Πάνω από χίλιοι μετανάστες εγκαθίστανται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Πάνω από χίλιοι μετανάστες εγκαθίστανται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μάιος 26, 2016 - 14:13
33 σχόλια

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Arcadia Portal, έως τις 15 Ιουνίου καταφθάνουν στην Τρίπολη οι πρόσφυγες και οι μετανάστες οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε μισθωμένο από το ΓΕΑ κτίριο στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, βάσει του διαγωνισμού που είχε προκηρυχθεί πριν από περίπου έναν μήνα για την αναζήτηση καταλυμάτων στην περιοχή της Πελοποννήσου (δείτε ΕΔΩ). Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας στην Τρίπολη έως εκείνη την ημερομηνία πρέπει να έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες δομές φιλοξενίας.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου οι διερχόμενοι οδηγοί στη ΒΙΠΕ δεν ήταν δυνατόν να μην παρατηρήσουν τα φορτηγά οχήματα της Αεροπορίας που κυκλοφορούσαν στον χώρο.

Ως προς τον αριθμό τους, οι διαρροές κάνουν λόγο για 1.000 ή και 1.500, δίχως να έχει ακουστεί από επίσημα χείλη ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που θα φιλοξενηθούν στην Τρίπολη, κάτι που έχει προκαλέσει αναβρασμό στους επιχειρηματίες που απασχολούνται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, αλλά και σε όλους τους δημότες.

Μήπως, όμως, κάποια στιγμή θα έπρεπε να υπάρξει επίσημη ενημέρωση προς τους πολίτες του Δήμου και της Περιφέρειας για μια σειρά ερωτημάτων, όπως: Ποιος έχει αναλάβει τα έξοδα της κατασκευής του καταυλισμού; Πώς θα αναμειχθούν οι ΜΚΟ, οι οποίες έχουν χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ και για τις οποίες ο κ. Π. Τατούλης έχει υπάρξει λάβρος στο παρελθόν, δηλώνοντας ότι στην Πελοπόννησο δεν θα αναμειχθούν; Το ΓΕΑ μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας ολόκληρης πολιτικής που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι ευθύνη της κεντρικής κυβέρνησης και της ΕΕ, βάσει των όσων συμφωνήθηκαν; Ο πρώτες ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν από την Ένωση ήδη πώς θα αξιοποιήσουν αυτούς τους πόρους; Τι ευθύνη θα έχουν;

Και κυρίως, αν οι πληροφορίες ευσταθούν, ποιος και με ποιον τρόπο αποφάσισε ότι η Τρίπολη μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από χίλιους πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ οι εξαγγελίες έκαναν λόγο για τη φιλοξενία πολύ λιγότερων αριθμητικά οικογενειών Σύρων προσφύγων;

Σημειωτέον ότι η δομή θα είναι ανοιχτή.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ;

Θεωρητικά, όταν μια κοινωνία καλείται να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα το οποίο είναι εθνικό και ευρωπαϊκό, και μάλιστα μια κοινωνία η οποία διέρχεται κρίση και ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη ιστορία της δεν είχε «στρατόπεδο συγκέντρωσης - καταυλισμό - εγκατάσταση» όπως θέλετε πείτε το στα σπλάχνα της, το σωστό θα ήταν να έχει προηγηθεί διάλογος ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανάμεσα στους φορείς της πόλης και στις Αρχές του τόπου. Το σωστό, το νόμιμο και το ηθικό, αν θέλετε, θα ήταν να έχει μιλήσει η πόλη για αυτό και να πράξει ανάλογα. Στην περίπτωση της εγκατάστασης προσφύγων στην Τρίπολη, στην Αρκαδία, στην Πελοπόννησο ενημέρωση από επίσημα χείλη επί της ουσίας δεν υπήρξε ποτέ.

Και εξηγούμε:

Ο Δήμος διαβεβαίωνε ότι θα τηρούνταν κάθε νόμιμη διαδικασία ως προς την εγκατάσταση προσφύγων στην Τρίπολη. Είχαν ακουστεί πολλά και διάφορα για τις κατασκηνώσεις του Δήμου στο Άστρος, ωστόσο τίποτε δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα. Από πηγές μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ γινόταν συζήτηση ακόμα και για το Ψυχιατρείο. 

Όλα δημόσια κτήρια, το τονίζουμε αυτό.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης διεμήνυε σε όλους τους τόνους ότι θα τηρούνταν η νομιμότητα ως προς το προσφυγικό, ενώ επεσήμανε σε κάθε ευκαιρία ότι τίποτε δεν θα υλοποιηθεί στην Πελοπόννησο αν δεν εγκριθεί από την Περιφέρεια. «Στην Πελοπόννησο κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει χωρίς εμάς και δεν θα γίνει τίποτα το οποίο θα δημιουργήσει πρόβλημα», δήλωσε πρόσφατα ο Πέτρος Τατούλης. 

Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι για τα ξενοδοχεία τα οποία μισθώθηκαν από τον ΟΗΕ και από ΜΚΟ στην Αργολίδα και στην Ερμιονίδα και φιλοξένησαν ή φιλοξενούν πρόσφυγες φανταζόμαστε ότι η Περιφέρεια τα έμαθε από τον Τύπο, αφού η κεντρική κυβέρνηση δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει ούτε την Περιφέρεια ούτε τις τοπικές αρχές ούτε καν την Αστυνομία.

Σημειωτέον ότι εκείνοι οι 300 πρόσφυγες δεν βρίσκονταν καν μέσα στον κατάλογο με τους πρόσφυγες που εξέδιδε το υπουργείο Εσωτερικών. Γιατί; Δεν βρίσκονταν και αυτοί επί ελληνικού εδάφους; Ή δεν ήταν στην άμεση ευθύνη του ελληνικού κράτους;

Πάμε παρακάτω: το ΓΕΕΘΑ είχε προκηρύξει διαγωνισμό για τη μίσθωση χώρων για τη στέγαση προσφύγων. Συνεδριάζει το ΠεΣυ τη Δευτέρα για το προσφυγικό και την Τρίτη από εγκυρότατη πηγή το Arcadia Portal πληροφορήθηκε για την αυτοψία κλιμακίου της Αεροπορίας σε κτίριο στη ΒΙΠΕ Τρίπολης ο ιδιοκτήτης του οποίου έχει κάνει αίτηση στο πρόγραμμα.

Δεν γνώριζε η Περιφέρεια τίποτε για αυτό ή γι' αυτό αναλώθηκε ολόκληρη η συνεδρίαση του ΠεΣυ στο να ξεδιπλώνουν οι σύμβουλοι τις «ιστορικές» τους γνώσεις; Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση.

Το βράδυ της Τετάρτης κατεπειγόντως συνεδρίασαν οι επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ Τρίπολης με θέμα την πιθανότητα εγκατάστασης προσφύγων στη βιομηχανική περιοχή. Εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και συμφώνησαν στο ότι η ΒΙΠΕ είναι ακατάλληλη περιοχή για τη φιλοξενία ανθρώπων.

Η ΠΑΓΙΔΑ

Από όλα τα παραπάνω, δηλαδή από τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν και όχι όπως περιγράφονται στα δελτία Τύπου και στις καθησυχαστικές δηλώσεις, συμπεραίνει κανείς ότι η κυβέρνηση δρα ερήμην των πολιτών, η Περιφέρεια περιορίζεται σε μεγαλοστομίες και ο Δήμος είναι άφαντος. Το «μπαλάκι» για την εγκατάσταση των προσφύγων το πέταξε πολύ έξυπνα η ΕΕ στην ιδιωτική πρωτοβουλία -μέσω ΜΚΟ θα γινόταν η χρηματοδότηση των προσφύγων, ακόμα και για τη διαμονή τους, επομένως οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και κτιρίων θα πληρώνονταν από την ΕΕ- και τώρα πληροφορούμαστε ότι το ΓΕΑ έχει αναλάβει την προετοιμασία του χώρου.

Το κράτος, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες μένουν στην απ' έξω, αφού ουσιαστικά κανείς δεν ρώτησε την κοινωνία της Τρίπολης αν για τον έναν ή για τους δύο ιδιοκτήτες που βρήκαν τρόπο να αξιοποιήσουν τα ακίνητά τους μια ολόκληρη πόλη θα πρέπει να προσαρμοστεί σε μια πραγματικότητα η οποία θα είναι άξιον θαυμασμού αν εξελιχθεί διαφορετικά απ' ό,τι στη Λήμνο, στη Χίο, στην Ειδομένη.

Πριν από μερικές ημέρες, είχαμε αποστείλει ερωτήματα στον κ. Βίτσα για την πιθανότητα εγκατάστασης προσφύγων στην Τρίπολη. Οι μέρες περνούσαν και απάντηση δεν έφθανε. Ενοχλήσαμε και πάλι, λοιπόν, και ο υπεύθυνος απάντησε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι υπάρχουν και άλλοι φορείς στους οποίους θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε, όπως ο Δήμος και η Περιφέρεια. 

Το μπαλάκι πάει πότε από εδώ και πότε από εκεί και μια ολόκληρη κοινωνία, η οποία μάλιστα ενώ λόγω της μη εγγύτητάς της με θαλάσσια σύνορα είχε την πολυτέλεια να σκεφτεί επί της ουσίας και με προσοχή πώς θα διαχειριζόταν το ζήτημα, δεν έκανε ούτε καν αυτό παρά άκουγε τις καθησυχαστικές ανακοινώσεις περί τήρησης της νομιμότητας.

Τα ερωτήματα είναι απλά και οι απαντήσεις πρέπει να είναι ξεκάθαρες: Πόσοι και ποιοι θα εγκατασταθούν στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, ποιος θα φροντίσει για τη διαβίωσή τους, αν έχει γίνει ο έλεγχος των στοιχείων τους ή αν θα γίνει εδώ, πώς θα έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση, πόσο θα μείνουν εδώ και ποιος θα φροντίσει τις ανάγκες τους, ποια η ευθύνη του Δήμου και ποια της Περιφέρειας.

Να επισημάνουμε εδώ ότι ο περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας έφθασε στο σημείο να κάνει μήνυση για την κατάσταση στην Ειδομένη πριν από μερικές ημέρες και κατόρθωσε να συναντηθεί με τον κ. Μουζάλα μόλις την Τετάρτη 25 Μαΐου, όπου έλαβε γενικόλογες διαβεβαιώσεις ότι η Θεσσαλονίκη δεν θα μετατραπεί σε Ειδομένη.

Υπογραμμίζουμε τα παραπάνω για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι με το οποιοδήποτε πρόβλημα που θα προκύψει, οι Αρχές θα είναι δίπλα μας.

Όποιος μπορεί, ας απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα διότι απαντήσεις από τον υπουργό δεν λάβαμε ακόμα. Όποιος μπορεί, ας ανακοινώσει το πλάνο της κοινωνίας της Τρίπολης, της Αρκαδίας, της Πελοποννήσου. Όποιος αιρετός μπορεί, ας αναλάβει επί της ουσίας την ευθύνη.

Ειδήσεις: 

33 Σχόλια

50 φαντάροι έχουν έξοδο και αμέσως γίνεται αισθητη η (ωραια κατα τ άλλα) παρουσία τους στην μικρή μας πόλη. Φανταστείτε 1500 μαμελούκοι μαροκινοί και διωκώμενοι τζιχαντηστές απτην Συρία σε καθημερινή βάση να περιπλανιώνται αεργοι για τις επόμενες 10ετίες. ΤΑΤΟΥΛΗΣ + ΣΥΡΙΖΑ καταστρέψαν την Τρίπολη

Δεν πρόλαβαν. Υπήρχε το τομάρι σου να περιφέρεται και να μολύνει τον αέρα που αναπνέουμε.

Είδαμε δυστυχώς το τραγικό τέλος των δοσίλογων της κατοχής και των απογόνων τους...Χαλεποί καιροί...

ΣΥΡΙΖΑ θέλατε... Παρτε πρόσφυγες, πάρτε Φίλη, πάρτε πεμπτο μνημόνιο... @15:01 - Τη χώρα αυτή την έχει μολύνει η "Αριστερά"...

Τι λες ρε υπάνθρωπε που ακόμα δεν ήρθαν οι άνθρωποι και σου κατέστρεψαν εσένα την... υπέροχη πόλη στην οποία ζεις που είναι γεμάτη με... πολιτισμό ...ευγένεια και σκουπίδια ανθρώπινα και μη!!!!

Θα ηθελα να ρωτησω τους υπευθυνους δηλαδη τον << κυριο >> δημαρχο τριπολης και τον αλλο << κυριο >> περιφερειαρχη ...... ποια ειναι η θεση τους σε αυτο το θεμα γιατι δεν εχουν βγει ανοιχτα εξω στην κοινωνια να μιλησουν για αυτο το θεμα ........................ ??? εεεεεε ???? Γιατι δεν τους πατε << κυριοι >> στα χωρια σας και τους φερνεται στο δικο μου το χωριο .... ??? εχεται βαρια θεση και μεγαλη ευθυνη ............ εχετε δυναμη στα χερια μα ολοι αδυνατοι ειμαστε στα χερια του θεου αυτο να θυμαστε και ενα αλλο ..... ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ..... !! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ... ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ .... ??

26/5/2016. <<Ποινική δίωξη για κ α κ ο υ ρ γ η μ α τ ι κ ή απιστία άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε περισσότερους από 70 υπαλλήλους και στελέχη της Τράπεζας PROBANK. Σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, την περίοδο 2004 – 2011 χορηγήθηκαν δάνεια σε εταιρείες και φυσικά πρόσωπα χωρίς εγγυήσεις, >> .Αυτή η αριστερά μας μόλυνε ρε παιδί μου, και οι μετανάστες μας φτωχοποίησαν.

Την εδρα της περιφέρειας την θέλουμε, το νοσοκομείο το θέλουμε, το στρατόπεδο το θέλουμε, το πανεπιστήμιο το θέλουμε, τις δεκάδες υπηρεσίες τις θέλουμε, εεεε δε γίνεται και ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών να μην το θέλουμε. Δε γίνεται όλα τα καλά στην Τρίπολη και τα όποια "προβλήματα" στα χωριά μας. Εξάλλου ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι και αυτοί, κάποιοι απο εμάς μάλλον έχουμε γίνει ανθρωπάκια ή ανθρωποειδή...

Θα φρίξει το σκυλί!!. Σε μία πόλη που την νυχτα ψαχνεις περιπολικό με το κυάλι, 1000 νεοι μουσουλμάνοι άνδρες αγνώστου προλεύσεως θα σουλατσάρουν ανενόχλητοι ! Τελειώσαμε. Ριχτε μια ματιά τι γίνεται σε Χίο Σάμο και Ελληνικό. Οι βιασμοι και οι διαρρήξεις πάνε σύννεφο. Ο Παυλης μουγκάθηκε ? Ο Παπαηλιού συμφωνεί? Βλάσση Εύη τι λέτε? Μεχρι το παμπόνηρο ΚΚΕ ποιεί την νήσσαν γιατί ξερει τι θα ακολουθήσει και δεν θέλει καμία αναμειξη. ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 26/05/2016 - 15:59. Μπραβο σου! Απο οτι βλεπω αυτοπροσδιοριζεσαι !

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 26/05/2016 - 18:02. Ρε παιδια, γιατι σας αρεσει να αυτοπροσδιοριζεσθαι ?

Έχετε σκεφτεί πόσες αρρώστιες θα έρθουν μαζι με αυτούς εδω;πολυ υπεράνω σας βρίσκω.ειναι που ειναι αυτή η πόλη χάλια,έχουμε λύσει ολα τα προβληματα(σκουπίδια,στάθμευση,αδέσποτα,,,,,,,,)ας έρθουν και αυτοί.οταν θα τους βρίσκουμε μεσα στα σπίτια μας η θα "ενοχλούν"τα παιδιά μας,τότε να σας δω.γιατι μεσα σε όλους αυτούς σίγουρα θα υπάρχουν και """διαμάντια""""

Σωπάστε ρε, δε ντρέπεστε. ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι! Κι αν ο Σύριζα μας έχει καταστρέψει, ΑΥΤΟΙ δε φταίνε σε κάτι. Κατατρεγμένοι είναι και έπρεπε κάπου να κατοικήσουν. Θα μας ενοχλήσουν τα παιδάκια που θα γελάνε στα αραβικά; Τι στο διάολο πια κουβαλάτε στο κεφάλι σας;

Αnonymous 19'03 σε καμία περίπτωση δε φταίνε τα παιδάκια.τυχαινει να έχω συγγενείς στη Μυτιλήνη και απλά αναφέρω ότι τους έχουν κλέψει ,τους έχουν ρημάξει τα περιβόλια,κλειδώνονταν στα σπίτια από τις 6 το απόγευμα και πάνω στα αυτοκίνητα τους βρίσκουν ακαθαρσίες των προσφύγων.αυτοι που θα έρθουν εδω θα εινα ανώτερου επιπέδου να υποθέσω........

@ΑΝΩΝΥΜΗ 26/05/2016 - 17:46...Τράβα μωρή πλύνε 'κανα βρακί και 'κανα πιάτο και άσε τους μεγάλους να συζητήσουν, που πετάχτηκες για να πεις τη λαλακία σου!

Τριπολιτσώτη βάλε την φαντασία σου να δουλέψει. Φαντάσου ότι βρίσκεσαι στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου στις 16 ιούνη. Φαντάσου να καλέσεις το 100 μετα τις 15 ιούνη. Φαντάσου το περιβολάκι και τις κότες σου σε ένα μήνα από σήμερα. Φαντάσου τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία για τα επόμενα 30 χρόνια στην περιοχή. Τέλος φαντάσου τα απότελέσματα των επόμενων εκλογών σε φόντο κόκκινο μαύρο.....μα πολύ μαύρο όμως.ΟΝΕΙΡΟ

Με το να λέμε διάφορα εδώ δεν πρόκειται ν'αλλάξει τίποτα. Απ'ότι φάινεται όλα έχουν αποφασιστεί και μας αφήνουν σκόπιμα ανημέρωτους. Όλα γίνονται με κάθε μυστικότητα από το ΤατουλοΠαυλέϊκο. Δεν απασχολεί τους "κυρίους" αυτούς ούτε η λειτουργία και η επιβίωση των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. ούτε η ασφάλεια των Δημοτών. Το μόνο που κοιτάζουν είναι μήπως βρέξει κανά ευρώπουλο κατά τη μεριά τους. Πρέπει σύντομα να απαιτήσουμε ενημέρωση, με συγκεντρώσεις έξω από το Δημαρχείο και την Περιφέρεια.

Εκεί στο portal γιατί κάνετε λογοκρισία στα σχόλια; Πέφτει πολύ προστασία στον Τατούλη κ τη θυγατέρα του.

Έτσι μιλάτε για τους επενδυτές κυρίες και κύριοι δεν εντρέπεσθε ρε; πόσο σκ.... θα μας επενδύσουν!

Εικοσιδύο σχόλια (στην αναμπουμπούλα ξαναφάνηκε ο άθλιος παρατηρητής με την υστερία του για την αριστερά) βασισμένα σε έγκυρες πληροφορίες και διαρροές; Πόσο έγκυρες είναι οι πληροφορίες σας ρε φιλάρες; Οι δε διαρροές προέρχονται μήπως από το μαύρο βόθρο;

δεν χρειάζεται να κάνουμε εισαγωγή φονιάδων και λοιπών παραβατικών τύπων ,αφου έχουμε τους χρυσαυγίτες (Παύλος Φύσσας π.χ. )

Ο γολγοθάς που περιμένει τους αρκάδες από δώ και πέρα για τις επόμενες δεκαετίες θα έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμο.

Μενουμευρώπηδες μας ψήφισαν για να σας επιβαρύνουμε με ασιάτες είπε κάποιος συριζιάρης

Οι ακαδες εδω κ 5 δεκαετιες που θυμαμαι συνηθιζουν να μενουν σιωπηλοι, αρκει να πεφτει ο μισθος κ η συνταξη. Ηρθε η ωρα δυστυχως ολοι μας κ τα παιδια μας κ οι γυναικες μας να απολαυσουν το τιμημα αυτης της εμμισθης αδιαφοριας. Για δεκαετιες. Αρκει που σας πηραν απο τη στρουγκα αγραμματους, αξεστους, λιμασμενους για χρημα κ εξουσια κ σας τοποθετησαν σε γραφεια να κολλατε "στρογγυλες" . Ηρθε η ωρα της πληρωμης κ αυτη τη φορα ουτε στα χωρια σας θα ειστε ασφαλεις.

εμ βεβαια σε αλλες πολεις πχ σπαρτη-καλαματα αρνηθηκαν σθεναρα οι δημαρχοι κλπ,εμεις εδω τπτ ,καμια αντιδραση,αφου εχουμε μεσα στο δημο τον ξυλουργο της βιομηχανικης ........... πηρε τη δουλεια του ψυχιατρειου,τωρα θα παρει τη δουλεια στη βιομηχανικη για ντουλαπες κλπ που θα χρειαστουν ολοι αυτοι,εσεις τι λετε ..................να αρνιωντουσαν τους ξενους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να κονομισουμε παιδια και ας γινει οτι θελει

Γιατί φοβάστε ορέ όλοι εσείς εκεί στην Ντροπολιτσά; Ορέ εκεί δεν μπόρεσαν να επιβιώσουν οι Εβραίοι, οι Σύριοι πρόσφυγες θα μείνουν εδώ που έχουν οι άνθρωποι και μορφωτικό επίπεδο και κουλτούρα; Ορέ μην φοβάστε, είναι σίγουρο πως μόλις οι άνθρωποι δούνε την κεντρική σας εκκλησιά με τα μαγαζιά από κάτω πως θα πάρουν των οματιών τους και όπου φύγει-φύγει. Πάλι στη Συρία θα γυρίσουν ορέ...

Δυστυχώς έτσι λειτουργούν οι κεντρικές εξουσίες, πόσο μάλιστα όταν είναι Αριστερή και πιστεύει ιδεολογικά στο συγκεντρωτικό κράτος. Για όλους αυτούς η απάντηση στο ερώτημα "γιατί το κάνεις αυτό χωρίς να ρωτήσεις την τοπική κοινωνία" είναι "γιατί μπορώ".

Aν δεν επιτρέψει η ΕΤΒΑ δηλ. η Πειραιώς δεν πρόκειται να γίνει. Πως πιέζεται η Πειραιώς άραγε;

Μα τους επενδυτές μόνο στην βιομηχανική περιοχή τους πάνε και χωρίς την έγκριση των κ.κ. ιδιοκτητών και της συνιδιοκτήτριας τράπεζας, αφού τους ....... αγόρασαν όλους! Χα Χα Χα Χα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.