Εκδήλωση για την ανακύκλωση από το 3ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης

Εκδήλωση για την ανακύκλωση από το 3ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης

Φεβρουάριος 11, 2016 - 12:44
4 σχόλια

Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε μια πάρα πολύ καλή εκδήλωση, με το πάντα επίκαιρο θέμα, της Ανακύκλωσης.

Τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, υπό την καθοδήγηση και συντονισμό των άξιων νηπιαγωγών τους, παρουσίασαν μια σπάνια και πλούσια εκδήλωση με κεντρικό θέμα την Ανακύκλωση.

Τα παιδιά με πολύ κέφι και διάθεση, παρουσίασαν κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, τραγούδησαν για την ανακύκλωση και έπαιξαν θεατράκι της ανακύκλωσης.

Μετέφεραν ατόφιο και ζωντανό το μήνυμα για τα οφέλη της ανακύκλωσης καθώς επίσης και για τις ζημιά που προκαλείται από την πεισματική άρνηση προς αυτήν.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί γονείς, μαθητές από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Τότσης Ηλίας. Κατά την λήξη των εκδηλώσεων αφού συνεχάρη τα παιδιά και τους συντελεστές της εκδήλωσης αυτής. Δήλωσε κατενθουσιασμένος με την εκδήλωση και για τα μηνύματα που στάλθηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις, τονίζοντας ότι οι καλύτεροι πρεσβευτές του μηνύματος της ανακύκλωσης είναι όλα τα παιδιά και ότι οφείλουμε να τα μιμηθούμε. 

Εκ του Γραφείου τύπου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.