Απαγόρευση εισόδου οχημάτων σε συμβολή οδών της Τρίπολης

Απαγόρευση εισόδου οχημάτων σε συμβολή οδών της Τρίπολης

Μάιος 23, 2016 - 19:54
3 σχόλια

Για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κλήθηκε να αποφασίσει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης, συγκεκριμένα στην οδό Αποστολοπούλου με κατεύθυνση προς την οδό Δημητρακοπούλου.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος έκανε κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με την εισήγησή του και ανέφερε πως επειδή δεν υπάρχει η κατάλληλη σήμανση στην οδό Διονυσίου Αποστολοπούλου έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να κινούνται αυτοκίνητα και προς τις δύο κατευθύνσεις της οδού με αποτέλεσμα να έχουν γίνει τρακαρίσματα. Ανέφερε επίσης ότι σε επικοινωνία που είχε με τον Διοικητή του ΑΤ Τρίπολης τον ενημέρωσε ότι η Τροχαία δεν μπορεί να βεβαιώσει παράβαση χωρίς την ύπαρξη ρυθμιστικών πινακίδων.

Η Δημοτική Κοινότητα ομόφωνα αποφάσισε και πρότεινε τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α) Τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας ΚΟΚ, απαγορεύεται η αριστερή στροφή, στη γωνία της οδού Διονυσίου Αποστολοπούλου - έμπροσθεν ΚΕΠ, με κατεύθυνση προς την οδό Δημητρακοπούλου.

β) Τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας ΚΟΚ, απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα, στη συμβολή των οδών Διονυσίου Αποστολοπούλου και Δεληγιάννη, με κατεύθυνση προς την οδό Δημητρακοπούλου.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αντι να φτιαχνετε πινακιδες κ να παιζετε με τους δρομους δεν φτιαχνετε κ κανεναν δρομο που εχουμε σπασει τα αμορτισερ.

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΑΝΑΒΗ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.

To φορτηγάκι - μανάβικο έχει κριθεί διατηρητέο από δεσποτείας Κοτσιάνη και όλοι οι επόμενοι σεβάστηκαν την απόφαση

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.