Σμυρνιώτης: Ο Παυλής γνώριζε για την εγκατάσταση προσφύγων στην Τρίπολη

Σμυρνιώτης: Ο Παυλής γνώριζε για την εγκατάσταση προσφύγων στην Τρίπολη

Μάιος 28, 2016 - 18:16
6 σχόλια

Με φόντο τις ραγδαίες εξελίξεις όσων αφορά το προσφυγικό και την εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή της ΒΙΠΕ o επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Σμυρνιώτη το Σάββατο 28 Μαΐου προχώρησε στην εξής δήλωση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι ώρα να σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια και ο εμπαιγμός της Δημοτικής Αρχής προς τους δημότες και τους επιχειρηματίες της ΒΙ.ΠΕ.

Καλούμε τον κ. Παυλή να απαντήσει δημόσια γιατί ενώ στη σύσκεψη των επιχειρηματιών της ΒΙ.ΠΕ. την Τετάρτη 25/5 το βράδυ στο Επιμελητήριο δήλωνε δια των κ.κ. Κακλαμάνου και Παπαδημητρίου πλήρη άγνοια για πιθανή εγκατάσταση προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. σε χθεσινή (27.5) επιστολή του προς τους κ.κ. Κουρουμπλή και Βίτσα αναφέρεται στην από 24.5 επιστολή του κ. Βίτσα που του ανακοινώνει την πρόθεσή του για εγκατάστασή τους στην ΒΙ.ΠΕ.

Τελικά ποιός δουλεύει ποιόν και γιατί;

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Αν γνώριζε ο Μήτσος τότε τι να πώ; κρίμα ρε Μήτσο! Το τραγούδι λέει Δημήτρη μου, Δημήτρη μου μου το ‘κλεισες το σπίτι μου μου το ‘κανες οικόπεδο.....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ? ΟΥΤΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ. Η ΦΩΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ?

@Anonymous 28/05/2016 - 21:18...Το ότι είσαι καραγκιόζης δεν χρειαζόταν να μας το γράψεις...Φωνάζει από χιλιόμετρα μακριά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.