Καταπέλτης ο Τατούλης για τον Άγιο Βλάση

Καταπέλτης ο Τατούλης για τον Άγιο Βλάση

Φεβρουάριος 08, 2016 - 14:30
21 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης πρέπει να εξηγήσει γιατί είμαστε ακόμα έτσι

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στον απόηχο και της συνάντησης - ενημέρωσης των δημάρχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το μείζον ζήτημα των απορριμμάτων και την άρνησή την οποία εξέφρασαν σχετικά με τον ΠΕΣΔΑ και την απόφασή τους να αναλάβουν τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Σε ερώτηση του Arcadia Portal σχετικά με τη χωματερή του Αγίου Βλάση και τα πρόστιμα τα οποία έχει επιβάλει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ξεκαθάρισε ότι τα πρόστιμα τα επιβάλλουν οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες στους Δήμους και οι Δήμοι, με τη σειρά τους, στους δημότες. «Είμαστε υποχρεωμένοι να επιβάλλουμε πρόστιμα, αλλιώς είμαστε υπόλογοι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο εκ νέου αίτημα του Δήμου Τρίπολης να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, υπογραμμίζοντας ότι το αίτημα επανεξετάζεται, διότι ο Δήμος Τρίπολης  βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εδώ και τρία χρόνια και πρέπει ο δήμαρχος να εξηγήσει τους λόγους.

Ο Δήμος Τρίπολης πρέπει να εξηγήσει γιατί είμαστε ακόμα έτσι

Στη συνέχεια, επιτέθηκε εναντίον του δημάρχου Δημήτρη Παυλή, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θα ανεχθεί άλλα πρόστιμα. «Είναι απαράδεκτο και αντισυνταγματικό και ενάντια στη νομοθεσία», σημείωσε.

«Ο Δήμος έχει ξεκινήσει και κάνει έναν νέο διαγωνισμό για μεταφορά απορριμάτων 5.000 τόνων, αντί 500.000 ευρώ. Για τη μεταφορά θα κοστίσει 100 ευρώ ο τόνος», ανέφερε.

Επίσης, αναφερόμενος στον Άγιο Βλάση είπε ότι στον χώρο έχουν συγκεντρωθεί 10.000 τόνοι απορριμμάτων, οι οποίοι απειλούν το οικοσύστημα του Μαινάλου, δίχως καμία αδειοδότηση.

Είναι απαράδεκτο να απειλείται το Μαίναλο, να υπάρχουν σκουπίδια και ανεξέλεγκτοι ΧΑΔΑ, και μάλιστα σε περιοχή Natura,

είπε.

Τέλος, ο περιφερειάρχης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Δήμος Τρίπολης κινδυνεύει να ξαναζήσει καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος με τα απορρίμματα.

Έφη Καστραντά


21 Σχόλια

ΕΤΣΙ - ΕΤΣΙ..., ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!.

Πάντως και των δύο (Τατούλης και Παυλής) τους έφταιγε η Αγία Τριάδα. Ο μεν πρώτος είναι ανίκανος εδώ και 5 χρόνια να αποκαταστήσει τις χωματερές της Πελοποννήσου, ο δε δεύτερος βρήκε ως λύση από το "τσεπάκι" να πάει τα σκουπίδια μέσα στο δάσος του Μαινάλου ... Τι να πει κανείς και για τους δύο τους ... Αίσχος !

Ο Σμυρνιωτης Μαλον ξέχασε την Αγ τριαδα!!! Εκει περνάμε κάθε μερα και αγναντεύουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες τόνους της ανοικανότητας του!!

Η Αγία Τριάδα δεν είναι Natura ούτε μέσα στο δάσος.Με το Μήτσο αποδείχτηκε οτι άλλη λύση για προσωρινή εναπόθεση απορριμάτων δεν υπήρχε και ήταν μέγας ΨΕΥΤΗΣ.. Μέχρι να οριστικοποιηθεί ο διεθνής διαγωνισμός διαχείρισης από την Περιφέρεια μας βλέπω πάλι με τα σκουπίδια στους δρόμους.. Α ρε Παυλή με τις λύσεις στα τσεπάκια σου!!!

Η Αγία Τριάδα έχει και περιβαλλοντική και ειδικό υπόστρωμα στο έδαφος για αποφυγή υπόγειας μόλυνσης. Ο Μήτσιος τα πήγε και τα ριξε στον Αγιο Βλάση αυθαίερατ χωρίς αδειοδότηση και αν δεν πεθάνουμε απο μολυσματικές ασθένειες θα καούμε μαζί με το Μαίναλο το καλοκαίρι και να δω τον Σωτηράκη να τρέχει να την σβήνει και να μην φτάνει. Εισαγγελέας δεν υπάρχει πουθενά?????

ΘΥΜΙΖΩ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2014 ΣΤΟ ΔΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΛΕΕΙ : “δεν είμαστε όλοι ίδιοι” και πως “εμείς επιδιώκουμε την τήρηση της νομιμότητας και να μας κρίνετε για ό,τι κάνουμε από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά”. Δηλαδή τώρα αν τον πάρουμε με τις ντοματιές θα φταίμε???????

Από την πίσω πόρτα του δικαστηρίου και μετά από γιουχαΐσματα αποχώρησε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Ηλίας Τότσης, μετά την κατάθεση του για τα σκουπίδια τον Φεβρουάριο του 2015. "Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο, Μήτσο με την παρέα σου , ποιος θα μπει».

Τότσης 22-10-2014: "Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Δήμος να μην έχει τα χρήματα για την διαχείριση των απορριμμάτων αλλά μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα θα τα βρούμε". - Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα??

ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΗΣ: ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!! Ο ΕΝΑΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ... ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ !!!!!!!!!!!!!

Kάνετε λάθος , ο Σμυρνιώτης ήταν ο μόνος που είχε τεκμηριωμένη άποψη για τα σκουπίδια , ο μόνος που χωροθέτησε χώρο για οργανωμένη διαχείριση των απορριμάτων. Δυστυχώς τα ψέματα του κυρίου Παυλή που έλεγε ότι είχε τη λύση στο τσεπάκι του, παραπλάνησαν το λαό και αυτό το έργο δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί με ολέθρια αποτελέσματα για την πόλη.

Για ενημέρωση του οποιουδήποτε μπορεί να ενδιαφέρεται ο κύριος Δήμαρχος την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, με τις ευλογίες του κυρίου Δασάρχη έκοψε 10 δέντρα (ας πούμε ότι ήταν μόνο τόσα.....) από το σημείο, για να διευκολύνει προφανώς τη λειτουργία της μικρής και ταπεινής του χαβούζας....Πάντως μετά από τη σεμνή...τελετή της αφαίρεσης των δέντρων ακολούθησε αισθητή αύξηση της οσμής των σκουπιδιών στην περιοχή, πράγμα που γίνεται κάθε φορά που τα μετακινούν και τα ακακατεύουν. Ακόμα μια λύση από το τσεπάκι του Παυλή: Κόψτε τα δέντρα να βολέψουμε τα σκουπίδια! Εκεί φτάσαμε!!!

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,ΤΟ 60% ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ.

Ο σμυρνιώτης τους είχε απέναντί του όλους (και τους δύο). Τώρα που ο Παυλής και ο Τατούλης δεν έχουν κανέναν να τους εμποδίζει, γιατί δεν λύνουν το πρόβλημα με τα σκουπίδια ????? Πολύ απλά ο Πετράν και ο Μήτσιος πουλάνε φούμαρα στους πολίτες. Μια ζωή αυτό κάνουν. Στο μόνο που είναι άσσοι, είναι στην κουτάλα ...! Γι' αυτό θα πάνε και οι δύο σπίτι τους. Αλήθεια, τα 45 χιλιάρικα της ΚΕΔΗΤ που είναι ρε παπαγαλάκια ???

ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του ΤΑΤΟΥΛΗ - και... ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!!!!!!!!!

Τι έγινε ρε παιδιά μέχρι εχθές ο Παυλής ήταν yes man στο σουλτάνο μέχρι να βγει δήμαρχος και τώρα σήκωσε κεφάλι? Πέτρο έκανες λάθος εκτιμήσεις ο Παυλής είναι πιο πονηρός από εσένα, αφού σε χρησιμοποίησε και έκανε τη δουλειά του , τώρα σου τη φέρνει πισώπλατα.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ;ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ,ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ;Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ;ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.