Ακόμα ένας σκύλος νεκρός από φόλα στην Τρίπολη...

Ακόμα ένας σκύλος νεκρός από φόλα στην Τρίπολη...

Μάιος 24, 2016 - 17:07
17 σχόλια

Άλλο ένα περιστατικό δηλητηρίασης αδέσποτου σκύλου με φόλα αντιμετώπισε δυστυχώς η κοινωνία της Τρίπολης. 

Το πρωί της Τρίτης 24 Μαΐου βρέθηκε από κατοίκους στην οδό Παπαρρηγοπούλου και 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη σκύλος ο οποίος υπέφερε από σπασμούς λόγω δηλητηρίασης.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι κάτοικοι και μετέφεραν το άτυχο ζώο σε κτηνίατρο, όπου δυστυχώς κατέληξε. Στον σκύλο θα γίνει νεκροψία από την Κτηνιατρική Υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης, ενώ έχει κατατεθεί μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης και αναζητείται ο άγνωστος δράστης.

Σημειωτέον ότι η θανάτωση των ζώων με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, δηλαδή έγκλημα, το οποίο τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή, σύμφωνα με τον Νόμο 3170/2003 και τον Νόμο 1197/1981 και τον Νόμο 4039/2012. Το συγκεκριμένο έγκλημα μάλιστα διώκεται αυτεπάγγελτα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε λάβει γνώση αυτού του εγκλήματος με οποιοδήποτε τρόπο (δηλαδή ως αυτόπτης ή αυτήκοος μάρτυρας) έχει δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Έργα στη Φαλαισία
Επόμενο άρθρο
Αλέξη... Δεν Ξεχνώ! (vid)

17 Σχόλια

-Γειά σου ρε Λασπωτήρα Ψηλέ Καπνοφούμαρε, με τις λύσεις σου για τα αδέσποτα σκυλιά !! -Ποτέ στα χρονικά δεν είχαμε δει τέτοιους άχρηστους στην εξουσία !!

Όσο συνεχίζουν οι ευαίσθητοι «φιλόζωοι» και ο πανέξυπνος δήμος μας, να θεωρούν λύση τις ταϊστρες και τις ποτίστρες στους δημόσιους χώρους, τόσο τα κακόμοιρα ζώα θα είναι στο έλεος του κάθε κάφρου, που ωστόσο μας έχει δείξει έμπρακτα τις προθέσεις του εδώ και καιρό. Εμείς απλά του υποδεικνύουμε που να βάλει τις φόλες, για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Φαντάσου να σου λέγανε ότι υπάρχει παιδόφιλος στο πάρκο κι εσύ να το γέμιζες παιχνίδια και σοκολάτες για να μαζέψεις όλα τα παιδιά και να μη θέλουν να φύγουν. Βραβείο ηλιθιότητας!

Υπάνθρωποι !!!

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ, ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ..... ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

@20:06 Πήγαινε να δείς ρε κάφρε!! Κι εύχομαι εκεί που πας να σε περιλάβουν και να σε κάνουν διάτρητο όπως σου αξίζει! χαχαχαχα!

Πάντως τελευταία στη πόλη βλέπουμε εδώ-εκεί κανένα. Τι έγινε, που πήγαν, τα μάζεψαν? Δεν πιστεύω να τα .........και να ησυχάσαμε!!!

Ο φιλοζωικός και η ΔΗΘΕΝ ευαισθησία τουω(στην πραγματικότητα στα τέτοια τους) για τα ζώα έχει κι αυτός τεράστια ευθύνη! Τους βολεύει να υπάρχουν παντού αδέσποτα για να τσιμπήσουν επιχορηγήσεις! Μόνο αυτό τους νοιάζει, και φαίνεται άλλωστε από τη στάση τους που συνεχώς κρύβονται!

Μπα, δεν χρειάζεται, κοιμητήριο είναι όλη η πολή με τόσο ύπνο βαθύ που τη δέρνει......

@21:51 ποιες επιχορηγήσεις ρε ανίδεε; Ούτε σεντ δεν έχουν πάρει από το Κράτος. Ό,τι συνεισφέρουν τα μέλη με την ετήσια συνδρομή τους και την προσωπική περιουσία ολίγων πιο ευαίσθητων μελών. Και για αυτό δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να φαίνονται. Δεν υπάρχουν τα χρήματα να στηρίξουν τις δράσεις που πρέπει να κάνουν. Μάλιστα μερικά μέλη έχουν μέχρι και 6 αδέσποτα υιοθετήσει. Τι άλλο να κάνουν πια; Ο Δήμος ενδέχεται όμως να έχει πάρει επιχορηγήσεις για να φτιάξει καταφύγια κλπ κλπ.

@17:12 σε προκαλώ να γράψεις εδώ τα ΦΕΚ ή τις ΑΔΑ(από την Διαύγεια) που αποδεικνύουν ότι πήρε επιχορηγήσεις ο φιλοζωικός. Είσαι απλά προπαγανδιστής και ψεύτης.

Έγραψα: για να τσιμπήσουν επιχορηγήσεις..........πρόσεξες το ΓΙΑ ΝΑ φαρδύ πλατύ???? δεν είπα ότι πήραν-πήρατε κάτι! Την επιδίωξη αναφέρω. Τα υπόλοιπα τα ξέρουμε και τα βλέπουμε όλοι λίγο πολύ.

Βλέπω δεν το συνεχίζεις, αλλά με τι μούτρα θα μου πεις! ΝΑΙ σας αρέσει η κατάσταση με τα αδέσποτα στους δρόμους (όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά) για να έχετε λόγο ύπαρξης και να σας παραχωρηθούν κονδύλια ως οι πλέον (υποτίθεται) "αρμόδιοι" να ασχοληθείτε με το ζήτημα των αδέσποτων.

Προτείνω σε αυτή τη διαμάχη να μπεί διαιτητής η κυρία της Πετρινου.Και λάισμαν η κυρία που τα φροντίζει στον Αγιάννη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.