Γεμίζουν οι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας (pics)

Γεμίζουν οι παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας (pics)

Μάιος 29, 2016 - 17:51
4 σχόλια

Με το θερμόμετρο στους 27 βαθμούς Κελσίου, πολύς κόσμος τόλμησε το πρώτο του μπάνιο στα νερά της Βόρειας Κυνουρίας την Κυριακή 29 Μαΐου.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα Astros Poaralion στο Facebook, η κεντρική παραλία του Παραλίου Άστρους είχε αρκετούς λουόμενους οι οποίοι οργανωμένοι κατέβηκαν για μπανάκι και ηλιοθεραπεία, ενώ άλλοι προτίμησαν το ήσυχο Χερρονήσι και το «Βαυαρικό», όπου μάλιστα ο χωματόδρομος στη Μάνα του Νερού στη λίμνη Μουστού έχει επισκευαστεί.

Ξαπλώστρες άνοιξαν και στον «Ατσίγγανο», ενώ, όπως πληροφορέι η σελίδα, ο μπάτης καθυστέρησε να κάνει την εμφάνισή του την Κυριακή και έτσι το μεσημέρι οι λουόμενοι απόλαυσαν το μπάνιο τους δίχως αέρηδες.

Το Παράλιο Άστρος και ολόκληρη η Βόρεια Κυνουρία αποτελούν αγαπημένους προορισμούς για τους ταξιδιώτες που ζητούν την ηρεμία και την ασφάλεια των καθαρών νερών αλλά και την εναλλαγή τοπίου από τη θάλασσα στο βουνό και αντίστροφα. Η ολοκλήρωση του δρόμου Τρίπολη - Άστρους, το νέο λιμάνι και τα άλλα έργα που παίρνουν σάρκα και οστά αναμένεται να καταστήσουν τη Βόρεια Κυνουρία ισχυρό πόλο έλξης για τους επισκέπτες.


4 Σχόλια

Από το παράλιο Άστρος ζει όλη η Β. Κυνουρία κ. Δήμαρχε, οπότε διόρθωσε τα κακώς κείμενα για να δούμε καλές ημέρες και ποιο καθαρές νύχτες! βόθροι, σύνδεση με βιολογηκό, σκουπίδια , καθαριότητα, επισκευή δρόμων κ.λ.π.

Καλά δεν πρέπει επιτέλους η δημοτική αρχή να αναβαθμίσει λίγο τις παραλίες τουΆστρους Ατσίγγανο και πόρτες; Δεν υπάρχει ούτε μια ντουζιέρα να ξεπληθεί ο κόσμος και μιλάτε για αναβάθμιση.ΝΤΡΟΠΗ

Είμαστε και εμείς εδω κ. Δήμαρχε. Ολα δηλαδη στο παραλιο; ποσα εκατομμύρια εργα γίνονται εκει; Δήμος δεν ειναι μονο το παραλιο. Πρεπει να ζησουμε ολοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.