Παυλής: Δεν θα αυξήσω τα δημοτικά τέλη για να γίνει η ΣΔΙΤ (vid)

Παυλής: Δεν θα αυξήσω τα δημοτικά τέλη για να γίνει η ΣΔΙΤ (vid)

Μάιος 05, 2016 - 21:31
20 σχόλια

«Θα κάνω μόνος μου τη διαχείριση»

Συνεδρίασε  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαΐου, ενόψει της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή για το θέμα των απορριμμάτων.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ανέφερε ότι η συνάντηση αύριο γίνεται επειδή το ζήτησαν οι 5 μεγάλοι Δήμοι της Πελοποννήσου, αλλά η Διυπουργική Επιτροπή Μεγάλων Έργων απέφυγε την όποια συζήτηση και θέλει να παραβρεθούν και οι 26 δήμαρχοι.

«Ανεξάρτητα το πόσοι Δήμοι έχουν καταθέσει τοπικά σχέδια, θα πρέπει μέσα σε 15 ημέρες τα τοπικά σχέδια να έχουν τελειώσει και να είναι στα χέρια του, έτσι ώστε να δώσουμε την απάντηση ότι είμαστε ικανοί να συντάξουμε τον ΠΕΣΔΑ», ανέφερε ο δήμαρχος Τρίπολης.

Και επεσήμανε: «Μας έδωσαν έναν μήνα προθεσμία να παρουσιάσουμε την εναλλακτική πρότασή μας, στις 27/4 μου έκλεισαν ραντεβού και δεν με δέχτηκαν, δεν είχαν το θάρρος να δεχτούν το δήμαρχο Τρίπολης και τους μελετητές για να την παρουσιάσουμε. Δουλεύουν εκ του πονηρού και θέλουν με το δικό τους τρόπο.. Είναι στο χέρι μας η όποια απόφαση, στο χέρι των τοπικών συμβουλίων και του ΦΟΔΣΑ».

«Προσωρινή διαχείριση εγώ θα κάνω μόνος μου, δεν ζητάω λεφτά από το κράτος, θέλω να είναι δίπλα μου η Γορτυνία και η Μεγαλόπολη, η Βόρεια και Νότια Κυνουρία έχουν κάνει δική τους προσωρινή διαχείριση. Για την οριστική διαχείριση έχω πρόταση για ολόκληρη την Αρκαδία. Συνολική διαχείριση από το σπίτι, από τον κάδο μέχρι το τελικό προϊόν όχι πάνω από 40 ευρώ με το ΦΠΑ.»

Ο δήμαρχος Τρίπολης δήλωσε ότι δεν ζητούν χρήματα: «Λεφτά θα πάρουμε γιατί η πρότασή μου λέει ότι ο ΦΟΔΣΑ είναι αυτός που έχει τις μετοχές του εργοστασίου που διαχειρίζεται τα απορρίμματα και ως εκ τούτου γυρνάνε πίσω στον Δήμο ανταποδοτικά τα μερίσματα από τα κέρδη που θα έχει το εργοστάσιο», εξήγησε.

«Πρέπει να τελειώσει αυτό το παιχνίδι, και ικανοί είμαστε και θα το αποδείξουμε, να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν πρόκειται να αυξήσω τα τέλη 4 φορές για να ικανοποιήσω το ΣΔΙΤ, δεν θα γίνει ποτέ.»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής: Δεν θα αυξήσω τα δημοτικά τέλη για να γίνει η ΣΔΙΤ


20 Σχόλια

Aσε ρε Μήτσο χορτάσαμε απο τις πολλές λύσεις που έχεις και στο τέλος τα πετάς κάτω από το δάσος!!!!!

Ρε Μήτσο δίνεις 100 ευρώ τον τόνο μόνο για αποκομιδή των ανακυκλώσιμων - πάντα με απ' ευθείας αναθέσεις - σκέψου πόσ θα φτάσεις τα τέλη αν αναλάβεις εσύ τη διαχείριση.

ΡΕ ΕΙΧΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΣΤΑΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΗΤΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ? ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ

ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΟΥΡΟ ΓΟΥΟΡΚΙΝΓΚ ΓΚΡΟΥΠ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ .ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΕΝΝΟΩ

ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ? ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ρε φίλε έχεις γραψει 7 σχόλια εναντίον του Παυλή σε 20 λεπτά. Άλλη δουλεια δεν έχεις να κανεις;

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΗΤΡΑΚΗ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΕΤΣΙ ΠΕΤΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ .ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ.ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,,ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ,ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ , Η ΚΕΔΗΤ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑ Η ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ

Ρε Συ ανώνυμε δεν βαριέσαι να γράφεις και να ξαναγράφεις? κάνε και τιποτα άλλο!! ΞΕΣ ΕΣΥ εκτός αν δεν εχεις γυναίκα δίπλα σου, όποτε χρησιμοποίησε το αλλοιώς!!!

Ρε anonymous με τα ΚΕΦΆΛΑΙΑ γραψτα όλα μαζί κι όχι ένα σχόλιο κάθε 2 λεπτά για να φαίνεσαι ότι είσαι πολλοί. Η ανορθογραφια σου σε προδίδει. Παρα ταύτα οι απόψεις σου είναι σωστές, αλλά η κουτοπονηρη τακτική σου σε ακυρώνει.

"Γατάκια του Σμυρνιώτη, είναι πολλά τα 5 χρόνια...Ο Παυλής σκίζει. Δεν έχει ξαναπεράσει τέτοιος δήμαρχος, ούτε τέτοια δημοτική αρχή στο σύνολό της. Τα έργα είναι πολλά και μιλάνε μόνα τους" - Έχει καιρό να γράψει ο "γατάκιας" και είπα να γράψω εγώ στην θέση του. Παυλή ήθελε το 50% των πολιτών, Παυλή θα λουστούμε για άλλα 3,5 χρόνια ..."γατάκια". Περαστικά μας, περαστικά τους. Την επόμενη φορά να σκεφτείτε καλύτερα ποιους ψηφίζετε. Με Τσίπρα και Παυλή καλά δεν περνάτε; Ψηφίστε τους πάλι...

Δήμαρχε έπρεπε να πάρεις τον Παπαζαχαρία μαζί σου! Αυτός θα άνοιγε διάπλατα τις πόρτες της κυβέρνησης για να σε δεχθούν. Τα ψέμματα σας τελείωσαν, ετοιμαστείτε να φάτε τζατζίκι χαλασμένο που περίσσεψε από τις γιορτές. Προσωρινή διαχείριση με κοινωνική επιχειρηματικότητα θέλετε να πετύχετε, γι' αυτό και ο Παπαζαχαρίας σας στηρίζει. Η μεσιτεία στα σκουπίδια ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-ΠΑΣΟΚΟΙ-Ψεκασμένοι τελείωσε και σας το επιβεβαίωσε ο Τσιρώνης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.