Παραδοσιακό Πάσχα στην Τρίπολη (pics,vid)

Παραδοσιακό Πάσχα στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 01, 2016 - 14:17
7 σχόλια

Οι Τριπολίτες ξέρουν πολύ καλά ευτυχώς να τηρούν τα έθιμά τους, έτσι και φέτος έδωσαν ένα δυναμικό παρών, στην καθιερωμένη πλέον «γιορτή» του Πάσχα στην Τρίπολη.

Σούβλες, χοροί, κέφι, διάθεση και κρασί πρωταγωνίστησαν, με τους δημότες της Τρίπολης αλλά και πάρα πολλούς επισκέπτες να κάνουν με την παρουσία τους ακόμα πιο όμορφη την ήδη απολαυστική και εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο ζεστός καιρός  επέτρεψε στους Τριπολίτες να γιορτάσουν παραδοσιακά το Πάσχα, στήνοντας υπαίθριες ψησταριές και στρώνοντας τραπέζι στις αυλές.

Αλλά και στην πλατεία Άρεως, όπου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για το Πάσχα, ο κόσμος γλέντησε και δοκίμασε τα παραδοσιακά εδέσματα.

Ασφυκτικά γεμάτα ήταν τα μαγαζιά από τους ντόπιους και τους επισκέπτες που το πρωί βγήκαν να απολαύσουν τον καφέ τους, προτού συνεχίσουν τον εορτασμό της ημέρας ως καλεσμένοι ή ως οικοδεσπότες.

Η ζωντανή ορχήστρα παρέσυρε τα χορευτικά σύνολα και τον κόσμο που βρέθηκε στην Πλατεία Άρεως σε ξέφρενο γλέντι.

Χρόνια Πολλά!

Και του χρόνου!

(Ακολουθεί βίντεο)

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παραδοσιακό Πάσχα στην Τρίπολη 01/05/2016


7 Σχόλια

Έλα μωρέ γκρίνια και μαυρίλα και αυτή τη μέρα. Χρόνια πολλά σε όλους τους πατριώτες μας και ξύδι στους καμμένους που τα βλέπουν όλα μαύρα

το πρόβλημα με τους ρομα γίνεται όλο και μεγαλυτερο. χωρίς καμια κακή πρόθεση πρέπει κάπως να οργανωθεί η κατάσταση ώστε να μένει και κανένα αβγό και κουλούρι για τους υπόλοιπους

Με τους γύφτους τι θα γίνει? Πρέπει να παρθούν μέτρα. Είναι μάστιγα , έχουν αποθρασυνθεί !

Από κάτι κοκότες και κυριούληδες ξεπεσμένους λορδους, πιο πολύ ανάγκη το χει το αβγό το γυφτάκι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.