Σε κλίμα πένθους η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στην 124ΠΒΕ (pics,vid)

Σε κλίμα πένθους η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στην 124ΠΒΕ (pics,vid)

Φεβρουάριος 12, 2016 - 12:09
3 σχόλια

Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις με αφορμή το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ΑΒ-212, που συνετρίβη στην Κίναρο, και στο οποίο χάθηκαν οι τρεις χειριστές του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, η ορκωμοσία των οπλιτών της A'  ΕΣΣΟ 2016, που έγινε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 10:00 στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, έγινε με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες και χωρίς την καθιερωμένη παρέλαση.

Προτού κηρυχθεί η έναρξη της τελετής, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με το πλήθος να κρατά την ανάσα του και να συμπαραστέκεται στο Εθνικό πένθος. 
Την οδύνη τους για το δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε τρεις νέους αξιωματικούς, εξέφρασε η στρατιωτική ηγεσία στο σύνολό της κατά την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής.

Eφ.Κ
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Σε κλίμα πένθους η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στην 124ΠΒΕ


3 Σχόλια

@vaso (χωρίς επαλήθευση) στις Σάβ, 13/02/2016 - 17:16 Υπάρχουν κι άλλα σάιτ βασούλα ολο και καπου θα πετύχεις βίντεο με τη διμοιρία επίδειξης

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ,ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.