Πέντε χρόνια ψέματα σε δυο λεπτά

Πέντε χρόνια ψέματα σε δυο λεπτά

Φεβρουάριος 09, 2016 - 18:00
11 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Από το 2011, που έβγαινε στα διόδια με τους αγανακτισμένους του «Δεν πληρώνω» και καλούσε τον κόσμο να περνάει τα διόδια αέρα ενάντια στον Νόμο, από τότε που βροντοφώναζε ότι έναν του κινήματος που δεν πληρώνει διόδια να τον καθίσουν στο σκαμνί θα τον έβρισκε απέναντι, από τότε που ανέβαινε στα τρακτέρ των αγροτών και καταδίκαζε τη βαριά τους -τότε!- φορολόγηση έως σήμερα, έχουν περάσει πέντε χρόνια -και ένα βίντεο δύο λεπτών. Δύο μόνο λεπτά είναι αρκετά για να δείξουν σε όλο τους το μεγαλείο την κοροϊδία που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Ψέμα 1. Αποσυμφορούμε τη Δημόσια Διοίκηση από τις στρατιές των μετακλητών

Ναι, ως και ο Αρβανίτης διόρισε γυναίκα και κόρη!

Ψέμα 2. Θα βοηθήσουμε τους νέους επιστήμονες και τα μπλοκάκια.

Ναι, καράβι ψάχνουν να φύγουν, και διαμαρτύρονται κάθε μέρα στο Σύνταγμα!

Ψέμα 3. Αμέσως θα επιβάλλουμε απλή αναλογική.

Ναι, κάτι ψελλίζει ο Κουρουμπλής, αλλά το μπόνους στο πρώτο κόμμα παραμένει!

Ψέμα 4. Δεν θα πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους τους δανειστές!

Ναι, υποθήκευσες τρεις γενιές, Αλέξη, και σώβρακα θα τους δώσουμε!

Ψέμα 5. Να εξαλείψουμε την υπερφορολόγηση των αγροτών!

Ναι, ετοιμάσου να τους υποδεχθείς την Παρασκευή στη Βουλή με τα τρακτέρ τους. Δεν έρχονται να σε συγχαρούν, να σιχτιρίσουν έρχονται!

Ψέμα 6. Αν κάτσουν στο σκαμνί πολίτες που δεν πλήρωσαν το χαράτσι, η αντίδραση θα είναι ακόμα μαζικότερη!

Ναι, μπείτε στη σελίδα του «Δεν πληρώνω» να δείτε αν ο ΣΥΡΙΖΑ που παρότρυνε τον κόσμο να μην πληρώνει, είναι ακόμα μαζί τους!

Ψέμα 7. Χρήματα να δοθούν στους μικροσυνταξιούχους, στους μεροκαματιάρηδες.

Ναι, χρήματα δεν θα δοθούν, θα τους πάρετε κιόλας!

Ψέμα 8. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ναι, κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Και για το τέλος: «Δεν είμαι πρωθυπουργός παντός καιρού. Αν δεν μπορέσω να εφαρμόσω αριστερές πολιτικές, θα παραιτηθώ». Και κάπου στο βίντεο, ακούγεται καθαρά ένας αγρότης που λέει: «Πρόσεχε τι λες, θα κυβερνήσεις αύριο».

Φόβος και παράνοια στην Ελλάδα. Ο Κατρούγκαλος είπε ότι οι αγρότες βγήκαν στον δρόμο για τα πέντε χρόνια πολιτικής ΝΔ και ΠαΣοΚ, όχι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στα συλλαλητήρια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Μια αριστερή κυβέρνηση που τα έκανε χειρότερα από φιλελεύθερη και παραδίδοντας στον Κυριάκο θα έχει αφήσει πίσω της το μηδέν του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς και παραφουσκωμένους λογαριασμούς.

Και ούτε μία λέξη για όλα αυτά, σύντροφε Αλέξη... 

Δείτε το βίντεο του Ράδιο Αρβύλα από το 25:50 και μετά...

Ειδήσεις: 
Tags: 
Video: 

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 8-2-2016 μερος προτο


11 Σχόλια

Βέβαια, αν σε πάρει χαμπάρι ο Αρβανίτης θα έχεις πρόβλημα. Κάνε μου μια χάρη, άσε ήσυχο το Σωκράτη, μην τον πιάνεις στο στόμα σου.

Ρε αχάριστα πλάσματα ξεχνάτε ότι μπορείτε να ξανακούσετε Λευτέρη Σαρελάκο και την υπόλοιπη πασοκαρία της Μεσογείων

άρθρο ΦΑΡΜΑΚΙ !!! Άλλα ετσι θέλουν οι ψευτοαριστεροί κα οι ψευτοδεξιοί που με τα ψέματα τους μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Ότι καλυτερο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό

ανώνυμος "Σωκράτης" σε εντεταλμένη υπηρεσία. Άσε μας κούκλε μου δεξιοφασίστα

Αν χαρακτηρίζεις αυτό το πράγμα "ό,τι καλύτερο" έχεις διαβάσει τον τελευταίο καιρό Βαξεβάνη, συμπεραίνω ότι δεν έχεις καμία ελπίδα να καταλάβεις τι σου γίνεται μέσω της ανάγνωσης.

Όταν ο Σωκράτης έκραζε Σαμαρά, μέχρι και Μητσοτάκη πριν λιγο καιρό γουστάρανε οι αριστεροί. Τωρα αντι να δουν τα χαλια τους τους φταιει ο Σωκράτης. Το βίντεο το ειδατε ρε κομματοσκυλα; Είδατε τι είχε πει ο Τσίπρας; Εμ τι να κανουμε πονάει η αληθεια...

Γραψτε σχολια ρε στηριξτε κυβενρηση μπας και προλαβαει να σας διορισει ολους τους αριστερους κηφηνες.

οταν τα εχωνε στο μητσοτακη ηταν καλα ε; παταγατε και like; http://www.arcadiaportal.gr/news/koita-poios-milaei-gia-oikogeneiokratia ηρθε η σειρά σας

μπα μπα οταν κανει καποιος κριτικη στην αριστερη κυβερνηση ειναι εντεταλμενη υπηρησια; πρωτη φορα φασιστερα. μονο στην χουντα δεν αφηναν τους δημοσιιογραφους να λενε την γνωμη τους

@ 21.51 περί βοθρολυμάτων; η εν λόγω στήλη είναι γνωστό υπερευαίσθητο ανεμούριο. Τώρα έτσι φυσάει. Οσον αφορά την ουσία ο Αρβανίτης αποδεικνύεται Ελληνας όσο και ο Πετρόπουλος. Ο κουμπάρος την κουμπάρα αλλά την κουμπαροπούλα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.