Τα «θέλω» του Χάβου για τον Αστέρα

Τα «θέλω» του Χάβου για τον Αστέρα

Μάιος 04, 2016 - 09:40
9 σχόλια

Η εφετινή χρονιά δεν ήταν η αναμενόμενη για τον Αστέρα Τρίπολης με βάση τις προσδοκίες αλλά και τις απαιτήσεις που υπήρχαν και για τον λόγο αυτόν άλλωστε κατευθείαν με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, οι αλλαγές στο ρόστερ αλλά και στη φιλοσοφία της ομάδας κατ' επέκταση θα είναι πολλές, με τον Αστέρα να έχει αποχαιρετήσει μέχρι στιγμής 7 ποδοσφαιριστές, ενώ ο αριθμός αυτός ενδεχομένως να μεγαλώσει το επόμενο διάστημα.

Ο αέρας ανανέωσης που έχει φυσήξει στο κιτρινομπλέ στρατόπεδο έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας με υψηλές φιλοδοξίες που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αλλά και σε αυτά που έχει χτίσει με την αξία της τα προηγούμενα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο τιμόνι της νέας αυτής προσπάθειας σε ρόλο καπετάνιου θα είναι ο Μάκης Χάβος ο οποίος μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας έχουν σηκώσει μανίκια με το τέλος των υποχρεώσεων και χαράζουν τις συντεταγμένες στις οποίες θα κινηθούν οι κιτρινομπλέ την καινούρια αγωνιστική σεζόν.

Ο Αστέρας αναμένεται να κινηθεί πολύ δυναμικά για ακόμα μία χρονιά στο μεταγραφικό παζάρι έτσι ώστε να φέρει στην Τρίπολη ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν παραπάνω ποιότητα και να μπορούν να υπηρετήσουν τη φιλοσοφία και το τρόπο παιχνιδιού του προπονητή τους.

Μετά και την αποχώρηση των 7 (Μπαντής, Ζησόπουλος, Γκοιάν, Σανκαρέ, Κιτοκό, Τορμένα, Λούι) τα κενά που υφίστανται στο ρόστερ την δεδομένη στιγμή είναι συγκεκριμένα και πάνω εκεί θα πέσει ένα μεγάλο βάρος του μεταγραφικού σχεδιασμού, ενώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τη γραμμή κρούσης που μετά τη φυγή του Γιάννου το πρόβλημα διογκώθηκε για την ομάδα σχεδόν σε όλον τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η εισήγηση του Μάκη Χάβου αναφέρει ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα κινηθεί σίγουρα για 2 κεντρικούς αμυντικούς, έναν δεξιό μπακ που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Στάθη ο οποίος είναι πολύ κοντά στον Αστέρα, δύο εξτρέμ, δύο επιθετικούς και ίσως έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής για να πλαισιώσει τους υπάρχοντες χαφ, ενώ θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την απόκτηση του Γιώργου Αθανασιάδη για την θέση «1».

Ένα από τα ζητούμενα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να έρθουν για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης και να ενισχύσουν την ομάδα πρέπει να έχουν ο καθένας τους και για τη θέση στην οποία θα αγωνίζονται διαφορετικά χαρακτηριστικά καθώς ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας θέλει παίχτες που να μπορούν να κάνουν πολλές δουλειές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τη δυνατότητα να αλλάζει τις ισορροπίες και τις συνθήκες παιχνιδιού της ομάδας.

Στις μεταγραφές θα πρέπει να προσθέσουμε και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή. Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης επένδυσαν τον περασμένο Ιανουάριο στην αξία και στην προσωπικότητά του και φυσικά το προπονητικό επιτελείο αναμένεται να στηρίξει ένα μεγάλο μέρος του μεσοεπιθετικού παιχνιδιού της ομάδας πάνω του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πότσι Τσάβες.

Ο Τσάβες με γεμάτη προετοιμασία θα βρει και πάλι τα πατήματά του και θα έχει όλο τον χρόνο μέσα στο καλοκαίρι να μπει για τα καλά στο πνεύμα της νέας του ομάδας και να γίνει ο νέος μεγάλος μαέστρος του Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος, η έναρξη της προετοιμασίας για το χτίσιμο του νέου Αστέρα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27 Ιουνίου ενώ τα θεμέλια και οι βάσεις θα μπουν στο Oosterbeek της Ολλανδίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της  από Δευτέρα 18 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Ο Χάβος μπορεί να θέλει τα αφεντικά τι θα πουν.Πάντως πειτε από τώρα αντίο Ευρώπη γιατί του χρόνου πρώτα ο θεός,βγαίνουν τρείς ομάδες.

Ο χάβος ειναι ενας πολυ καλος προπονητης με πολυ καλή γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος. Μακάρι η επιλογή του από τη διοικηση, να στηριχθεί με την εμπιστοσύνη και να του αφήσουν χώρο να αποφασίζει εκείνος για τα αγωνιστηκά πλάνα της ομάδας.

Αν αφήσουν στον Χάβο χώρο για να ασκήσει το επάγγελμά του θα έρθουν καλές ημέρες για τον Αστέρα. Τα λεφτά δεν λείπουν, η ποδοσφαιρική λογική λείπει πολλές φορές. Ας ελπίσουμε το λάθος των αποδεσμεύσεων Ζησόπουλου, Μπαντή, Σανκαρέ να μην έχει συνέχεια.

Και θεωρείται αναβάθμιση η επιλογή Στάθη στην θέση του Λούι ?Αν ο σκοπός μας είναι να φτάσουμε τον Λεβαδειακό ίσως.Με αυτές τις επιλογές μόνο προς τα πίσω μπορείς να πας σαν ομάδα.

Όταν ο Τσάβεζ γίνει ποδοσφαιριστής ο Αστέρας θα σηκώσει το cl...Ας κοιτάξουν να πληρώσουν κανένα ευρώ να κρατήσουν τον Bertoglio μήπως και σώσουν τα προσχήματα...Γιατί αν πάς με παίχτες σαν τον Τσαβεζ θα βλέπεις τον Πλατανιά Ρεάλ.

Asterios Πέμ, 05/05/2016 - 13:23 Δεν θυμάμαι πότε κάνουν αιτήσεις για προπονητή στον Αστέρα για να κάνεις και σύ, γιατί απ' ό,τι φαίνεται ενώ υπήρχες εσύ έτοιμος και «ψημμένος» (αχ! κάηκα) κόουτς για την ομάδα, οι μακάκες οι υπεύθυνοι έφεραν τον πανάσχετο το Χάβο...Κατάντια...Α, ρε, ταγάρια, γίνατε όλοι προπονηταράδες από το σπίτι σας, τον καναπέ και από την εξέδρα...Γι' αυτό η ομάδα δεν πρόκειται να δει προκοπή, γιατί είναι περικυκλωμένη από δήθεν γνώστες της φιλοσοφίας του ποδοσφαίρου...Τραβάτε ρε για 'κανα φραπέ και 'κανα τσιγάρο και αφήστε τη μπάλα σ' αυτούς που την ξέρουν, μυρωδιάδες!

Το πρώτο ταγάρι είσαι εσύ από ότι φαίνεται περίμενες τον Αστέρα για να πας στο γήπεδο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.