Σύγκρουση ΙΧ και... φαρμακείου στην Τρίπολη

Σύγκρουση ΙΧ και... φαρμακείου στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 13, 2016 - 10:02
7 σχόλια

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου το πρωί στη συμβολή των οδών Νικηταρά και 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα από αυτά μπούκαρε στην κυριολεξία σε φαρμακείο. 

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, την οποία μας έστειλε αναγνώστης, το μαύρο ΙΧ έχει σπάσει την πρόσοψη του φαρμακείου. Το Arcadia Portal μίλησε με το Αστυνομικό Τμήμα στην Τρίπολη, το οποίο μας ενημέρωσε ότι το τροχαίο συνέβη στις 07:10. 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ

Λοιπόν κοιτάξτε την ώρα που λέει: 7 το πρωί. Κύριοι ακόμα και όταν είναι πρωί ή μεσάνυχτα και η κίνηση είναι απειροελάχιστη δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να σταματάς στο ΣΤΟΠ. Υπάρχει ΣΤΟΠ στην Νικηταρά και προφανώς το παραβίασε αυτός που ερχόταν από εκεί. Βέβαια και ο άλλος που ερχόταν από την 28ης Οκτωβρίου και καρφώθηκε στο φαρμακείο σημαίνει ότι ερχόταν γκαζομένος στην διασταύρωση. Θα είδε ότι θα τον κτυπούσε ο άλλος και το έστριψε γιατί δεν προλάβαινε να σταματήσει με την ταχύτητα που είχε... Και πρόκειται για 2 δρόμους όπου δεν έχεις ορατότητα για να τρέχεις.

Αφήστε τις εξυπνάδες, σημειώθηκε παραβίαση του Κ.Ο.Κ. , πρέπει να τον τηρούμε χωρίς καμία παρέκκλιση όλοι.-

@ΒΒΒ (χωρίς επαλήθευση) στις Σάβ, 13/02/2016 - 14:47 Γιατί ρε μεγάλε εσύ του' δωσες τα λεφτά του φαρμακοποιού να το φτιάξει ή μήπως θα του πληρώσεις τη βιτρίνα από την τσέπη σου; Τί θα πει ευτυχώς που έπεσε σε φαρμακείο; Δε το πλήρωσε; Τσάμπα του το δώσανε;

Αυτό που στην επαρχία πίνουν στα ελληνο-μάγαζα όλη νύχτα και μέτα καβαλάνε με θράσος τα αυτοκίνητα και περνάνε τα στοπ σαν να είναι πράσινα φανάρια πρέπει να σταματήσει. Σοβαρευτείτε δεν σας ανήκουν οι δρόμοι περπατάνε και άνθρωποι(πρωτευουσιάνοι) στα πεζοδρόμια. Αφοιρέστε τους τα διπλώματα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.