Το Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη (pics,vid)

Το Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 29, 2016 - 20:17
1 σχόλια

Το καθιερωμένο εδώ και χρόνια Φεστιβάλ Ρίψεων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Η  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου  σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου ,  και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ διοργάνωσαν για ακόμη μία χρονιά το φεστιβάλ αυτό  από το οποίο έχουν περάσει όλα τα αστέρια των αγωνισμάτων ενώ έχουν αναδειχτεί και πολλά ταλέντα.

Στους αγώνες πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις, ενώ η συμμετοχή φέτος ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου  Κώστας  Βινατσέλας τόνισε ότι οι αθλητές που δήλωσαν φέτος συμμετοχή είναι οι καλύτεροι με δυνατά ονόματα. Ευχαρίστησε το ΝΠΔΔ, τον ΣΕΓΑΣ αλλά και όλους όσοι βοήθησαν στο φεστιβάλ.

Η εκπρόσωπος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Ξένια Αργειτάκη ευχαρίστησε και αυτή με τη σειρά της αυτούς που συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτή αλλά και ζήτησε από τον κόσμο να γεμίζει τις εξέδρες. Στάθηκε ιδιαίτερα και στον αγωνιστικό χώρο που χρειάζεται βελτιώσεις.

Ο εκπρόσωπος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  Γιάννης Μπόλας, ανέφερε ότι το φεστιβάλ ρίψεων είναι κριτήριο για το πανευρωπαϊκό και  ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  στηρίζει την περιοχή και θέλει το φεστιβάλ να φτάσει πολύ ψηλά.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Φεστιβάλ ρίψεων 2016


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.