«Οι Δήμοι δεν θα πουν ''ναι'' στις διαταγές του σουλτάνου»

«Οι Δήμοι δεν θα πουν ''ναι'' στις διαταγές του σουλτάνου»

Φεβρουάριος 05, 2016 - 21:14
3 σχόλια

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στη διοίκηση σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κ. Καμπόσος μετέφερε τα ακόλουθα στη σύσκεψη για τα απορρίμματα μεταξύ των δημάρχων και των βουλευτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Είναι προσβολή βάναυση εναντίον των δημάρχων, είπε, προτού μεταφέρει τα λεγόμενα από την Περιφέρεια:
Ο πρώτος βαθμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να συνεργαστεί με την Περιφέρεια και να αντισταθεί στην πολιτική δωροδοκία της κυβέρνησης όσον αφορά την Περιφέρεια.

Είναι ένα ψέμα, τόνισε ο κ. Καμπόσος και μια βάναυση προσβολή ακόμα και για τον μικρότερο Δήμο. Απορώ πώς κοιμούνται ακόμα μερικοί, όταν έχουν υβρίσει τους δημάρχους, υπογράμμισε, και τόνισε ότι τους επιστρέφει τα όσα λένε και ότι τα συμπεράσματα θα τα βγάλουν οι πολίτες.
Κλείνοντας, είπε να μην τολμήσει κανείς να σταθεί εναντίον των Δήμων.

Στις διαταγές σας, σουλτάνε, αλλά όχι από εμάς, από άλλους σε άλλες Περιφέρειες

είπε, τέλος, ο κ. Καμπόσος.

Eφ.Κ
 


3 Σχόλια

Ανώνυμε περίμενε λίγο ακόμα! Εδώ περίμενες τον Γιαννάκη 3,5 χρόνια με το θα θα θα παραμυθά! Οταν θα έρθει η λύση να δω που θα κρυφτείς (που φυσικά δεν θέλεις) σε ποια κάσα θα μπεις!!! (Γιατι απλώς χθες βγήκες να φας την πίτας σου)

@ -->Υποβλήθηκε από Θεός (χωρίς επαλήθευση) στις Σάβ, 06/02/2016 - 18:30. Απάντηση: Εσένα Θεέ σου έχει δώσει ο εργοδότης σου ο Παυλής κανένα κοκαλάκι να ξερογλύφεις για να τον υπερασπίζεσαι ??? Γιατί από έργα και λύσεις ο δικός σου τίποτα. Μονίμως του πέφτουν από το τσεπάκι. Ούστ από 'δω άχρηστοι που μιλάτε κιόλας... Που είναι ρε τα 45 χιλιάρικα της ΚΕΔΗΤ ???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.