Κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του ΝΠΔΔ Τρίπολης

Κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του ΝΠΔΔ Τρίπολης

Φεβρουάριος 10, 2016 - 18:41
15 σχόλια

Την κατάρτιση και ψήφιση του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης οικ. έτους 2016 κλήθηκε να ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου μετά από την 1/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά από μια ολιγόλεπτη εισήγηση του δημάρχου Τρίπολης κ. Δ. Παυλή στο σώμα, το οποίο είχε πολλές απουσίες, ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα, τον προϋπολογισμό υπερψήφισαν οι παρατάξεις Παυλή, Τζιούμη και Γιαννούλη. Η παράταξη του κ. Τσιαμούλου καταψήφισε, ενώ η παράταξη του κ. Σμυρνιώτη ψήφισε «παρών», αναφέροντας ότι τα ποσά είναι υπερτιμημένα. Ο κ. Νικολάου δεν παρευρέθηκε στη συνεδρίαση.

 

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

Μηπως τελικά κάποιοι καλοθελητές προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγμα μεταξύ Καραλή και Βρέντα;

ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ "ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΜΑΛΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ"

Καλά η Γιαννούλη είναι στον κόσμο της.... Αλλά ο Τζούμης εξακολουθεί και ψηφίζει μετά από όλα αυτά που γίνονται? Δεν είδε τι έγινε στην ΚΕΔΗΤ? Επιτρέπει να γίνουν τα ίδια και στο Νομικό Πρόσωπο.? Κώστα σε περιμέναμε να κάνεις πιο σοβαρή αντιπολίτευση κα όχι να ακολουθείς το Μήτσο σε όλα, τι σου έχει τάξει και είσαι yes man?

Ευτυχώς που η αντιπολίτευση καταλαβαίνει το έργο που γίνεται στο ΝΠΔΔ το στηρίζει και μπράβο διότι μέσα από τέτοιες μικρές κινήσεις εκτιμώ πως υπάρχει τελικά ελπίδα να παει μπροστά το τόπος μας. Συγχαρητήρια και στον κ. Τζιούμη και στην κ. Γιαννούλη.

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΙΟΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΥΛΗ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜA; ΤΕΛΙΚΑ TON ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!!

Καραλή προχώρα δυνατά και μην ακούς κανέναν. Κάνε καλά την δουλειά σου και να ξέρεις πως η τοπική κοινωνία θα είναι δίπλα σου.

Κάνετε καμία δουλειά ρε "ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ" και αφήστε τον πρόεδρο να κάνει την δουλειά του.

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΤΖΙΟΥΜΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΥΛΗ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΤΖΙΟΥΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟ. Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΔΥΤ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ !!! ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΕΧΕΙ? Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Ο Τζιούμης δεν κάνει σοβαρή αντιπολίτευση δεν δημοσίευσε ότι πήρε πτυχίο ένα ξαδερφάκι του!!!!!!!!

Αναρωτιέμαι πως η παράταξη Τζιούμη και Γιαννούλη ψήφισαν για πρώτη φορά την έγκριση του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΝΤΑΣ

Εφόσον δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έπρεπε να μην τον έχουμε ψηφίσει;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.