Ψηφιακό Ταξίμετρο - Για να μην σας κλέβουν οι ταξιτζήδες!

Ψηφιακό Ταξίμετρο - Για να μην σας κλέβουν οι ταξιτζήδες!

Σεπτέμβριος 08, 2010 - 11:35
12 σχόλια

Για άλλη μια φορά το www.letsGO.gr πρωτοπορεί και παρουσιάζει μια μοναδική σε παγκόσμια κλίμακα υπηρεσία: το online ταξίμετρο! Μια πολύ χρήσιμη και αξιόπιστη υπηρεσία υπολογισμού του κόστους μιας διαδρομής με ταξί!

Μέσα από ένα πολύ απλό και φιλικό περιβάλλον, ο χρήστης επιλέγει τις διευθύνσεις αφετηρίας και προορισμού, και το σύστημα προτείνει την βέλτιστη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει και υπολογίζει το κόστος της διαδρομής αυτής με ταξί, με βάση τα ισχύοντα κόμιστρα, συμπ/νου του ΦΠΑ.

Για τον υπολογισμό του κόστους λαμβάνεται υπόψη και η επιθυμητή Ώρα Διαδρομής, έτσι ώστε να ληφθεί υπόψη της τυχόν διαφορετική χρέωση (ημερήσιο ή νυχτερινό τιμολόγιο) αλλά και η Περιμετρική Ζώνη (Μονή Ταρίφα) των Ταξί στον Νομό Αττικής. Πολύ σύντομα θα συμπεριληφθούν κι άλλες πόλεις.

Όπως ακριβώς και σε μια πραγματική διαδρομή με ταξί, η υπηρεσία λαμβάνει υπόψη της και τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις για Αεροδρόμια, Λιμάνια, ΚΤΕΛ και Σιδηροδρομικούς Σταθμούς, τον αριθμό των Αποσκευών άνω των 10Kg, την διέλευση από σταθμούς διοδίων, το κόστος για κλήση / ραντεβού ραδιοταξί, αλλά και την διακύμανση του κυκλοφοριακού φόρτου. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί εύκολα να παραμετροποιήσει το κόστος σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα.

Όπως είναι φυσικό, η πραγματική τιμή μπορεί να αποκλίνει λίγο ανάλογα με την κίνηση στους δρόμους, τις καιρικές συνθήκες κι άλλους απρόβλεπτους παράγοντες. Ωστόσο, παρέχει μια πολύ καλή ένδειξη του κόστους, κι αυτή έχει επιβεβαιωθεί με πραγματικά δεδομένα!

Η υπηρεσία παρέχει επίσης τη δυνατότητα εκτύπωσης της απόδειξης (βλ. σχετική εικόνα), με αναλυτικές χρεώσεις, όπως ακριβώς ένα ταξίμετρο. Επιπρόσθετα, μπορεί κάποιος να εκτυπώσει και την προτεινόμενη διαδρομή, με αναλυτικές οδηγίες δρομολόγησης, για να πάρει μαζί του στο ταξί.

Υπενθυμίζεται ότι το www.letsGO.gr είναι ένας ψηφιακός χάρτης, με πολλές χρηστικές υπηρεσίες και πολλά σημεία ενδιαφέροντος, κάνοντας τη χρήση και την πλοήγηση ακόμη πιο ευχάριστη, ακόμη πιο φιλική!

Αν και ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, το www.letsGO.gr προσφέρει στους χρήστες του πολλές δυνατότητες, όπως:
• Ψηφιακούς χάρτες υψηλής ανάλυσης για όλη την Ελλάδα.
• Αναζήτηση μιας Διεύθυνσης σε ελεύθερο κείμενο, στα ελληνικά ή greeklish.
• Δρομολόγηση από ένα σημείο σ’ άλλο, με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης.
• Χιλιάδες Σημεία Ενδιαφέροντος που εμπλουτίζεται συνεχώς.
• Εκτύπωση και Αποστολή με email του Χάρτη και των Οδηγιών Δρομολόγησης.
• Αυτόματη προσαρμογή (auto-resize) του site στην οθόνη του κάθε χρήστη.
• Συμβατότητα μ’ όλους τους γνωστούς browsers της αγοράς.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Φοβερή & πολύ αξιόπιστη υπηρεσία! Συγχαρητήρια! Τώρα ο επιβάτης μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κούρσας. Να επιλέξει αυτός την διαδρομή που τον συμφέρει και να ξέρει προκατβολικά πόσο θα του στοιχίσει. Μπράβο στο www.letsgo.gr!

Επιτέλους! Γλυφάδα - Γκάζι και επιστροφή στην Γλυφάδα και τιμές που ποικίλουν όπως οι τιμές των ποτών στα καταστήματα. Να δω τώρα τους ανέντιμους οδηγούς ταξί τι θα κάνουν. Θα είναι καλό πάντως για το κλάδο τους γιατί οι περισσότεροι είναι έντιμοι αλλά πέφτουν θύματα της κακής φήμης που δημιουργούν ορισμένοι "συνάδελφοι" τους!

Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια των φίλων που προηγήθηκαν. Το LetsGo μάς εκπλήσσει ευχάριστα ακόμα μια φορά!

sas parakalw balte ena link me auto to site kapou stin arxiki gia tous anurwpous stin arkadia na pigainoun kai na gnwrizoun akribws...RGCd

Εξαιρετική ελληνική δουλειά, πολύ γρήγορη απόκριση με μεγάλες δυνατότητες κατανόησης του input των χρηστών, ελπίζω να διαδοθεί και να τη χρησιμοποιεί ο κόσμος.

Μέσα σε όλο τον "φλύαρο" καταιγισμό πληροφοριών του internet, βρέθηκε κι αυτή η υπηρεσία που κάνει αυτό ακριβώς που υπόσχεται. Σε καθοδηγεί πως θα πας, από που σε συμφέρει να πας, και πόσο ακριβώς θα σου κοστίσει αν πας με ταξί. Απλά, γρήγορα και κατανοητά. Πολύ καλή δουλειά.

Πραγματικά εξαιρετική υπηρεσία! Οσες φορές τη χρησιμοποίησα όχι μόνο δε με απογοήτευσε αλλά αντίθετα με αβοήθησε αφάνταστα. Το να γνωρίζω το κόστος. αν χρησιμοποιήσω ταξί ή το σε ποιούς δρόμους επιτρέπεται να μπω με το αυτοκίνητο μου ή ακόμα και στο να με κατευθύνει με συγκεκριμένη διαδρομή το βρίσκω απίστευτα βοηθητικό. Μπράβο στους δημιουργούς του www.letsgo.go!!!

ειλικρινά συγχαρητήρια! Καλτα την άποψη μου, υπερέχει της οποιασδπήποτε άλλης αντίστοιχης υπηρεσίας. Μπράβο και ξανά μπράβο στοςυ δημιουργους του www.letsgo.gr

Είναι μια σημαντική ένδειξη για να ξέρεις τι θα πληρώσεις στο ταξί. Μας έχει τύχει σε όλους να κάνουμε το ίδιο δρομολόγιο με διαφορετικά ταξί και να πληρώνουμε διαφορετικά ποσά και με μεγάλη απόκλιση! Ευχαριστούμε το www.letsgo.gr και την ομάδα του :)

Εγώ δεν παίρνω ταξί αν δεν συμβουλευτώ πρώτα το www.letsgo.gr! Είναι φοβερά αξιόπιστο! Με έχει σώσει!! :-)

Το www.letsgo.gr σου δίνει την δυνατότητα να τυπώσεις την βέλτιστη διαδρομή που θα σου προτείνει, αλλά και την απόδειξη με την ανάλυση του κόστους του ταξί! Είναι φοβερό! Οι επιβάτες των ταξί έχουν τώρα τον δικό τους προστάτη ενάντια της εξαπάτησης & των πειραγμένων ταξίμετρων! Εγώ το δοκίμασα πολλές φορές και το εμπιστεύομαι πλέον με “κλειστά μάτια”!