Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση επιχειρεί να διχάσει

Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση επιχειρεί να διχάσει

Φεβρουάριος 04, 2016 - 17:54
3 σχόλια

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επιχειρεί να πολώσει, να διχάσει και να φανατίσει», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση μιλά για σενάρια συνωμοσίας και αποσταθεροποίησης, ενώ υπογράμμισε ότι «κορυφώνονται τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε».

«Καλέσαμε την κυβέρνηση, εάν έχει στοιχεία να τα καταθέσει. Δεν το έκανε. Επιβεβαιώνει με τη σιωπή της ότι όλο αυτό είναι απόπειρα συκοφαντίας όλων εκείνων που σήμερα διαδηλώνουν απέναντι της» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος για τα σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας που έχουν δει το φως το τελευταίο διάστημα.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι «ν σκέφτεται διαφυγή διά εκλογών αυτό είναι πρόβλημά του κ. Τσίπρα», λέγοντας ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να μπει σε μια συζήτηση την οποία θεωρεί τελείως αντιπαραγωγική.

Αναφερόμενος στη σημερινή απεργία, σημείωσε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση από τότε που συγκροτήθηκε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που δεν είναι απέναντι στη συγκυβέρνηση της αναξιοπιστίας» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος, σημειώνοντας ότι ο κόσμος εκφράζει την αγωνία του και την ανησυχία του για το αύριο. 

«Όμως, εκφράζει και την αγανάκτηση και οργή του για τη σκόπιμη και κυνική εξαπάτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εντελώς άλλα έταξαν και εντελώς άλλα κάνουν. Τώρα φαίνεται ότι το κόστος του λαϊκισμού είναι τεράστιο και τελικά το πληρώνει ο ελληνικός λαός» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος. 

«Η κρίση δεν τελειώνει με ψέματα, η δημοκρατία δεν λειτουργεί με ψέματα, ο τόπος δεν κυβερνιέται με ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα όσα είπε ο κ. Σόιμπλε στο Αμβούργο ο κ. Κουμουτσάκος εξέφρασε την απορία του για το τί ήθελε να πει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. « Ο ελληνικός λαός στο σύνολό του έχει επισφραγίσει τη βούλησή του να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και την ευρωζώνη. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει εμείς με ενέργειες ή παραλείψεις να δίνουμε τα όποια επιχειρήματα σε καποιους στην Ευρώπη που θα επιθυμούσαν να επαναφέρουν αρνητικά σενάρια για τη χώρα», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος. 

Για το προσφυγικό σημείωσε: «Απόφασή μας είναι να συμβάλλουμε. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ούτε το Αιγαίο απέραντο νεκροταφείο, ούτε η χώρα απέραντος καταυλισμός προσφύγων και μεταναστών».

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,κ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΦΑΝΕΙΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΣ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.

ME TI MOYTΡA ΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.......Συνέταιρος της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι ήταν σε εταιρεία ο Σταύρος Παπασταύρου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους τα «Επικαίρα», ο στενός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, που μόλις πριν από λίγες ημέρες πλήρωσε 3,3 εκατ. ευρώ πρόστιμο για να αποφύγει την ποινική δίωξη καθώς το όνομά του συμπεριλαμβανόταν στη Λίστα Λαγκάρντ, ήταν συνέταιρος της γυναίκας του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Γκραμπόφσκι......Δείξε μου το φίλο σου να σου πω τι είσαι!!!!!!!..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.