Βλάσης: Την υπογραφή μου στο έργο της περιφέρειας δεν θα την βάλω

Βλάσης: Την υπογραφή μου στο έργο της περιφέρειας δεν θα την βάλω

Φεβρουάριος 05, 2016 - 21:47
4 σχόλια

Ο Κώστας Βλάσης, βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, επεσήμανε στην αρχή της τοποθέτησής του για την υπερκομματική παρουσία των βουλευτών κατά τη συνάντηση – ενημέρωση των δημάρχων και των βουλευτών της Πελοποννήσου για το μεγάλο πρόβλημα των απορριμμάτων, λέγοντας παράλληλα ότι οι βουλευτές βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν.

Από το 2010 εκχωρήθηκαν κάποιες αρμοδιότητες στην Περιφέρεια για τα απορρίμματα, θύμισε, για να κάνει τη διαχείριση και είπε ότι υπήρξε μια καλοπροαίρετη εκχώρηση αυτών των δικαιωμάτων. Αλλά, όπως υπογράμμισε, έχουμε 2016 και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.
Τώρα έχουμε μια πρόταση η οποία κάνει δυσβάσταχτο το βάρος που πρέπει να πληρώσουν οι πολίτες, με τα δημοτικά τέλη να αυξάνονται, υπογράμμισε.

Το αστείο του πράγματος ,είπε, είναι ότι η Περιφέρεια βγαίνει και μιλάει για μείωση δημοτικών τελών από τους δημάρχους.
Μιλάμε για σουρεαλισμό σε όλο του το μεγαλείο, επεσήμανε.

Έχουμε μια πρόταση καθαρά κακή για τους δημότες, ανέφερε μιλώντας για το έργο που προωθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Και συνέχισε, φέρνοντας προς συζήτηση τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στους Δήμους από την Περιφέρεια.

Την υπογραφή μου στο έργο της περιφέρειας δεν θα την βάλω

Εφ.Κ


4 Σχόλια

ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ;ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

Σου λέει τίποτε η λέξη <<μνημόνιο>> κ.κ.βουλευτά; μήπως ψήφισες; ή μήπως το αρνήθηκες;

Δεν χρειαζόμαστε να βάλει άλλες υπογραφές, τις βάζει στις ερωτήσεις που κάνει κατά κόρον στη Βουλή...Πολύ κοκό αλλά από παντεσπάνι τίποτα...

Αν οι Δήμαρ μπορούσαν να διαχειριστούν τα απορρίμματ, θα το είχαν ήδη κάνει και δεν θα ζούσαμε για τόσους μήνες μέσα σε αυτά. Ακόμα και για την αποκόμιδή τους δήλωσαν αδυναμία και ζήτησαν να την κάνει ο Τατού. Το έργο του Τατ για τα απορρίμματ έχει περάσει από σαράντα κύματα και έχει πολεμηθεί πολύ, γιαυτό και έχει καθυστερήσει. Ίσως να χρειάζετε κάποιες βελτιώσεις.Να μου το θυμηθείτε ότι θα ξαναζήσουμε σύντομα πάλι μέσα στα σκουπίδια. Ήδη τα έχουμε σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας. Οι Δήμαρχ κοιτάζουν πως να βάλουν στο χέρι τα χρήματ που τους έταξε ο υπουργός. Χεστ@κ. για την υγεία μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.