Παρελθόν τα κιγκλιδώματα από τον πεζόδρομο Δεληγιάννη (pics,vid)

Παρελθόν τα κιγκλιδώματα από τον πεζόδρομο Δεληγιάννη (pics,vid)

Φεβρουάριος 12, 2016 - 11:07
11 σχόλια

Πράξη έγινε η απόφαση που είχε παρθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης το καλοκαίρι και αφαιρέθηκαν τα κιγκλιδώματα από τον πεζόδρομο της Δεληγιάννη.

Το πρωί της Παρασκευής συνεργείο του Δήμου αφαιρούσε τα κιγκλιδώματα, ενώ μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, μετά από εισήγηση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, είχε αποφασίσει την ενέργεια αυτή.  

Όπως είχε αναφέρει τότε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, τα κιγκλιδώματα αφαιρούνται για τον λόγο ότι ο Νόμος ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει ελεύθερος διάδρομος τριάμισι μέτρων για να περνούν τα αυτοκίνητα έκτακτης ανάγκης και επειδή, όπως είχαν τοποθετηθεί τα κιγκλιδώματα, αυτός ο χώρος ήταν μικρότερος από τον προβλεπόμενο. Ακόμη, ενόψει της νέας Κανονιστικής, τα κιγκλιδώματα εξυπηρετούσαν μόνο ως βάση για παράνομες κατασκευές και παραπετάσματα.

Για την ιστορία, τα κιγκλιδώματα είχαν τοποθετηθεί τον Νοέμβριο του 2012 επί δημαρχίας Γιάννη Σμυρνιώτη με σκοπό την οριοθέτηση του χώρου που χρησιμοποιούσαν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονταν στο σημείο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρελθόν τα κιγκλιδώματα από τον πεζόδρομο Δεληγιάννη


11 Σχόλια

ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ https://www.youtube.com/watch?v=j8qqT9GA9so

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ!!! ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ , ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΟΥ!!!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Επιτελους..τωρα θα κυκλοφορουν με ανεση οι κυριες με τα καροτσακια τους τα αυτοκινητα που δεν περασαν ποτε τα αδεσποτα και οι αρκουδες που βγαινουν τα βραδυα τα τελευταια χρονια..

Τα ειρωνικά σχόλια ανήκουν σε εργαζόμενους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος υποθέτω ("όμορφές μου νοσοκόμες!!!" - "όχι ρε, δεν είναι τέτοιου τύπου καταστήματα" - "α ναι; ε, τότε, τι είναι;")

Για ποιο λόγο ήταν μαζί με το συνεργείο του Δήμου ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Θεοδωρακόπουλος.

η δεληγιαννη ηταν δρομος φαντασμα αλλαξε εντελως οψη τωρα. πρεπει να βαλουν και φωτα γιατι ειναι σκοτεινα το βραδυ

Ρε παιδιά θα αρχίσει πάλι αυτό που γινότανε παλιά. Απλώνανε τα τραπεζοκαθίσματα και η καρεκλα του ενός μαγαζιού χτυπούσε με του απέναντι. Δε μπορούσαμε να περάσουμε ανάμεσα στις καρέκλες. Τα ξεχάσατε τι γινότανε? Τουλάχιστον με τα κάγκελα υπηρχε δρόμος να περάσουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.