Απαξιεί ο Φιλοζωικός να παρουσιαστεί σε συνεδριάσεις για τα αδέσποτα; (vid)

Απαξιεί ο Φιλοζωικός να παρουσιαστεί σε συνεδριάσεις για τα αδέσποτα; (vid)

Μάιος 26, 2016 - 21:09
17 σχόλια

Για ακόμα μία φορά τα μέλη το Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης έλαμψαν διά της απουσίας τους στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής για την παρακολούθηση του προγράμματος για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς την Πέμπτη 26 Μαΐου.

Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και συγκεκριμένα στον απολογισμό της δράσης αλλά και στην προσκόμιση στοιχείων από τον Φιλοζωικό τα οποία είχαν να κάνουν με τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων σε χώρο ο οποίος δεν είναι γνωστός και χωρίς να υπάρχουν τα παραπεμπτικά και τα λοιπά στοιχεία.

Ο Φιλοζωικός ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να παρευρεθεί στη συνάντηση με επιστολή του το μεσημέρι της ίδιας μέρας, καθώς ύστερα από το αίτημά τους να γίνονται οι συνεδριάσεις απογεύματα, τώρα προστέθηκε και ο όρος να γίνονται αυτές κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη.

Όσο και αν δεν θέλουν να το αποδεχθούν, η αντιπαράθεση πλέον που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και του Φιλοζωικού είναι εμφανής καθώς από τη μια ο Δήμος Τρίπολης προχωρεί τις απαραίτητες διαδικασίες τις οποίες προβλέπει ο Νόμος για τη διαχείριση των αδέσποτων, ενώ με κάθε τρόπο ο Φιλοζωικός δείχνει ότι δεν επικροτεί αυτές τις κινήσεις, επειδή πιθανότητα θέλει να προβεί ο ίδιος σε ιδία διαχείριση χωρίς βεβαίως αυτό να είναι εφικτό, αφού δεν υπάρχουν οι προβλεπόμενες από τον Νόμο προϋποθέσεις για να γίνει αυτό. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Σταματόπουλος, ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για το θέμα, είπε ότι ο Φιλοζωικός Σύλλογος ψεύδεται και απορρίπτει στοιχεία τα οποία θα αποδείξουν για το τι διαχείριση γίνεται από τον ίδιο τον Σύλλογο στα αδέσποτα.

Ο κ. Σταματόπουλος εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τα πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει με τη στάση του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου σε θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τα ζώα. Όσο για το σκυλί ράτσας ροτβάιλερ το οποίο έχει προσβληθεί από καλααζάρ και βρέθηκε αδέσποτο στο Παρθένι, τόνισε ότι η νόσος είναι ιάσιμη και ότι το ζώο θα σωθεί, αλλά η φροντίδα του και η αγωγή θα κοστίσουν 1.000 ευρώ.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Συνεδρίαση για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων


17 Σχόλια

Στο στρατόπεδο .ελεος πια!Δεν κυκλοφορεί άτομο χωρίς ματσούκι στο χέρι αν θέλει να βγει βόλτα σε αυτές τις περιοχές .κι ας βγει κάποιος να με διαψεύσει σχετικά .Το να μαζευτούν τα αδέσποτα ειναι θέμα που πρέπει επιτέλους να λυθεί !Πρεπει όμως να τύχει (πράγμα που απεύχομαι ειλικρινά) κανένα θανατικό για να ξεσηκωθούμε σε αυτή την πόλη !

Ο σύλλογος για 4 καλαζαρικα πληρωσε 1500€, ο δήμος για ένα 1000€ !!!! λογιστή έχετε στο δήμο ? χαχαχαχα, ο σύλλογος μάζεψε τα χρήματα με έρανο ένα ένα ευρω ενώ ο Σταματοπουλος σπαταλάει λεφτά των δημοτών , δικά του είναι για να τον τσούξει... κακοδιαχείριση και σπατάλη σε όλο της το μεγαλείο κ. Σταματοπουλε ..... και μετά περιμένουμε προκοπή!!!!

Σταματόπουλε άντε ασχολήσου με κανένα κοτόπουλο και άσε τα αδέσποτα γιατί τα έχεις κάνει μαντάρα και κινδυνεύει ο κόσμος της Τρίπολης από την ασχετοσύνη σου.

Φάσκει και αντιφάσκει ο Σταματοπουλος (αναιρεί όσα υποστηρίζει, πέφτει σε αντιφάσεις) διάβασε επίσημη επιστολή του δήμου προς τον σύλλογο που γράφει οτι ο δήμος δεν υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με τον σύλλογο και δεν δέχεται ο δημος να εμβολιάσει και να τσιπαρι αδέσποτα κουτάβια!!! και απο την άλλη καλεί τον σύλλογο να παρευρεθεί σε συναντήσεις για ποιο λόγο αφού δεν θέλει συνεργασία με τον σύλλογο? θα μας κουφάνεις Σταματοπουλε ? καταλαβαίνεις τι λες ?

Λυπηρός ο αυτοεξευτελισμός του κ Σταματοπουλου αν έχει τσίπα επάνω του θα πρέπει να παραιτηθεί, να παραδέχεται στις κάμερες χωρίς να ντρέπεται οτι ο δήμος δεν είναι ικανός να εμβολιάσει και να τσιπάρι αδέσποτα κουταβάκια!!!! Τραγικό!!!!

Η Τρίπολη έχει γεμίσει κουτάβια η φόλες καθημερινό φαινόμενο και ο Σταματοπουλος καλαμπουρίζει λες και είναι παιδάκι.....

Η αλήθεια που σας λέει ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ σας πειράζει;;;;;;που ειναι οι φιλόζωοι με τα αποδεικτικά στοιχεία τους;;;;;;;γιατι κρύβονται;;;;;διαβάστε τι λεει ο νόμος και μετα να γράφετε !!!!!

Να παραιτηθεί!!! θα έπρεπε στην θέση υπεύθυνου για τα ζωάκια στον δήμο να βρίσκετε κάποιος που έχει αγάπη για τα ζώα να νοιάζεται πραγματικά και όχι ο κάθε τυχαίος , αδιάφορος που το παίζει υπεύθυνος.

Συμφωνώ μαζί σου Δέσποινα στη θέση του Σταματόπουλου θα έπρεπε να βρίσκεται η κυρία της πλατείας Πετρινού που τα αγαπάει τόσο πολύ τα ταίζει στηνπλατεία και δεν έχει τα κότσια κανένας πολίτης να περάσει από εκεί.

Σε λίγες μέρες έρχονται οι πρόσφυγες στη ΒΙΠΕ και το πρόβλημα θα λυθεί, αρκεί να τους στήσουμε μία μεγάλη ψησταριά και κάρβουνα

σας έγραψα και πάλι ότι και μόνο ο τίτλος του άρθρου δείχνει αντικειμενική δημοσιογραφία(!!!!) ,γιατί δεν το δημοσιεύετε ; σας πονάει η αλήθεια και λογοκρίνετε τα σχόλια;

Πες τις αλήθειες σταματοπουλε και ας κρύβονται οι αλήτες ,φιλόζωοι που θέλουν να καταντήσουν την πόλη μας κυνοκομείο.ας τα πάρουν σπίτια τους!!!!!αλλα ξέχασα εχουν τα 100 Σκυλια που λένε οτι μάζεψαν!!!!α ρε ψέμα τα ***!!!!!!!!

Εκτός του ορθογραφικού λάθους και μάλιστα στον τίτλο (!) όπως επισημάνθηκε από σχολιαστή, θα πρέπει να ενημερωθεί η αρθρογράφος ότι πλέον χρησιμοποιείται η Δημοτική Ελληνική, άρα το σωστό ρήμα είναι "απαξιώνω" και στο τρίτο Ενικό πρόσωπο είναι "απαξιώνει". Πέραν αυτού, ποιος απαξιώνει ποιον; Όλες οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γίνονται ΑΠΟΓΕΥΜΑ, γιατί οι συνεδριάσεις του κ. Σταματόπουλου πρέπει να γίνονται πρωί; Δεν είναι μόνο ο σύλλογος που θα ήθελε να παραστεί αλλά και κτηνίατροι και απλοί πολίτες. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.