Αδέσποτα επιτέθηκαν σε παιδί στην πλατεία Πετρινού

Αδέσποτα επιτέθηκαν σε παιδί στην πλατεία Πετρινού

Μάιος 02, 2016 - 12:15
24 σχόλια

Σε ένα παιδάκι επιτέθηκαν την Κυριακή του Πάσχα 1 Μαΐου στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

Τα σκυλιά έριξαν κάτω το παιδάκι, αλλά ευτυχώς το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη του Γλυκοπωλείου Κώστα Ρουμελιώτη και από περαστικούς, οι οποίοι έσπευσαν να το βοηθήσουν.

Ευτυχώς το παιδάκι σώθηκε. Ο κ. Ρουμελιώτης, όπως ενημέρωσε το ArcadiaPortal.gr, θα προχωρήσει σε επώνυμη καταγγελία καθώς το περιστατικό αυτό δεν ήταν το μόνο και το θέμα με τα αδέσποτα παραμένει.

Ειδήσεις: 

24 Σχόλια

Η κυρία της πλατείας Πετρινού τι λέει για το Συμβάν.Μάλλον το παιδάκι θα επιτέθηκε στα σκυλιά...

τοσοι ιδιοκτητες καφε στη πλατεια που εχουν κανει οτι καταληψη-παρανομια θες,το παιδακι βρεθηκε να αρπαξει το σκυλι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι προβλέπει ο νόμος σε αυτή την περίπτωση να μας πουν οι φιλόζωοι!http://www.ingossip.gr/paraxena/458120-kozane-ta-skylia-petagan-ston-aera-kai-katakreoyrgesan-ton-5chrono?ref=yfp

Να δείτε που όταν θα ξαναέρθουν οι εκλογες Σμυρνώτης Παυλής Τζιούμης Τσαμούλος θα μας υποσχεθούν λύση στο πρόβλημα ως συνήθως.

Η λύση είναι μία και να μην την περιμένουμε από κανένα Δήμαρχο πρέπει όλοι μας να κάνουμε αυτό που πρέπει για να προστατέψουμε τα παιδιά μας. Έχουμε αργήσει πολύ θέλει δουλειά από όλους μας.

19:21κάνε δουλίτσα εσύ ρε σούργελο, αλλα θα κάνει και η αστυνομία τη δική της!

20:44 ενοχλήθηκες βλέπω μόνο από συγκεκριμένο σχόλιο! Γιατί δεν τα παίρνεις όσο πιό σύντομα μπορείς στο σπίτι σου? Τα σκυλιά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

21:44 Καλά, κι εσύ το ίδιο, αλλά δεν το κάνουμε θέμα, χαχαχα!! Και ναι ρε ΝΟΥΜΕΡΟ, τον κάθε λογικό άνθρωπο θα ενοχλούσε ένας αλήτης ηλίας-νίκος ή ότι άλλο προτρέπει τον κόσμο να ρίξει φόλες σε ζώα. Ευτυχώς η νέα νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή πάνω στο θέμα...εσύ πήγαινε να κάνεις δουλίτσα σου ΔΕΙΛΕ. Όσο για μένα δεν έχω δουλειά να πάρω κανένα σκυλί σπίτι μου μωρή κότα λυράτη!!!!

....Χρήματα σε συμβούλια δίχως αποτέλεσμα, μελέτες, διαβουλευσεις,συνεντεύξεις, υποσχέσεις, ανύπαρκτη δημόσια ασφάλεια, συνεχείς επιθέσεις σε ηλικιωμένους και παιδιά, πλήθος αναρμοδιων,περιστατικά τύπου Κοζάνης.. ..Κριμα...

@ 02/05/2016 - 23:09 - Δε μίλησε κανείς για φόλες. Μόνο το μισάνθρωπο μυαλό σου το σκέφτηκε ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, διότι ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ εισαι με όλη τη σημασία της λέξης. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, νόμιμοι, επίλυσης του προβλήματος, κάτι το οποίο εσύ πρώτα ως φιλόζωος, θα έπρεπε να προσπαθείς ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, κι όχι να επιτίθεσαι δεξιά κι αριστερά , ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!

Αγαπητό arcadia portal θα μπορούσατε να πάρετε συνέντευξη από τον αρμόδιο εισαγγελέα;

Είναι ντροπή σας όλοι εσείς οι δήθεν φιλοζωοι που γράφετε όλες αυτές τις μπούρδες. Και να ξέρετε ότι είναι θέμα χρονου να έχουμε κάποιο πολυ σοβαρο περιστατικο και στην Τριπολη όπως και σε άλλες περιοχές και τότε να δω με τι μούτρα θα μιλάτε κι εσείς αλλα και ο τραγικός συλλογος σας. Εσείς με την ανευθυνη συμπεριφορά σας προκαλειτε το θυμο του κοσμου που συντομα θα ξεσπασει.. Δεν το ξέραμε να κλείσουμε τα παιδια μας στο σπίτι για να κυκλοφορούν ελεύθερες οι αγέλες. Οσο για το δήμο ότι και να πει κανεις είναι λίγο. Εντελώς ανίκανοι να λύσουν ενα απλούστατο θέμα. Ντροπή πραγματικά.

16:58 Κακομοίρης είσαι εσύ, και μάλιστα με Ολη τη σημασία της λέκξς και κρύβεσαι σαν κότα πίσω από διαφορετικά ψευδώνυμα. Α, και δεν καταλαβαίνω αλήθεια, τι σημαίνει φιλόζωος, και το λέτε και σαν βρισιά ορισμένα σούργελα? Από που έβγαλες το συμπέρασμα ρε ΜΠΑΖΟ ότι οι φιλόζωοι, ή όπως αλλιώς λέγονται αυτοί που δε σιχαίνονται και δεν φοβούνται τα ζώα εν πάσει περιπτώσει, θέλουν τα σκυλιά στους δρόμους? Άντε από δώ!!!!!

19:21Μας άρχισες το σχολιό σου λέγοντας: Η λύση είναι μια....για πες μας ντε να γτην ακούσουμε κι εμείς οι...άσχετοι! Ή μήπως φοβάσαι τον εισαγγελέα? κοκοκοκο

17:55 άμα θες να κυκλοφορούν τα παιδιά σου χωρίς πρόβλημα να πας μαζί με τους άλλους γονείς και να τον σηκώσετε στον αέρα τον ανίκανο στο κτίριο του δήμου, και μη μας τα ζαλίζετε ΑΣΚΟΠΑ!!!!!

Αγαπητοί συμπολίτες όσο παραμένει αυτή η κατάσταση και ο κόσμος συνεχίζει να κινδυνεύει να δέχεται επιθέσεις από τα αδέσποτα και αυτά κινδυνεύουν να γίνουν δέκτες έκνομων ενεργειών.Πρέπει και οι αρχές αλλά και οι οργανώσεις να αντιμετωπίσουν το θέμα με ρεαλισμό για το καλό όλων.

18.43 ο φιλοζωικος της πλάκας αυτό λέει. Να μείνουν τα σκυλιά στο περιβάλλον τους. Γελάει ο κόσμος (ακόμα γελαει- δεν ξέρω μήπως σε λιγο αρχίσει τις καρπαζιες)

Γιατί είναι οι πλατείες της πόλεως "φυσικό περιβάλλον" των αδέσποτων σκύλων ;Όπως πολύ καλά θυμόμαστε όλοι μας οι αγέλες εμφανίστηκαν εκεί τη τελευταία τριετία περίπου και δεν υπήρχαν ανέκαθεν.Κάλιστα λοιπόν μπορούν να απομακρυνθούν από εκεί και να γίνεται η σίτιση και η περίθαλψης τους αλλού.

Το έχω ιδωμένο το όνειρο. Δυστυχώς πάλι θα πέσουνε μπιφτέκια απο τους περίεργους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.