Στα Πούλιθρα πέρασε το Πάσχα ο υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης

Στα Πούλιθρα πέρασε το Πάσχα ο υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης

Μάιος 02, 2016 - 17:13
4 σχόλια

«Στην Αρκαδία πέρασε τις ημέρες του Πάσχα ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης», αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», το οποίο έχει δημοσιεύσει και αποκλειστικές φωτογραφίες.

«Ο κ. Φίλης συγκεκριμένα επέλεξε τα απομακρυσμένα Πούλιθρα, το μικρό γραφικό χωριό έξω από το Λεωνίδιο έχοντας κατά πληροφορίες συντροφιά του στη θρησκευτική κατάνυξη και τη γευσιγνωσία τον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη.

»Κι επειδή οι διακοπές σημαίνουν χαλάρωση ο υπουργός Παιδείας δεν έχασε την ευκαιρία να πιεί και έναν καφέ στο Smyrosresort παρέα μια συντροφιά φίλων του σε μια απομακρυσμένη περιοχή προκειμένου να αποφύγει... δυσάρεστες για τον ίδιο συναντήσεις, όπως αυτές που έχουν το τελευταίο διάστημα υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει η εφημερίδα.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

άσε ρε μεγάλε, η φάση δε μπορούν να κυκλοφορήσουν, να πάνε στα χωριά τους δεν παίζει πουθενά. Φτιάξτε κλίμα, δε σας έμεινε τίποτα άλλο.

Επιτέλους, μας είχε φάει η αγωνία, πού πέρασε τις άγιες μέρες ο υπουργός παιδείας; Τώρα μπορούμε να ησυχάσουμε. Ευχαριστούμε το ArcadiaPortal, αυτόν τον κολοσσό ενημέρωσης, πάντα στην καρδιά των ειδήσεων! (η τσάντα είναι Vuitton;)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.