Ξαφνικά 30 αγρότες έκλεισαν τα διόδια της Νεστάνης

Ξαφνικά 30 αγρότες έκλεισαν τα διόδια της Νεστάνης

Φεβρουάριος 12, 2016 - 17:38
2 σχόλια

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 16:00 και ενώ στην Αθήνα οι αγρότες συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, περίπου τριάντα αγρότες έκλεισαν και πάλι τα διόδια της Νεστάνης επ' αόριστον.

Το Arcadia Portal είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Αστυνομία, η οποία μας πληροφόρησε για το συμβάν. Όπως μάθαμε, οι αγρότες έκλεισαν τα διόδια δίχως να γνωστοποιήσουν το πότε θα ανοίξουν ξανά τον δρόμο.

Σημειωτέον ότι σε προηγούμενες ανακοινώσεις τους οι αγρότες του μπλόκου της Νεστάνης είχαν αναφέρει ότι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου τα διόδια στον κόμβο της Νεστάνης θα παρέμεναν ανοικτά, προκειμένου οι αγρότες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Το Arcadia Portal προσπάθησε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας Τσιοτίνα Αθανάσιο, καθώς το προσωπικό του τηλέφωνο είναι κλειστό και προφανώς βρίσκεται στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Τέλος, αγρότες είχαν κλείσει και την Παλαιά Εθνική οδό στο ύψος την Κορίνθου, η οποία στις 17.45 δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.


2 Σχόλια

Να ευχηθούμε καλη τυχη στον αγώνα των αγροτών. Η κυβερνηση να περασει συντομα το νομοσχεδιο που τσαλακώνει τα τσοντοκάναλα, και να μην χτυπησει κανενας άνθρωπος

Μέθυσαν 20 νοματέοι και είπαν να κλείσουν το δρόμο να κατουρήσουν. Τσίπρα είμαστε μαζί σου μέχρι τέρμα αλλά τέρμα και η κατανόησή σου, δώσε εντολή να τους ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει πρέπει να περάσει στο αύριο και πρέπει όλοι να πληρώσουν ότι τους αναλογεί. Τόσα χρόνια καλά έτρωγαν και έπιναν εις υγεία των κοροϊδων. ΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΦΙ ΤΕΛΟΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.