Έκαψαν τον Ιούδα στο Λεβίδι (vid)

Έκαψαν τον Ιούδα στο Λεβίδι (vid)

Μάιος 02, 2016 - 12:00
3 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αναβίωση του εθίμου του καψίματος του Ιούδα στο Λεβίδι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σωματικής Αγωγής «Ο Ορχομενός Λεβιδίου» διοργ'ανωσε την αναβίωση του εθίμου του καψίματος του Ιούδα την Κυριακή του Πάσχα στο Δημοτικό Γήπεδο Λεβιδίου.

 


3 Σχόλια

ΟμορφΗ πΡωτοβουλια ΑΛλα *ορχομενος λεβιδιου"τα ίδια 3 4 άτομα του συΜΒΟυλειου καμια ΑντΙπροσωπια παικτών προπονητή ΑΡΧΗΓου κΑΤι.οταν μπαίνει ΜΠζροστα εναςΣΥλογγος ΠΡΩταγωνιστες είναι ζΟΙ ΠΑικτες ΜΖι με ΤΗ διοικιση παντού παγκοσμίως.ΣΤο λεβΙΔι ΟΛΑ αντιθΕΤΑ πΡΟΦΑνως ΑΠΟ Πζροχειροτητα ΠΟλυΞεροτητα κ διαφήμιση ΠΡΟσωπικη ειμαι φιλαθλιςΚΑλοπροεταιτος ΑλΛα ΣΧολιαστηκε ΣΧΕδον Σπ όλους που ήμασταν ΣΤΟΓΗΠΕΔΟ.ΟΡοΟΧΗ ΠιΔΙσ του χροΝου καλυτεΡα χρονια ποΛλα

Περιμένουμε την συμμετοχή σου στο ΔΣ για να εκθέσεις τις ... καλοπροαίρετες απόψεις σου. Χωρίς την ... κουκούλα του ανώνυμου αυτή την φορά.

Μια εκπληκτική εκδήλωση σε μια πολύ όμορφη βραδιά που την ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά αλλά και όλοι οι επισκέπτες του χωριού μας. Πρόκειται για τη σύγχρονη αναβίωση ενός εθίμου που πήραμε από τους παππούδες μας (μπάρμπα Μήτσος Κοκιός). Σπανίζει στις μέρες μας η δυνατότητα να παρακολουθήσεις δωρεάν ένα τέτοιο θέαμα πόσο μάλλον όταν αυτό οργανώθηκε με πολύ κόπο από τους ανθρώπους του Αθλητικού Συλλόγου και προσφέρθηκε δωρεάν σε όλους. Η κόρη μου επέλεξε ακριβώς αυτή την εκδήλωση για να απαντήσει σε σχετική σχολική άσκηση για τα Πασχαλινά Έθιμα. Και του χρόνου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.