύ των δημάρχων της Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30/5 στην Τρίπολη.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του ΦΟΔΣΑ στους πέντε δημάρχους της Αρκαδίας στο πλαίσιο κατάρτισης του ΠΕΣΔΑ. Παρόντες ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο πρώην δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Σκαντζός καθώς και ο μελετητής του νέου ΠΕΣΔΑ για την Πελοπόννησο.

Στη συνάντηση είχαν κληθεί ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος και ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, οι οποίοι δεν παραβρέθηκαν.

Στους παρευρισκόμενους παρουσιάστηκαν εναλλακτικά σενάρια ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά και οι τρεις δήμαρχοι εξέφρασαν τους ίδιους προβληματισμούς, όσον αφορά στην οικονομική βιωσιμότητα και ως προς το κατά πόσον είναι δυνατή η χρηματοδότηση από το κράτος για την ολοκληρωμένη αλλά και την τοπική διαχείριση, σύμφωνα με τα πρότυπα.

Και οι τρεις δήμαρχοι συμφώνησαν στη δημιουργία ενός πρότυπου ΧΥΤΥ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

“ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ”(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ) αυτό το μήνυμα προσπαθούν να μας περάσουν, ενώ για τις τσέπες υπουργών-βουλευτών έχουν τα πάντα....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.