Οι Εφιάλτες (προδότες) της πολιτικής στη χώρα μας!

Οι Εφιάλτες (προδότες) της πολιτικής στη χώρα μας!

Απρίλιος 28, 2016 - 17:42
34 σχόλια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση! Ο πρωθυπουργός να παραιτηθεί σήμερα! Είναι αναξιόπιστος

Φώφη Γεννηματά: Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και εκθέτει τη χώρα!

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας είναι ανίκανος για πρωθυπουργός και πρέπει να φύγει!

Βασίλης Λεβέντης: Να παραιτηθεί τώρα ο πρωθυπουργός και να μπει στη θέση του ένας τεχνοκράτης!

ΤΑ ΝΕΑ: Έφαγε πόρτα ο Τσίπρας από την Ευρώπη!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φιάσκο η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης!

Και πολλά άλλα θα μπορούσε, αγαπητές μου φίλες και φίλοι, να απαριθμήσει και να αναρτήσει ο καθένας μας αυτές τις μέρες στο χρονολόγιό του!

Αυτές τις μέρες που η κυβέρνησή μας, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να προστατέψει:
 
-   Τις συντάξεις!
-   Τους μισθούς!
-   Τους χρεωμένους και ανήμπορους να πληρώσουν τα δάνεια στις τράπεζες και παλεύει να τους προστατέψει από τα διεθνή κοράκια που θέλουν να πάρουν στη κατοχή τους τα κόκκινα δάνεια!
-   Και προπαντός αγωνίζεται να διατηρήσει το αφορολόγητο που οι δανειστές θέλουν να το κατεβάσουν στις 8.000 Ευρώ, κάτι που θα πλήξει όλους τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας!

Όλα αυτά ως γνωστό οι δανειστές μας τα έχουν βάλει στο μάτι!

Παρ όλα τα παραπάνω, δυστυχώς σ αυτή τη δύσκολη φάση της διαπραγμάτευσης, οι εσωτερικοί εχθροί της χώρας μας και του λαού της, εκφράζονται με το χειρότερο τρόπο εναντίον της κυβέρνησης, φουσκώνοντας μ αυτό το τρόπο τα πανιά των δανειστών μας, δίνοντάς τους θάρρος και θράσος να αμφισβητούν τα συμφωνηθέντα του περασμένου καλοκαιριού και να ζητάνε επί πλέον μέτρα σε βάρος των αδύναμων κοινωνικών ομάδων της χώρας μας!

Η προδοτική αυτή στάση τους, στις δύσκολες για τη χώρα μας στιγμές, φανερώνει με ποιους συντάσσονται, όλοι αυτοί οι "κύριοι" που θέλουν να ξανά έρθουν στην εξουσία για να μας "σώσουν" όπως διακηρύττουν!

Η θέση τους, ότι πρέπει να υπογράψει η κυβέρνηση τα νέα αυτά μέτρα που απαιτούν οι δανειστές μας, φανερώνει τι είδους συμφέροντα εξυπηρετούν και ποιον πρόκειται να εξοντώσουν αν και εφ όσον έρθουν κάποτε στην εξουσία!

Είναι πλέον προφανές ότι η πτώση της κυβέρνησης είναι και θα είναι ο αγιάτρευτος καημός και η μόνιμη επιδίωξη των ντόπιων και ξένων οικονομικών συμφερόντων και φυσικά των πολιτικών τους εκφραστών μέσα και έξω από τη χώρα μας!!

Καλό θα είναι όμως οι φύλακες των εθνικών μας συμφερόντων να έχουν γνώση και αυτοί δεν είναι άλλοι εκτός από τον Ελληνικό λαό!

Τρίπολη 28-4-2016 Τάσος Παπαζαχαρίας

Ειδήσεις: 
Tags: 

34 Σχόλια

Eυτυχώς, γιατί ο Ελληνικός λαός έχει και κρίση και μνήμη, και είναι βέβαιο ότι το περήφανο ΟΧΙ δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

"οι εσωτερικοί εχθροί της χώρας μας".Αυτα που μας έλεγαν ΠΑΣΟΚ ΝΔ μας τα λετε εσείς ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Γερμανοτσολιάδες . Πουλήσατε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια , όταν η Δεξια τολμησε να πουλήσει μονο ενα. Ξεπουλήσατε το ΟΛΠ - τομάρια ψευτοαριστεροί ! Εκείνος ο Δρίτσας ο "κομμουνιστής" που κρύβεται, η ποντικομαμή ?

Για τους ελεύθερους επαγγελματιες δεν έδωσε κανένα αγώνα αντίθετα τους πνίγει κάθε μέρα για να παίρνεις εσύ και οι όμοιοι σου την συνταξουλα των 2χιλ ευρώ...

Είχα μια ελπίδα ότι θα γλυτωναμε λόγο Πάσχα από τα χαζοαρθρα σου... Αλλά εκεί να μην μας αφήσεις να ησυχάσουμε...σταμάτα την καραμέλα του success story και του συνδρομου καταδίωξης επιτέλους

ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΥΘΡΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΩΧΑΣ ΜΩΡ'ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑΖΟΝΤΕΣ. ΒΡΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ !

Να δω που θα κρυφτείς Παπαζαχαριά προδότη ! Ξεπουλήσατε τα πάντα, μας κοροιδέψατε αλλά το χειρότερο είναι ότι ξεπουλήσατε τις ελπίδες μας................

Nταβατζήδες των δημοσίων υπαλλήλων, εν ενεργεία ή συνταξιούχων. Προστατεύουμε μισθούς και συντάξεις. Παλεύουμε για σας. Το λένε οι άνθρωποι."Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχου (του δημοσίου, ΔΕΚΟ) να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να αγαπηθούνε." Παράγκα ή Σύριζα

Παπαζαχαρία ο λαός βλέπει και κρίνει! Όσο γιαούρτι περισσέψει από το τζατζίκι δεν ξέρω τι να το κάνω... Το σανό τελείωσε και δεν πείθεις ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό. Άσε την μακροοικονομική πολιτική! Σε τοπικό επίπεδο έγινες φίλος με τον Παυλή και αναμένεις την πρότασή του για τα απορρίμματα; Καλό Πάσχα σε όλους!

ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΦΩΦΗ ΤΩΝ 50000 ΨΗΦΩΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ=ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΣΤΑ 51 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΑ 70

Kάτι έπιπλα μπορώ να τα παραγγείλω τώρα να μου παραδοθούν σε δυό μήνες και να τα πληρώσω όταν κλείσει η αξιολόγηση;

όσο βγαίνεις και μιλάς κάνεις κακό στο Συριζα πρέπει να σε μαζέψουν.

Αυτός παίρνει ληγμένα,απο αυτα,που σε λιγο,θα ειναι τα μόνα στα ελληνικά φαρμακεια

Είναι υποκριτικό να βγαίνετε και να μιλατε εσεις που εχετε λυσει το βιοποριστικό σας χωρίς να εχετε δουλέψει ποτε. Γιατι μην κοροιδευόμαστε ας ειναι καλα η προίκα. Οπως και παρα πολλοι της παραταξης σας.

Γιατί δεν ανοίγουν οι περίφημες λίστες για να δούμε ποιος έστελνε τα λεφτά στο εξωτερικό, αφού τα έπαιρνε σαν δανεικά (και αγύριστα) από Τράπεζες και μάλιστα χωρίς καμία εγγύηση;Ιδιώτες ή Μισθωτοί; Έχει να πέσει πολύ γέλιο, τότε να δούμε που θα κρυφτούν μερικοί-μερικοί κατήγοροι κυρίως των Μισθωτών. Τα ΜΜΕ έχουν προσανατολίσει τον κόσμο ότι φταίνε οι μισθωτοί αλλά πόσα χρωστάνε αυτά;Θέλουν να μας βάλουν να αλληλοφαγωθούμε για να τρώνε καλά τα αφεντικά των ΜΜΕ και αυτοί που κρύβονται πίσω τους. Ξυπνάτε .........

Προδότης είσαι εσύ Τάσο Παπαζαχαρία που μας πούλησες "νεοφιλελέυθερα φύκια" για "αριστερές κορδέλες" !

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." Θουκυδίδης.

Αλήτες της νδ και του πασοκ σας τσούζει τεμπελόσκλυλα σας κόπηκε η μάσα. Ουουουουουουου να χαθείτε να ΧΑΝΕΣΤΕ που βγαίνετε και κάνετε και κριτική σε έναν άνθρωπο σαν τον Τάσο. Φτάσατε τη χώρα στο γκρεμό ρε λαμόγια και τώρα σας φταίει ο Τσίπρας όταν παίρνατε τα θαλασσοδάνεια ήταν καλά ε ουουουουουουουουουο ννα χαθείτε και εσείς και οι οικογενειές σας

Ανθρωπε σαν το Τάσο, μπορείς να μας αναρτήσεις το εκκαθαριστικό ενός ανθρώπου σαν τον Τάσο, καθώς και την βεβαίωση του εφ'άπαξ του;

Όλο σαχλαμάρες ρε Τάσο... Διώχνεις κόσμο... Σταμάτα τα άρθρα επιτέλους δεν βλέπεις ότι κάνεις κακό;

ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΟΥΛΟΣ (Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΤΕ! ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ), ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΕΡΥΘΡΙΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ...ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΤΖΕΡΕΔΕΣ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο Μητσοτακης τουλάχιστον λεει το πρόγραμμά του. Όσοι τον ψηφίσουν θα ξέρουν τι να περιμένουν. Δεν λέι ότι θα σκίσει τα μνημονια και θα καταργήσει με ένα άρθρο όλους τους εφαρμοστικούς. Γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ και με αυτούς που ακόμα τον υποστηρίζουν. Η πολιτική διγλωσία σε όλο της το μεγαλείο. Να μην πω για τον Καμμένο και τα 4..

@18:14 - Βαρεμένη και φευγάτη, λασπολόγα και κακοήθης. Μπουχτίσαμε στα παιδαριώδη ψέματα της λαμογιακής "αριστεράς".. Χίλιες φορές Σαμαροβενιζέλοι παρά αριστεροφασίστες.

Μετά από τέτοια ξεφτίλα, τέτοια κοροιδία, τέτοια κονιορτοποίηση του ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς, νομίζω ότι είναι για λύπηση όσοι τολμούν να ψελλιζουν υποστηρικτικά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο πετώντας την μπάλα στην εξέδρα μπορούν να απαντήσουν μπροστα στο όνειδος των ημίτρελων διεφθαρμένων ενδοτικών απάτεώνων που μας κυβερνούν. Η κατρακύλα συνεχίζεται.......................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.