Τρίπολη-Αρκαδία 2021: Πυρετώδης προετοιμασία για την παρουσίαση στις 26/2

Τρίπολη-Αρκαδία 2021: Πυρετώδης προετοιμασία για την παρουσίαση στις 26/2

Φεβρουάριος 10, 2016 - 16:24
2 σχόλια

Aνακοινώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού – Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης - η πρόσκληση της συνάντησης προεπιλογής των 14 υποψήφιων πόλεων για τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23 και 26 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην Αθήνα. Η TRIPOLIS-ARCADIA 2021 θα παρουσιάσει το φάκελο της μπροστά στη 12μελή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων την 26η Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή.

Οι δέκα Ευρωπαίοι και οι δύο Έλληνες εμπειρογνώμονες έχουν ήδη από την 1η Δεκεμβρίου τους φακέλους όλων των υποψήφιων πόλεων, ενώ η διαδικασία της αξιολόγησης θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 5.30 το απόγευμα, με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των πόλεων που θα επιλεγούν για την τελική φάση. Η επίσημη ανακοίνωσή τους θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η ομάδα της TRIPOLIS-ARCADIA 2021, η οποία απαρτίζεται από δέκα άτομα -στελέχη του Δήμου και εξωτερικούς συνεργάτες - εργάζεται πυρετωδώς για μια καθ’ όλα επιτυχημένη παρουσίαση του Φακέλου Υποψηφιότητας. Μέσα σε 30 λεπτά, θα αναπτυχθούν ολόκληρο το σκεπτικό, η Κεντρική Ιδέα, τα δυνατά σημεία και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της TRIPOLIS-ARCADIA 2021, ενώ θα ακολουθήσουν 45 λεπτά ερωταπαντήσεων.


2 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ. ΚΑΫΚΑΜΕ

Πάρτε το απόφαση ότι θα γελάσει και το ποικιλόχρουν ερίφιο...Κάπου εδώ αρχίζει να στερεύει σιγά-σιγά και το ποτάμι με το «χαρτζιλικάκι» που έχουν τσεπώσει μέχρι στιγμής κάποιοι κατ' επάγγελμα ευτραφείς τεμπέληδες και τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.