Όταν το Κύπελλο σηκώσω… (pics, vid)

Όταν το Κύπελλο σηκώσω… (pics, vid)

Φεβρουάριος 10, 2016 - 20:55
1 σχόλια

Η απονομή και οι πανηγυρισμοί του Παναρκαδικού

Φωτογραφίες Κώστας Τρανάς leonidion.gr

Ο Παναρκαδικός είναι ο Κυπελλούχος Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016 επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας με 2-3 της Δόξας Μεγαλόπολης στο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ στον 45ο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Το τελικό σφύριγμα του κ. Δελφάκη ήταν η έναρξη των πανηγυρισμών για τους παίχτες, το προπονητικό τιμ και την διοίκηση του Παναρκαδικού που πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου Αρκαδίας παρά την έντονη βροχόπτωση.

Αρχικά οι ποδοσφαιριστές της Δόξας παρέλαβαν τα τιμητικά μετάλλια τους από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και του πρωταθλήματος της Super League κ. Γιώργο Μποροβήλο και στην συνέχεια μπήκαν  δεξιά και αριστερά δημιουργώντας μία αλυσίδα από όπου μέσα πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού για να πάρουν τα δικά τους μετάλλια σε μία πολύ όμορφη στιγμή.

Το πάρτι κορυφώθηκε βεβαίως όταν ο κ. Μποροβήλος έδωσε το τρόπαιο στον αρχηγό του Παναρκαδικού Δημήτρη Κυριακόπουλο οποίος μαζί με τους συμαίχτες του σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό του ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και αποθέωση.

Όπως είναι ανμενόμενο το τρόπαιο έγινε αντικείμενο λατρείας ενώ δεν έλειψαν οι αναμνηστικές ομαδικές και όχι μόνο φωτογραφίες και τα τραγούδια από το πράσινο στρατόπεδο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η απονομή του κυπέλλου στον Παναρκαδικό


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ξεφτίλες ο Παναρκαδικός είναι ταυτισμένος με το τριφύλλι και την πράσινη φανέλα και τον κάνατε Πλατανιά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.