Τροχαίο στην Τρίπολη μπροστά από το 4ο Δημοτικό (pics)

Τροχαίο στην Τρίπολη μπροστά από το 4ο Δημοτικό (pics)

Μάιος 04, 2016 - 16:37
33 σχόλια

Για ακόμα μία φορά τροχαίο υλικών ζημιών συνέβη έξω απ' το κτίριο του 4ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης. Συγκεκριμένα την Τετάτρη 4 Μαΐου στις 14:05 στην συμβολή των οδών Ειρήνης Μπακοπούλου & Δήμητρος υπήρξε σύγκρουση δύο ιχ οχημάτων.

Επανειλημμένως έχουν γίνει καταγγελίες για το συγκεκριμένο σημείο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι που να βοηθά στην αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων.

Η παραβίαση του ΣΤΟΠ στο συγκεκριμένο σημείο είναι συχνό φαινόμενο, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, με αποτέλεσμα το τελευταίο χρονικό διάστημα να προκαλούνται ατυχήματα. Το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο αφού διέρχονται και μικρά παιδιά λόγω του σχολείου, γι’ αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ειδήσεις: 

33 Σχόλια

Aν βγείς σώος και έχεις κότσια ,τον σπάς στο ξύλο,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΜΑΚΑΝΕΙ .

Με λίγα λόγια έφταιγε αυτός με το μαύρο αυτοκίνητο και τα φιμέ τζάμια λόγω παραβίαση STOP. Και δεν φαίνεται να έκοψε και πολύ ταχύτητα κρίνοντας από την ζημιά που προκάλεσε στο γαλάζιο αυτοκίνητο.

Δυστυχώς όσο μεγάλο και να είναι το STOP, όποιος δε θέλει να το σεβαστέι δε θα το σεβαστεί. Τοσο απλά.

Και φανάρια να βάλουν, έχω δει πάμπολλους στην Τρίπολη που δεν τα σέβονται. Κοιτούν δεξιά-αριστερά και φεύγουν με κόκκινο.

Ντροπή! Επιτέλους! Ξυπνήστε! Έχουν γίνει πάνω από 30 ατυχήματα μέσα σε τέσσερα χρόνια. Έχουν τραυματιστεί και παιδιά με ποδήλατα. Μιλάμε για σημείο μπροστά στο μεγαλύτερο δημοτικό της πόλης. Το μόνο που σχολιάζουμε είναι ότι υπάρχει ΣΤΟΠ; Άρα τι είμαστε καλυμμένοι. Κάτι γίνεται ρε παιδιά σε αυτό το σημείο. Επειδή δεν αφορά τη γειτονιά μας θεωρητικολογούμε. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται και μένουμε αμέτοχοι είμαστε υπεύθυνοι.

Προτείνω στους οδηγούς και στις ασφαλιστηκές τους να στραφούν κατά του δήμου. Ε έλεος πια! Τόσα τρακαρίσματα άσχημα και δεν κουνιέται κανείς. Ευτυχώς που υπάρχει και το site σας και έχει αναδείξει το πρόβλημα. Σημείο δίπλα σε δημοτικό και αδιαφορούν όλοι. Τέρμα η θεωρεία. Στραφείτε πια κατά των υπευθύνων.

Προτείνω να δημοσιεύσετε ένα άρθρο με όλα τα τρακαρίσματα που έχουν γίνει! Μπας και κάποιοι καταλάβουν ότι κάτι συμβαίνει στο σημείο. Σημείο διπλά σε δημοτικό και όλοι είναι ησυχοι αφου υπάρχει στοπ. Αφου είμαστε εντάξει ασ' τους να τρακάρουνε (και τι έγινε).

ποιο στοπ και ποιο φαναρι...............ο ελληνας δε σεβεται τπτ ,οι παραβιασεις καθε μερα πεφτουν βροχη,σε οποιοδηποτε σημειο της πολης εχει φαναρι η στοπ.του αλλουνου του φταιει ο δημος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε παιδιά μου φταίει ο δήμος, η τροχαία και μένα! Γιατί; Αν είχαν γίνει ενα, δύο ή τρία θα έλεγα οκ φταίει ο οδηγός....Αλλά όταν έχουμε φτάσει στα τριάντα ατυχήματα κάτι γίνεται! Κάποιος πρέπει να παρέμβει. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο. Τι λέμε υπάρχει ΣΤΟΠ αρα οκ. Όπως είπαν και άλλοι είναι δίπλα σε δημοτικό. Έχουμε δει όπως είπαν αυτοκίνητο να παρασύρει παιδί με ποδήλατο. Έχουμε δει ταξί να χάνει την πορεία του και να πέφτει πάνω σε μάντρα. Τι θα γινόταν αν μπροστά στη μάντρα ήταν και πεζος; Τι περιμένουμε; Να υπάρξει και νεκρός;

Ωραία αφού υπάρχει Στοπ αφήστε να σκοτωθούν...Μην κάνετε τίποτα. Το πολύ πολύ να έχουμε και νεκρό. Τι έγινε.

Εδώ δεν φταίει ούτε η τροχαία ούτε ο Δήμος ούτε η Μέρκελ. Φταίει ότι είμαστε κοινωνικά απαίδευτοι και οδηγικά αναλφάβητοι. Δηλαδή ζώα.

Φταίει αυτός που παραβίασε το STOP. Ούτε το κράτος, ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε η αντιπολίτευση. Φταίει απλά και μόνο ο πολίτης που έκανε το λάθος.

Οι παραβιάσεις πέφτουν βροχή, τα πρόστιμα όμως; Ας βάλουν ένα σαμαράκι εκεί ώστε να αναγκάζονται να ανακόπτουν ταχύτητα. Και ας βάλουν και ένα της τροχαίας εκεί για ένα μήνα, να παραφυλάει και να μοιράζει κλήσεις.

ΝΑΙ στα πολλά σαμαράκια πριν το στοπ της Δήμητρος και μπροστά από το δημοτικό, ΝΑΙ σε μεγαλύτερα στοπ για να τα βλέπουν καλύύύτερα τα απρόσεκτα όρνια, ΟΧΙ σε νέα φανάρια. Πήξαμε στα φανάρια, ακόμα και σε σημεία που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν χρειάζονται, γιαυτό και παραβιάζονται. ΞΥΠΝΉΣΤΕ!!!!

O ΔΗΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΡΕ ΟΡΓΙΟ. ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΠ Η ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΑΒΕΡΗΣ "ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ" ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ. ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

13.45 πες τα ρε φιλε ,γιατι πολλοι εχουμε την ιδια γνωμη,οπως εγραψα και πιο πριν του αλλουνου του φταιει ο δημος,η μητροπολη,η νομαρχια κλπ..........η λακαμια η δικια μας που οποιος γουσταρει περναει με κοκκινο και παραβιαζει το στοπ δε φταιει!!!!!!!!!!!! επειδη η δουλεια μου ειναι στη πλατεια πετρινου,καθε μερα ειναι πανω παρκαρισμενα 4-5 αμαξια και 10-15 μηχανες,ο αλλος ερχεται με τη μηχανη να παρει καφε και στην αφηνει εξω απο το καφε ,το βοιδι !!!!!!!!!!! η τροχαια τι κανει ΟΤΑΝ αποφασισει να ερθει? σφυραει να τα παρουν αντι να κατεβασει πινακιδες..........αλλα ζωα και αυτα

Τι με νοιάζει άμα αυτός που οδηγεί είναι τετράποδο ή ζώο. Δεν καταλαβαίνετε επιτέλους ότι σε ευαίσθητο σημείο μπροστά από δημοτικό γίνονται συνέχεια τρακαρίσματα. Αν κάποιο παιδί χτυπήσει (που έχει ήδη συμβεί) τι θα του πούμε; Ότι ο οδηγός ήταν βλάχος όπως αναφέρετε…. Και αν δεν κάνει κάτι ο δήμος ποιος θα κάνει για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Μήπως να κατέβουμε οι κάτοικοι με σημαιάκια και να κουνάμε για να κόβουν ταχύτητα όσοι πρόκειται να παραβιάσουν το ΣΤΟΠ! Μέχρι λοιπόν να ανέβει το επίπεδο των οδηγών που παραβιάζουν το ΣΤΟΠ ο δήμος και η τροχαία θα πρέπει κάτι να κάνουν.

Και τι φταίει ρε μεγάλε ο άλλος αν του έρθει το αμάξι που παραβιάζει το Στοπ ουρανοκατέβατο. Τι με νοιάζει έμενα αν είναι ζώο ή μαλάκας αυτός που θα με χτυπήσει. Ξυπνήστε επιτέλους! Έχουν γίνει του κόσμου τα τρακαρίσματα… Πρέπει κάποιος να πάρει μέτρα. Αφήστε τις θεωρίες για το επίπεδο των οδηγών και κάντε κάτι να σταματήσουν τα ατυχήματα. Ποιος θα λύσει το πρόβλημα; Ας βάλει ο δήμος έναν εμπειρογνώμονα να δουμε πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα. Αλλιώς ας κάτσουμε να βριζόμαστε και να παρατηρούμε θεατές τα ατυχήματα που γίνονται.

Μου θυμιζει κατι βιντεακια που βλέπω στο youtube με δεκάδες κινέζους να τρακαρουν και να σκοτώνονται στο ιδιο σταυροδρόμι. 33 άτομα σκοτώθηκαν αυτο το πάσχα και μυαλο δεν βάζετε

Συνοψίζοντας τα παραπάνω φτάνουμε στα παρακάτω συμπεράσματα: Για να σταματήσουν τα τρακαρίσματα και η ταλαιπωρία όσων εμπλέκονται σε τρακαρίσματα στο συγκεκριμένο σημείο και κυρίως μιλάμε για όσους δεν έχουν παραβιάσει το ΣΤΟΠ θα πρέπει 1)Να ξυπνήσουν τα ζώα οι οδηγοί (δύσκολο) 2)Να βγουν οι κάτοικοι και να κουνάνε σημαιάκια (δύσκολο) 3)Να κάνει κάτι ο Δήμος-Τροχαία (εφικτό)

Ρε παιδια το άρθρο προσπαθεί να αναδείξει το πρόβλημα που υπάρχει στο σημείο και γίνονται συνέχεια τρακαρίσματα… Και ας μην βλέπουμε το πρόβλημα μόνο από την πλευρά του οδηγού-ζώου όπως λέτε αλλά και από την πλευρά την οδηγού με το γαλάζιο αυτοκίνητο που ταλαιπωρείται αφάνταστα. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους σε αυτό το σημείο. Συμφωνώ και γω ότι λύση μπορεί να έρθει μόνο από παρέμβαση της Τροχαίας-Δήμου-Πολιτείας.

Δε φταίει ούτε ο Δήμος ούτε η Μητρόπολη ούτε η Νομαρχία. Φταίς εσύ που αφήνεις τον πατέρα σου, σε ηλικία 75 ετών να οδηγάει γιατι είναι νεος άνθρωπος ακόμα... γιατί βάζεις τα παιδιά σου στο αυτοκίνητο και δεν φοράς ζώνη και τους δίνεις παράδειγμα... γιατί όταν βιάζεσαι με το αυτοκίνητο παραβιάζεις ακόμα και τον πράσινο σηματοδότη γιατι εσύ απλά σκέφτεσαι... έλα μωρέ...μια φορά το έκανα και εγω. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. Αν δεν διορθωθούμε οι ίδιοι δεν θα μας διορθώσει κανείς. Αν δεν σεβαστούμε οι ίδιοι τους άλλους, ούτε οι άλλοι θα μας σεβαστούν. ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

Τι ζητάτε δηλ. να καταργήσουμε και τις εκλογές επειδή υπάρχουν μπάζα που θα ξαναψηφίσουν τσιπροκαμένους;

Ωραία μέχρι να διορθωθεί η κοινωνία, ο κόσμος, ο διπλανός μας, ο σκύλος μας ας αφήσουμε τα ατυχήματα να συνεχίζονται μπροστά στο δημοτικό και εμείς να αναρωτιόμαστε κάθε φορά που το arcadia portal δημοσιεύει παρόμοια άρθρα...τι είναι η ζωή τι είναι ο άνθρωπος.

Φιλε των 19,23 ατυχες το παραδειγμα με τον πατερα και ποιος φταιει. Διοτι δε φταιει το παδι, φταιει ο εγκληματιας ο γιατρος που του δινει χαρτι οτι μπορει να οδηγαει επειδη ειναι φιλος και δεν πρεπει να στεναχωρησουμε τον κυρ-Τρεχαγυρευόπουλο. Οσο για τα ατυχηματα, η λυση ειναι να πεζοδρομηθει η Δημητρος και να τελειώσει το θεμα.

Σαμαράκια και τροχαία να μοιράζει κλήσεις μην το συζητάμε. Και αν θέλετε και οι πολίτες αμέσως τηλέφωνο στην τροχαία και να δίνουν την πινακίδα του παραβιάζοντος. Να δεις πως μαζεύονται.

ο Anonymous Πέμ, 05/05/2016 - 19:23. τα είπε όλα. Βεβαια αν αγριέψει και η τροχαία θα ήταν πολύ χρήσιμο..........

εγω λέω να κλείσουν εντελώς το δρόμο με μπαρες. να φτιαξουν ενα συστημα ρε παιδακι μου που θα αναγνωρίζει το βλακα οδηγό απο μακρια, και θα κατεβαζει τις μπαρες μπροστα στο στοπ. ειναι η μονη λυση. υ.γ. επειδή μενω στην περιοχή, ενημερώνω τους συμπαθείς σχολιαστές οτι όλους τους τρακους τους εχουν προκαλέσει νεοι ανθρωποι, ακόμα και επαγγελματίες οδηγοι. τα παπούδια κινουνται αρκετα προσεκτικά στον δρόμο αυτό απ' οτι εχω εντοπίσει.

Και τα αυτοκινητα να καταργησουν στην Τρίπολη θα τρακαρουμε και πεζοι. Μπαστουνόβλαχοι, ας το παραδεχτούμε

Ο οδηγός παραβίασε STOP. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Και σαμαράκι να είχε πάλι θα το παραβίαζε. Αν είναι να βάλουμε σαμαράκι σε κάθε STOP τότε θα γίνουν οι δρόμοι της πόλης πίστα για mountain bike. Από εκεί και πέρα η απουσία της τροχαίας από την πόλη είναι εκκωφαντική. Οι παραβιάσεις στην στάθμευση, σε STOP, σε προτεραιότητες γενικότερα, είναι εκατοντάδες καθημερινά. Χωρίς να υπάρχει συνέπεια για αυτές, είναι επόμενο να πολλαπλασιάζονται. Θα πρότεινα μια διαμαρτυρία προς την διεύθυνση τροχαίας. Όσο λίγο προσωπικό και να έχουν, ένα κλιμάκιο δύο ατόμων καθημερινά αρκεί σε πρώτη φάση.

To Νοέμβρη τράκαρα στο ίδιο σημείο με τον ίδιο τρόπο..Κάποιος παραβίασε το στοπ κ έπεσε πάνω μου.....μόλις κάλεσα την αστύνομια η πρώτη τους αντιδραση ήταν "Πάλι εκεί??" Ως πότε λοιπόν θα συνεχιστεί αυτό? Στο σημείο υπάρχουν παιδιά...ντροπή!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.