Βραδιά μπαρόκ για την ένταξη της Τρίπολης στις μεσογειακές πόλεις μουσικής (vid)

Βραδιά μπαρόκ για την ένταξη της Τρίπολης στις μεσογειακές πόλεις μουσικής (vid)

Μάιος 26, 2016 - 16:37
3 σχόλια

ET IN ARCADIA EGO- Βραδιά Μπαρόκ Μουσικής Με Έργα VIVALDI Και HÄNDEL στο πλαίσιο της ένταξης της Τρίπολης στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Μεσογειακές Πόλεις της Μουσικής»

Στο πλαίσιο της ένταξης της Τρίπολης στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο «Μεσογειακές Πόλεις της Μουσικής» ως ιδρυτικό μέλος και σε μια προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μας, η Διεθνής Αρκαδική Εταιρεία σε συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, παρουσίασε τη συναυλία ET IN ARCADIA EGO, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 20.30 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Εκεί παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής και σε ένα σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι ο Δήμος Τρίπολης συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος στο δίκτυο- πλατφόρμα «Ευρωμεσογειακές Πόλεις της Μουσικής» και την ανακήρυξη της Τρίπολης ως Ευρωμεσογειακής Πόλης της Μουσικής. Θεωρώ ότι η πρωτοβουλία αυτή θα δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές και τις αφορμές για μια πιο ουσιαστική επικοινωνία στα μέλη του δικτύου για την εκπλήρωση των σκοπών του. Το κοινό μας Ευρωπαϊκό μέλλον οδηγεί στην δημιουργία ισχυρών δεσμών στο παρόν για τη διατήρηση, ανάπτυξη και προώθηση των ποικίλων πολιτιστικών και πολιτισμικών προϊόντων των μελλών και τη δημιουργία μιας ενιαίας πολιτιστικής ταυτότητας και αισθήματος συνανήκειν στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ξεχωριστή στιγμή σε αυτή την πολύ όμορφη βραδιά ήταν και η ανακήρυξη του ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ως επίτιμου μέλους της Διεθνούς Αρκαδικής εταιρίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής στη συναυλία «Βραδιά Μπαρόκ» στο ίδρυμα Κακογιάννη


3 Σχόλια

κα Παπαδοπούλου μπορείτε να επιβεβαίωσετε την ταυτότητα σας με ένα email στο info<at>arcadiaportal.gr ώστε να εγκρίνουμε το σχόλιο; ### ArcadiaPortal.gr ###

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.