Παπαηλιού: Χωρίς εκπλήξεις η ψήφιση του ασφαλιστικού - φορολογικού (vid)

Παπαηλιού: Χωρίς εκπλήξεις η ψήφιση του ασφαλιστικού - φορολογικού (vid)

Μάιος 06, 2016 - 20:06
14 σχόλια

«Μόνο με εθνική ενότητα, κοινωνική συνοχή και διατήρηση της εθνικής ταυτότητας μπορεί ο τόπος να προχωρήσει», ανέφερε ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού στην εκδήλωση για την  193η Επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος την Παρασκευή 6 Μαΐου.

Αυτό θα πρέπει να γίνει σήμερα, δεδομένων των μεγάλων δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο τόπος, πρέπει να υπάρξει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο της αναμονής ενόψει της αξιολόγησης.

Αυτή η αξιολόγηση θα έχει θετική κατάληξη

Για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο που θα κληθούν να ψηφίσουν οι Έλληνες βουλευτές το Σαββατοκύριακο ο κ. Παπαηλιού ανέφερε ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις.

«Από τόσα χρόνια πολιτικής λιτότητας και ελπίδες θα υπάρξει σταθερότητα προκειμένου να επανακκινηθεί η οικονομία σε συνθήκες αισιοδοξίας».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παπαηλιού: Αυτή η αξιολόγηση θα έχει θετική κατάληξη


14 Σχόλια

O διορισμένος δίνει λόγο σ' εκείνον που τον διόρισε, ο εκλεγμένος σ'όποιον τον ψήφισε

DEN NΤΡΕΠΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ

Τωρα τη θυμηθηκατε την ενότητα. Γιατι αν είσασταν αντιπολίτευση και εφερνε η ΝΔ αυτό το ασφαλιστικό θα καιγόταν η Αθήνα.

Αντί να εξαφανιστείς από προσώπου γης, έρχεσαι σε εκδηλώσεις για να μας πεις ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί χωρίς εκπλήξεις? Και όταν κυβερνούσαν οι άλλοι ο τόπος περνούσε δύσκολες στιγμές, εσείς όμως κοιτάξατε πως να αρπάξετε την εξουσία από τα χέρια τους δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις για να συνεχίσετε με χειρότερο τρόπο το έργο τους. Δεν ντρέπεστε με αυτά κάνετε? Πηγαίνετε να πνιγείτε σε μια κουταλιά νερού, για να μην βλέπουμε τις γελοίες φάτσες σας. ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Δώσε και άλλο σανό. Που ξέρεις; Τόσα πρόβατα που έχουμε στην Ελλάδα, μπορεί και να ξαναβγείτε. Η αριστερά είναι καλή, ψηφίζει καλά μνημόνια, αριστερά. Μπορεί τα μέτρα να είναι χειρότερα από αυτά της δεξιάς αλλά είναι αριστερά. Θα πληρώνετε από την αριστερή τσέπη, την καλή. Πάρτε ΕΝΦΙΑ στο κεφάλι, πάρτε διόδια που θα τα καταργούσαν, πάρτε 24% ΦΠΑ, πάρτε χαμηλότερο αφορολόγητο, πάρτε και άλλους φόρους, πάρτε, πάρτε, ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ. Για να μάθετε ότι δεν υπάρχει ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΔΑΝΕΙΚΑ για να ζείτε το αριστερό παραμύθι.

Μάγκες, ΥΠΟΜΟΝΗ..........τριάμισι χρονάκια έμειναν......θα περάσουν!!!!!!!!!!!

Έτσι...η μόνη σας έγνοια να ψηφιστεί το φορολογικό-ασφαλιστικό λαιμητόμος για να παραμείνετε ακόμα για λίγο καιρό στην εξουσία...για να συνεχιςουν κάποιοι Καρανικες και λοιποί κομματικοί τεμπέληδες που δεν είχαν εργαστεί ποτε στη ζωή τους να σιτίζονται στην πλάτη του ελληνικού λαού...το γελαστό παιδί εχει γεμίσει το Σύνταγμα με κλούβες .τετοια λαϊκή αποδοχή απολαμβάνετε ..και χθες το βράδυ δεκάδες ρουσφετολογικές τροπολογίες με τα ΜΜΕ σε κυβερνητική απεργία...κανονική κόκκινη χούντα!!!

αισχος στους διορισμενους αλλα θα μου πει καποιος είδαμε και τον προηγούμενο τον ανύπαρκτο

Εμετός !!!

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΟΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ! ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΕΝΩ ΑΝΟΙΚΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.