Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι όμως προχωρά

Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι όμως προχωρά

Φεβρουάριος 08, 2016 - 12:37
24 σχόλια

Η κυβέρνηση εφαρμόζει σταδιακά το παράλληλο πρόγραμμα!

Μετά τη προστασία της πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες που ήταν και η πρώτη μέριμνα της νέας κυβέρνησης, αφού ο Σαμαροβενιζέλος ξέχασε να το κάνει φεύγοντας, άρχισε η σταδιακή εφαρμογή του κοινωνικού προγράμματος για τη προστασία και τη φροντίδα των αδύναμων οικονομικά κοινωνικών ομάδων!

Μετά τη παρέλευση ενός χρόνου από όταν ανέλαβε η κυβέρνηση έχουμε προς αυτή τη κατεύθυνση τις παρακάτω κοινωνικές παροχές:

1. Επαναπρόσληψη όλων των αδίκως απολυμένων από τον Μητσοτάκη.
2. Δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
3. Δωρεάν χορήγηση κάρτας αγοράς τροφίμων.
4. Επιδότηση ενοικίου.
5 Δωρεάν παροχή νερού.
6. Δωρεάν παροχή συσσιτίων σε άπορους
7. Δωρεάν γεύματα και σάντουϊτς σε σχολεία.
8. Δωρεάν πρόσβαση στα νοσοκομεία(κατάργηση του εισιτηρίου).
9. Δωρεάν νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλο το λαό.
10. Επέκταση του ελαχίστου εισοδήματος σε 17 επί πλέον Δήμους της χώρας.
11. Ίδρυση σε όλη τη χώρα δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης υπό την εποπτεία των Δήμων.

Έχει κάποιο από τα σκυλιά που ουρλιάζει να μας πει κάτι???
Αν δεν έχει να σταματήσει τα ουρλιαχτά, γιατί δεν του χρωστάμε τίποτα!!!

Τάσος Παπαζαχαρίας

Ειδήσεις: 
Tags: 

24 Σχόλια

ΡΕ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ενα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ : Καταστροφική διαπραγμάτευση Capital controls Επιστροφή στην ύφεση Αύξηση φορολογίας Καταστροφή αγροτών ελεύθερων επαγγελματιών Ξεπούλημα τραπεζών στο ενα τέταρτο της αξίας που είχαν πέρυσι Φυγή χιλιάδων επιχειρήσεων στο εξωτερικών Ξεπούλημα αεροδρομίων ,Αστερα,λιμανιού Πειραιά κ. λ. π Και εσυ Τάσο μιλάς για ψίχουλα που θα δώσετε ακόμη δεν έχετε δώσει τίποτα Τάσο τα σκυλιά δεν ουρλιάζουν θα σας φάνε

Κύριε Τάσο μάλλον πλάκα μας κάνετε έτσι; Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Υποσχεθήκατε επιπλέον σύνταξη, κατάργηση μνημονίου, υποσχεθήκατε τα πάντα και αντί αυτών το χαράτσι πάει σύννεφο και το μόνο που κάνατε ήταν να διορίσετε τις καθαρίστριες στα ...δικαστήρια. Κύριε Τάσο δεν ουρλιάζουν τα σκυλιά. Οι πολίτες ουρλιάζουν. Τα 1 έως 11 είναι τρίχες. Ο Σαμαράς περισσότερα μέτρα κοινωνικής πολιτικής είχε περάσει. Δεν απευθύνεσαι σε ιθαγενείς.

Φίλε των 12.50 ,ξέχασες τους μετανάστες που πλημμύρησαν τη χώρα και τους διορισμούς όλων των συγγενών,αγαπητικών κ.λ.π Απίστευτες επιτυχίες της κυβέρνησης της αριστεράς.

Tα μπάζα του 3% τα πήγατε στο 33% επειδή σας άρεσε το δεν πληρώνω (ΕΝΦΙΑ, διόδια, εισφορές φόροι). Αυτοί δεν κρύφτηκαν, ούτε καμουφλαρίστηκαν γιατί αυτό ήταν πάντα: καλοπληρωμένοι ιεροκήρυκες της καλοσύνης με τα λεφτά των άλλων (δημοσίου). Φάτε τους τώρα στη μάπα με ΕΡΤ και καθαρίστριες γραμματείς δικαστηρίων και καλή λευτεριά

τάσο υπάρχει και το άλλο που λέει οτι τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας... αν καταλαβαίνεις

Mετρήστε πόσες φορές αναφέρεται το "δωρεάν" που είναι και ο τρόπος ζωής τους. Ας πληρώσουν τώρα οι ηλίθιοι τα δίδακτρά τους

Κατάπτυστο μνημείο Γκαιμπελισμού... Αυτή είναι η Ελληνική Αριστερά... Στα δύσκολα φαίνονται.

Το σχέδιο των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πλήρη εξέλιξη: καταστροφή οικονομική και κοινωνική, εθνικός ακρωτηριασμός (Θράκη;), προλεταριοποίηση της μικρομεσαίας τάξης, πλημμυρίδα μεταναστών. Αλλά ο λαός ξυπνάει σιγά-σιγά. Το 120 παρ.3 του Συντάγματος δείχνει το δρόμο....

Το ζουμί από τα σχόλια - σκουπίδια το έχει ο γελοίος προβοκάτορας: ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ; ΠΛΗΡΏΣΤΕ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Ή ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ (ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ) Ή ΘΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΑΙΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΒΕΓΓΟ (δεν ήθελα να σχολιάσω τις γελοιότητες του Τασούλη αλλά με υποχρεώνουν οι γελοιότητες του προβοκάτορα)

Βρε (κ*&%***$$#κα) Πιτ, ο Σύριζα σου φταίει ή οι νεοφιλελεύθερες ύαινες των Βρυξελλών; Το θα κάνει ο λαός σου εναντίον του σακάτη;

Εδώ η ΝΔ έβαλε αποτο παράθυρο πανω απο 100.000 γαλαζια παιδια με τα stage με τον Καραμανλή ! Ποιοι μιλανε τώρα;

Δωρεάν είναι και οι υποθέσεις. Κάνε όσες θέλεις. Εσύ αντίθετα σκάβεις το λάκκο του Σύριζα για την ψυχή του παππούλη σου και όχι γιατί σου έχουν τάξει!

@15:51 - Ο πρωθυπουργό που έκανε τα 100.000 βολέματα είναι στο σπίτι του τώρα και χαλαρώνει. Ο υπουργός που ήταν τότε σε εκείνη την κυβέρνηση, προτάθηκε από τον Σύριζα και εξελέγη πρόεδρος της δημοκρατίας. Πολύ θα ήθελε ο Σύριζα, ο ραφηνάτος να ήταν και πρόεδρος στη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του λαϊκισμού που έχει σαρώσει την χώρα από τον 1981 και μετά. Το πελατειακό κράτος και ο κρατισμός στο σύνολό του. ΣΥΡΙΖΑ=ΔΙΟΡΙΖΑ. Όπως ο Ανδρέας, όπως ο Κωστάκης, έτσι και ο Αλεξάκης.

@ 15.02 τα δίδακτρα είναι για το μάθημα: "τα νταούλια και οι αγορές", και επειδή οι ηλίθιοι είναι πολλοί τα πληρώνουν και άλλοι.

Μιλώντας για μετακλητούς, "για τη στήριξη της δουλειάς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που αριθμεί 144 βουλευτές, απασχολούνται 8 μετακλητοί υπάλληλοι και 9 ιδιωτικού δικαίου - μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής, σύνολο 17. Για την στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που αριθμεί 75 βουλευτές απασχολούνται 12 μετακλητοί και 23 μόνιμοι υπάλληλοι Βουλής, 15 Ιδιωτικού δικαίου και 3 αποσπασμένοι, σύνολο 53.

ΒΑΠΤΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΨΑΡΙ,ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΛΑΜΠΑΔΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

Τι σάντουιτς στα σχολεία ??? Τι λες ρε *** ! Ξεπουλήσατε ΟΛΠ, περιφερειακα αεροδρόμια, υπογραψατε μνημόνιο, φορτώσατε 100 εκ στις πλατες μας απτα χρέη του Μεγαρου του Ψυχάρη, γεμίσατε την χωρα λαθρομετανάστες, 1 δις μονο φετος μας στοιχισαν οι τρέλες σας στο μεταναστευτικό. Ξεπεράσατε τον γωργάκη στην ξεφτίλα και τον Σαμαρα στην κωλοτούμπα. ΓΕΛΟΙΟΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.