Ίδρυση Δημοσίου ΙΕΚ στο Άστρος

Ίδρυση Δημοσίου ΙΕΚ στο Άστρος

Φεβρουάριος 13, 2016 - 13:44
5 σχόλια

Τη δημιουργία δημοσίου ΙΕΚ στο Αστρος ψήφισε να διεκδικήσει χθες το Δημοτικό Συμβούλιο. Το θέμα παρουσίασε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αστρους κ. Ακης Χουζούρης ο οποίος επιγραμματικά είπε: 

Η φοίτηση είναι δωρέαν  – Με τη συγχώνευσης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε λίγα χρόνια μόνο στα ΙΕΚ θα δίδεται επαγγελματική κατάρτιση. – Ειδικότητες που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα – Πρώτα θα ανοίξει το ΙΕΚ και μετά θα ξεκινήσει ο δημόσιος διάλογος για τις ειδικότητες. – Οι ειδικότητες δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να αλλάζουν εύκολα ανάλογα με τη ζήτηση και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
Οπως είπε ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Δ. Κατσής, το ΙΕΚ θα στεγαστεί στο κτίριο του ΕΠΑΛ, ενώ σύμφωνοι εμφανίστηκαν και οι δ/σ της αντιπολίτευσης με τον κ. Ι. Καμπύλη να εκφράζει κάποιες επιφυλάξεις για το κόστος και τον κ. Αγγ. Καμπύλη για τη βιωσιμότητα.

Από το astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ωραίος σαν Συριζαίος!!!!! Πρώτα ανοίγει το ΙΕΚ και μετά διάλογος για τις ειδικότητες!!!!! Στο μεταξύ θα χώσουμε όποια καθαρίστρια χαλιέται με το σφουγγάρισμα.

Φιλέ Paul Tomsen υπάρχει διαφορά μεταξύ μαρουλιων, εκπαίδευσης και δημοσίων συχνοτήτων. Δεν είναι όλα για ρύθμιση απο την αγορά. Στην εκπαίδευση και στο κοινωνικό Κράτος, ακόμα υπαρχουν διαδικασίες και ρυθμίσεις.

Tomsen σάλτα και .... άντε γιατί έτσι όπως σε έχω κόψει άλλος την χαίρεται τη γυναικούλα.

Χωρις σχέδιο, χωρίς προγραμματισμό οι μαθητευόμενοι "σύντροφοι"του ΣΥΡΙΖΑ αυτοσχεδιάζουν σε κάθε τομέα..δυστυχώς ακόμα και στην εκπαίδευση...

Προτείνω η ειδικότητα του ΙΕΚ να καλύπτει την έλλειψη όσων πηγαίνουν για ψάρεμα αφού δεν μπορούν που δεν μπορούν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.