Tripolis όπως Eurovision και μυρίζει μπαρούτι!

Tripolis όπως Eurovision και μυρίζει μπαρούτι!

Φεβρουάριος 10, 2016 - 12:44
12 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Τι μου κάνετε; Ετοιμάζεστε για το «καλώς μας ήρθες πάλι, τρελό μας καρναβάλι;». Μην όμως δεν είναι μόνο το καρναβάλι που αριβάρει σιγά-σιγά; Διότι Δήμος και Περιφέρεια σαν να μην μας τα λένε καλά και ίσως μαζί με τον Καρνάβαλο επιστρέψουν τα σκουπίδια στον δρόμο...

Πάντως μην κάνετε όνειρα για τρελό καρναβάλι, στην Τρίπολη το καταργήσαμε και στο Κακούρι είχαμε παραιτήσεις και το σκέφτονται… Πάνε τα καρναβάλια που όλοι αγαπήσαμε, αλλά να μου πείτε, σε ένα συμβούλιο αν πάτε πιο πολύ θα γελάσετε!

Ευρώπουλα εδώ, μαρουρόφυλλα εκεί, τι γίνεται δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω, είναι ότι με το μαστίγιο και το καρότο προχωράνε τα γαϊδούρια. Τελικώς, είμαστε γαϊδούρια πολίτες με κουνέλια δημάρχους πάνω από το κεφάλι μας;..

Περίπου. Διότι ο Γιαννάκης στο κοπή τη πίτα θύμισε τον Φιντέλ Κάστρο που ανέβαινε στο βήμα και άλλαζε ο χρόνος ή τον άλλον που είναι της μοδός, τον Κιμ Γιονγκ Ιλ που ανεβαίνει στο βήμα και ξεχνά να σταματήσει.

Μιλούσε, και μιλούσε, και μιλούσε, πήρε η πίτα να μπαγιατέψει, κόντεψε να αλλάξει η εποχή, φτάσαμε σχεδόν στο Πάσχα και ο πρώην έλεγε, και έλεγε όσα δεν τον είχε αφήσει ο Τάσος να πει στα ΔΣ. Γκαγκάνιασαν για ένα ποτήρι νερό οι ακροατές! Χαλάλι, όμως. Ήταν απολογισμός όνομα και πράμα!

Μετακόμισε και η ΚΕΔΗΤ, πήγε σε κτίριο για να μην νοικιάζει. Κάτι που θα έπρεπε να κάνουν οι μισές δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα. Αλλά, από την άλλη, ενοίκιο δεν πληρώνει και το νέο δημαρχείο στη Λαγοπάτη; Άλλαξε ο Μανολιός...

Tripoolis-Arcadia 2021, 12 points! Βρέθηκε όλη η Αρκαδία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την παρουσίαση της υποψηφιότητας. Όλη βρέθηκε, αλλά όλη δεν μπήκε. Περίπου 100 άτομα έμειναν απ' έξω διότι δεν χώρεσαν στην αίθουσα.

«Καλή επιτυχία, Αρκαδία! Καλή επιτυχία, Τρίπολη!» εύχονταν από μικροφώνου κάποιοι από τους ομιλητές και νόμιζες ότι άκουγες τη Δάφνη Μπόκοτα στη Eurovision! «Καλή επιτυχία, Ελλάδα!», και δωδεκάρι από την Κύπρο στάνταρ!

Καλά, αυτός που έγραψε τον -μακρό- λόγο του Μήτσου, δεν μπορούσε να βάλει λέξεις με λιγότερα σίγμα; Άσε που αγχώθηκε το αγόρι και το σίγμα το παχύ εκεί προς το τέλος πήγε σύννεφο! Δεν πειράζει, δείξαμε και την ντοπιολαλιά μας, ορέ! 

Το άλλο το αγόρι, ο Οδυσσέας, τραύλισε, μπερδεύτηκε, όλα τα έκανε! Εδώ μιλάς στη Βουλή, βρε Οδυσσέα, στο Μέγαρο τα βρήκες μπαστούνια; Και ο Κωστάκης... Ο Κωστάκης απέδωσε στην Αρκαδία το ότι έγινε γιατρός και μετά βουλευτής. Ε, γι' αυτό αξίζει να πάρουμε την Πολιτιστική! Δεν βγάζουμε μόνο πατάτα και σκόρδο!

Ήταν μια... συγκινητική βραδιά. Ο Κώστας Γαβράς έστειλε ολόκληρο βίντεο από τη Γαλλία, και ο Μίκης έστειλε μια φράση: «Είμαι μαζί σας». Εδώ ολόκληρο μουσείο του ετοιμάζουμε, χάθηκε να πει δυο λόγια;

Δυο λόγια ο ένας, δυο λόγια ο άλλος, το μάτι μου πήρε μερικούς που έβαλαν το παλτό τους στα πόδια τους και σαν να έβλεπαν τηλεόραση στο σπίτι, πήραν έναν υπνάκο και όταν τελείωσε έκαναν ένα μπραφ! και μην τον είδατε! Ε, δύο ώρες, κομμάτι βαρύ έπεσε το πρόγραμμα. Βέβαια, κάποιοι την έκαναν πιο νωρίς στα μουλωχτά...

Ενώ κάποιος άλλος πρώην αιρετός, όχι του Καλλικρατικού δήμου αλλά του Καποδιστριακού, έκανε τον κακό χαμό γιατί δεν του κράτησαν θέση! «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε που θέλατε και θέση;;», του είπαν και οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι τον Πειραιά!  Μα, να έχει φορέσει τα καλά του και να μην έχει θέση να κάτσει;;; Απαράδεκτο!

Κοστούμια πήγαιναν και έρχονταν στο Μέγαρο, αλλά την παράσταση την έκλεψε η προπέλα.  Παιδιά, την είδατε την προπέλα; Μα πώς να μην την δείτε, λαμπίριζε από μακριά. Ευτυχώς που υπήρξε κι αυτή για να δώσει μία λάμψη κόκκινου χαλιού στην εκδήλωση. Το τζίτζι μονοπώλησε, το καρατζίτζι όμως ποιος το πήρε και έφυγε πριν τελειώσει η εκδήλωση;

Σημαντική η μέρα με πολλές όμως απώλειες. Κάποιος μου λέει ότι η οργάνωση της εκδήλωσης στενοχώρησαν κάποιους οι οποίοι ήρθαν μόνο να δώσουν το «παρών» και να λάβουν λίγο από τη μερίδα της δημοσιότητας, και υπήρχαν και αυτοί που δεν θέλησαν να ανοίξουν ούτε τις τηλεοράσεις τους για να δουν το γεγονός.

Καλή επιτυχία είπαν πολλοί, αλλά πόσοι το εννοούσαν;

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Πολύ ενδιαφέρουσα η περιγραφή της βραδιάς αλλα καλο θα ήταν να διαχωρισουμε ποιοι ήρθαν να μάθουν και πέντε πράγματα και ποιοι για βιοποριστικούς λόγους! Ένας ήταν ο κούκλος και μια η κούκλα που σαγηνευσαν να τα λέμε κι αυτά....

Κάνουμε δεν κάνουμε καρναβάλι, τους αρχικαρνάβαλους θα τους τρώμε για ακόμα 3 χρόνια στη μάπα...Δυστυχώς...

Παπαγαλάκια του σμυρνιωτακου θέλετε καρναβάλι με σκουπίδια ε? αυτο θέλετε... Αφου κάθε μερα μέσα στο θέμα είσαστε!! Κάντε υπομονή θα παρελασαιτε κιόλας!!! Ποσό ποιο νούμερα....

Εκπολιτιστείτε επιτέλους όσοι μιλάτε ακόμη για σκουπίδια μπορείτε νσ έρθετε ντυμένοι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!! Καλές Απόκριες μάγκες

Ποντίκια του Παυλάκου τι πάθατε ;; Σας τσούζει τίποτα ;; Γρήγορα μέσα στις τρύπες σας !!!

Ο άλλος ο τζάμπα (σίγουρο αυτό) "μάγκας" θεωρεί μη επίκαιρο το θέμα των σκουπιδιών!!! Ε, βέβαια, τι λέμε τώρα, αφού ο Μήτσιος (του) το έλυσε μια για πάντα βρε παιδιά! χαχαχα!

Οι σμυρνιωτοφανς περα από φελλοί που επιπλέουν ειναι και ανόητοι γιατί αλληλοθάβονται και μαθεύεται κιόλας. Βάλτε καμια τάπα χαθήκατε! ❤

Μητσιοποντικάρες γρήγορα στα λαγούμια σας ! Μετά και την πολιτιστική πρωτεύουσα των αδέσποτων, των λακούβων και των σκουπιδιών, θα αρχίσουν οι φάπες. Μαζευτείτε όσο είναι νωρίς !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.