Ψήφισε την Τριπολίτισσα Ντίνα Τσούκαλη στον διαγωνισμό Be a Music Star!

Ψήφισε την Τριπολίτισσα Ντίνα Τσούκαλη στον διαγωνισμό Be a Music Star!

Μάιος 26, 2016 - 12:23
2 σχόλια

Ένα νέο και φρέσκο κορίτσι από την Τρίπολη με όνειρο να κατακτήσει τον δύσκολο χώρο του τραγουδιού αλλά πάνω απ' όλα να εκφράζεται μέσα από το τραγούδι που, όπως λέει, το αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, συμμετέχει σε διαγωνισμό του 95.2 Athens DeeJay και του Λάμψη 92.3 Be a Music Star, όπου δυο νικητές, ένας από κάθε ρεπερτόριο (Ελληνικό – Ξένο) θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, για την ηχογράφηση και κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού και video clip.

Η δική μας Ντίνα Τσουκάλη συμμετέχει με το τραγούδι «Locked out of Heaven» στην κατηγορία του Ξένου Ρεπερτορίου και με το κομμάτι «Η καρδιά σου πέτρα» στην κατηγορία του Ελληνικού Ρεπερτορίου, τραγουδώντας a capela σε δύο σύντομα κλιπ.

Η ίδια είπε στο Arcadia Portal:

«Τελειώνω Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμι Αθηνών και το όνειρό μου είναι να ασχοληθώ με την υποκριτική και το τραγούδι. Όταν βρίσκομαι πάνω στη σκηνή είμαι πραγματικά ευτυχισμένη! Θα συνεχίσω μπαίνοντας σε μια δραματική σχολή για να γνωρίσω καλύτερα αυτή την τέχνη που για μένα ακούει στο όνομα ''θέατρο''. Στον Ίασμο παρακολούθησα ένα σεμινάριο υποκριτικής αλλά σίγουρα κατάλαβα ότι αυτό μου ταιριάζει, αυτό θέλω, αυτό είναι η ευτυχία μου. Τώρα εμφανίζονται σε ένα μαγαζί στο Λουτράκι με εξαίρετους συναδέλφους και συζητάμε διάφορα για το μέλλον, θα δείξει!».

Η Ντίνα Τσούκαλη συμμετέχει στον διαγωνισμό για την εμπειρία:

«Θέλω να δω και κάτι διαφορετικό, να εκτεθώ περισσότερο σε ένα ευρύ κοινό που δεν με γνωρίζει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο αντέχω θα βρίσκομαι σε μια σκηνή να κάνω αυτό που αγαπάω περισσότερο στη ζωή μου», εξομολογείται.

Ευχόμαστε στην Ντίνα καλή επιτυχία σε κάθε στόχο της ζωής της αλλά και στον διαγωνισμό. Ακούστε την και ψηφίστε την ΕΔΩ για την κατηγορία του Ξένου Ρεπερτορίου και ΕΔΩ για την κατηγορία Ελληνικό Ρεπερτόριο.

Είσαι ταλέντο από την Αρκαδία και συμμετέχεις στον διαγωνισμό; Στείλε μας τη συμμετοχή σου!

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Φίλε μου, Τριπολιτσιώτης/Τριπολιτσιώτισσα είναι ο κάτοικος της Τριπολιτσάς. Η Τριπολιτσά έγινε Τρίπολις τον 19ο αιώνα. Άρα το ορθόν είναι Τριπολίτης/Τριπολίτισσα, εκτός κι αν εσύ ζεις ακόμα στην Τριπολιτσά, ή Ντρομπολιτσά, ή Ντρομπόλιτσα, οπότε λογικά κάπου θα δεις τον Γέρο του Μοριά να αχνοφαίνεται...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.