Απορρίφθηκε η ένσταση του Πανθυρεατικού

Απορρίφθηκε η ένσταση του Πανθυρεατικού

Μάιος 05, 2016 - 20:54
4 σχόλια

Η ένσταση που κατέθεσε ο Πανθυρεατικός στις (25/4) αναφορικά με τον αγώνα μπαράζ με την Δόξα Μεγαλόπολης για παράβαση του άρθρου 14 του ΚΑΠ (παρ.1, εδάφιο 4) απορρίφθηκε όπως έκανε γνωστό το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ.

Ο Πανθυρεατικός είχε κάνει λόγω για παρατυπία η οποία και προφανώς δεν έκρινε την τελική έκβαση του αγώνα όπου και βρήκε νικήτρια την ομάδα της Μεγαλόπολης με την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να μην δικαιώνει την ένσταση αυτή.

Έτσι λοιπόν λύνεται και τυπικά το όποιο θέμα είχε προκύψει σχετικά με την ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα του Άστρους με την Δόξα Μεγαλόπολης να είναι και επίσημα η νέα πρωταθλήτρια Αρκαδίας μετά την νίκη της επί του Πανθυρεατικού στον συγκλονιστικό αγώνα μπαράζ που είχε πραγματοποιηθεί στο γήπεδο  ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’.

Αναλυτικά ο άρθρο 14 στο οποίο ο Πανθυρεατικός είχε καταθέσει την ένσταση:

Άρθρο 14

Στολές ομάδων /Διαφήμιση

1. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής ποδοσφαιριστών στους αγώνες είναι να φορούν σε
όλη τη διάρκεια αυτών τη στολή τους, η οποία υ ποχρεωτικά περιλαμβάνει: Φανέλα-Παντελονάκι-Κάλτσες–Ποδοσφαιρικά Υποδήματα και Επικαλαμίδες.

Παράγραφος α)

Οι ομάδες που μετέχουν στα πρωταθλήματα δηλώνουν στη διοργανώτρια τα χρώματά τους, καθώς,επίσης, και τις εναλλακτικές περιπτώσεις στις στολές των ποδοσφαιριστών (φανέλες-παντελονάκια-κάλτσες). Η δήλωση αυτή γίνεται συγχρόνως με τη δήλωση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα.

Παράγραφος β)

Οι ομάδες έχουν το έμβλημά τους, που αποτυπώνεται στο επάνω αριστερό σημείο της φανέλας των ποδοσφαιριστών.

Παράγραφος γ)

Οι τερματοφύλακες έχουν διαφορετικό χρώμα στολής από τους άλλους συμπαίκτες τους.

Παράγραφος δ)

Οι αρχηγοί των ομάδων έχουν ειδικό διακριτικό περιβραχιόνιο, στο αριστερό τους χέρι.

Παράγραφος ε)

Η αρίθμηση στην εμφάνιση (φανέλα-παντελονάκι) των ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματα του παρόντα κανονισμού υποχρεωτικά είναι από ένα (1) έως το δεκαοχτώ. Η αρίθμηση στα παντελονάκια είναι προαιρετική. Εφόσον όμως υπάρχει, τότε υποχρεωτικά θα είναι όμοια αυτή της φανέλας.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ο Πανθυρεατικός έμεινε στις ενστάσεις αλλά η δ΄ξα είναι ο μεγάλος νικητής Μπράβο σας για άλλη μια φορά.

Σας έχει πονέσει πολύ ο Πανθυρεατικός και αντιδράτε έτσι στα σχόλια....δεν πειράζει και του χρόνου μαζί

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.