Επιμελητήριο Αρκαδίας: Στηρίζουμε τον ΣΕΒΙΠΕΤ και τις θέσεις του για το προσφυγικό

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Στηρίζουμε τον ΣΕΒΙΠΕΤ και τις θέσεις του για το προσφυγικό

Μάιος 27, 2016 - 18:29
1 σχόλια

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας μετά την εκπεφρασμένη αντίδραση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων σε ιδιόκτητο χώρο εντός της βιομηχανικής ζώνης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει πλήρως την απόφαση του ΣΕΒΙΠΕΤ να καταγγείλει τις σχετικές κινήσεις και ζητεί από τους βουλευτές του Νομού Αρκαδίας να πάρουν θέση για το ζήτημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για το θέμα της εγκατάστασης προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης  

Σε συνέχεια της καταγγελίας – διαμαρτυρίας των εγκατεστημένων επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης σχετικά με την σχεδιαζόμενη ίδρυση «hotspot» και την εγκατάσταση προσφύγων, το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε έκτακτη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής του σήμερα 27/05/2016, αποφάσισε και ανακοινώνει τα εξής:

«Ως εκπρόσωποι των επιχειρήσεων της Αρκαδίας και σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, το οποίο αφορά όλον τον επιχειρηματικό κόσμο και την τοπική κοινωνία, είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με τα όσα αναφέρονται στην «καταγγελία - διαμαρτυρία» του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης και βρισκόμαστε στο πλευρό του σε όλες τις ενέργειες που πρόκειται να κάνει. Καλούμε επίσης όλες τις τοπικές αρχές και τους βουλευτές του Νομού μας να πάρουν θέση για το θέμα αυτό και να στηρίξουν τις δίκαιες θέσεις των επιχειρήσεών μας». 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αν τα στρώματα τα δωρίζει η ΝΕΟΣΕΤ και τα ντουλάπια η ΑΡΚΑΔΙΚΗ αλλάζει!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.