Χριστοφιλοπούλου: Η χώρα χρειάζεται γενναιότητα από την πλευρά της κυβέρνησης (vid)

Χριστοφιλοπούλου: Η χώρα χρειάζεται γενναιότητα από την πλευρά της κυβέρνησης (vid)

Φεβρουάριος 13, 2016 - 12:00
2 σχόλια

H βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου βρέθηκε στην Τρίπολη την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της Αρκαδίας για να συζητήσει μαζί τους το ασφαλιστικό, ως αρμόδια τομεάρχης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων βρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μπουντρούκας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ψυχογιός και η πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Τρίπολης κυρία Βασιλική Φράγκου.

Λίγο πριν από τη σύσκεψη η βουλευτής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου και μίλησε για το ασφαλιστικό και για τις προτάσεις που έχει κάνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ο κ. Καστανός από τη ΝΕ ΠαΣοΚ Αρκαδίας, αφού την καλωσόρισε, είπε ότι οι επιστημονικοί φορείς της Αρκαδίας σήμερα θα μπορούσαν να μιλήσουν με τον βουλευτή.

Η κ. Χριστοφυλοπούλου μίλησε για την κρίσιμη στιγμή στην οποία βρίσκεται η χώρα μας η οποία είναι σαν να περνά από τις Συμπληγάδες.

Κάνουμε αυτό που πρέπει. Όχι μόνο κριτική, αλλά δίνουμε και προστάσεις όσον αφορά στο ασφαλιστικό, συμμετέχουμε σε διαλόγους

Η κυβέρνηση πρέπει να αποσύρει το ασφαλιστικό και να προβεί σε διάλογο με τους θεσμικούς φορείς, τόνισε καταδικάζοντας την όποια βία στα συλλαλητήρια.

Η χώρα χρειάζεται μια γενναιότητα από την πλευρά της κυβέρνησης

Ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παρευρέθηκε στην συνάντηση και επεσήμανε την κρισιμότητα της κατάστασης. Αναφέρθηκε στον αναπτυξιακό νόμο και στις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα

Δεν είμαστε σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να καταστρέψει τη χώρα για να ανέβουν τα ποσοστά του, τόνισε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο βουλευτής, καλώντας για ακόμα μία φορά την κυβέρνηση να πάει σε διάλογο για το ασφαλιστικό, καθώς οι συνέπειες θα είναι επώδυνες.
 

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr H Εύη Χριστοφιλοπούλου στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.