Βραβεύει Κοκκάλα και 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης «Ο Γέρος του Μοριά»

Βραβεύει Κοκκάλα και 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης «Ο Γέρος του Μοριά»

Μάιος 03, 2016 - 11:21
6 σχόλια

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων Ελλάδος Ν. Αρκαδίας "Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ", σας προσκαλεί στην εκδήλωσή του, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και ώρα 20:30  στο παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης (Αίθουσα Συνεδριάσεων)

Στην εκδήλωση  θα βραβευθούν για την προσφορά  τους:

1) Ο Αρκάς Δευτεραθλητής Κόσμου στο Taekwondo Παναγιώτης Κοκκάλας.
2) Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης, η οποία κατέκτησε την περσινή σχολική χρονιά τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Σας περιμένουμε για να τιμήσουμε όλοι μαζί τα δικά μας παιδιά!

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΡΗ.ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΑΘΛΙΑΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ..

τραγικες επιλογες γενικα,και δε μιλαω για τον Κοκκαλα που τα αξιζει και με το παραπανω.υπαρχουν αθλητες που εχουν σαρωσει τα μεταλια σε παννεληνια πρωταθληματα και οχι μονο μια χρονια ,αλλα πολλες χρονιες,και μερικοι και συνεχομενες χρονιες, εχουν παει παγκοσμια πρωταθληματα, αλλα βραβευση πουθενα !!!!!!!

Ο στίβος και η κολύμβηση δεν είχαν αθλητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα; Καλό είναι σε τέτοιες εκδηλώσεις να τιμούμε τον αρκαδικό αθλητισμό στο σύνολό του.

Επειδή έχω διαβάσει σε σάιτ της πόλης μας για τον αθλητή που κάνει ελεύθερη κατάδυση ,τον ρώτησα χτές στο κολυμβητήριο που κάνω κοινό κι εγω ,με αφορμή αυτό το θέμα ,και έμαθα για μετάλλια σε παννελήνια πρωταθλήματα και μάλιστα συνεχόμενα τα τελευταία 4 χρόνια. συμμετοχή σε παγκόσμια πρωταθλήματα ,αθλητές τέτοιου επιπέδου που έχουν προσφέρει πολλά στη πόλη μας και είναι παράδειγμα για τα παιδιά μας. πότε θα βραβευτούν? Και είναι και άλλοι όχι μόνο αυτός !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην τρελαίνεστε. Δεν βραβεύει η Ακαδημία Αθηνών. Μια παρεούλα που γυρνάει από από καφέ σε ταβέρνα για να δεί ποδόσφαιρο δεν είναι παρά μιά παρεούλα

σωστός ο φίλος που μιλάει για μια παρεούλα ,αλλά το θέμα είναι οτι κάποια στιγμή πρέπει κάποιοι αθλητές που το αξίζουν και έχουν προσφέρει να βραβευτούν κιόλας απο τη τοπική κοινωνία..................δήμο ,νομαρχεία κλπ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.