Ποιες ώρες θα είναι κλειστά τα διόδια της Νεστάνης

Ποιες ώρες θα είναι κλειστά τα διόδια της Νεστάνης

Φεβρουάριος 13, 2016 - 13:01
1 σχόλια

Συνεχής ενημέρωση

Νέα ενημέρωση

Kυριακή 14 Φεβρουαρίου

Οι αγρότες θα κλείσουν τα διόδια της Νεστάνης από τις 17:00 έως τις 23:00

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

20:30

Τα διόδια της Νεστάνης θα ανοίξουν στις 23:00 ενώ για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

20:10

Τα διόδια της Νεστάνης παραμένουν κλειστά. Θα ανοίξουν στις 23:59, ενώ είναι πιθανό οι αγρότες να αφήσουν οχήματα να περάσουν και από τις 23:00.

Έτοιμοι να συνεχίσουν δυναμικά τον αγώνα τους, δηλώνουν οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα που έφθασαν στην πρωτεύουσα από ολόκληρη τη χώρα, και πέρασαν το βράδυ τους στις σκηνές που έστησαν στην πλατεία Συντάγματος, μετά τη μεγάλη κινητοποίηση της Παρασκευής, που ολοκληρώθηκε με διαδήλωση μπροστά από τη Βουλή.

Οι αγρότες από 68 μπλόκα είναι στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως γύρω από την πλατεία Συντάγματος και ως την περιοχή της πλατείας Ομονοίας. Αγρότες όμως βρίσκονται και στα μπλόκα στους δρόμους της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου οι αγρότες από το μπλόκο της Νεστάνης θα κλείσουν τα διόδια λίγο μετά τις 15:00, χωρίς να είναι γνωστή η ώρα όπου θα ανοίξουν.

Στις 15:30 οι αγρότες και κτηνοτρόφοι έκλεισαν την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου- Αθηνών. Οι οδηγοί που θέλουν να περάσουν από το σημείο πρέπει να χρησιμοποιήσουν την παράκαμψη μέσω του χωριού Καλαμάκι Κορινθίας.
 

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πέρασα τα χαράματα και επειδή δεν είδα αγρότες έφτυσα τα τρακτέρ να μην βασκαθούν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.