Κόντρα Παυλή - Τατούλη για τα απορρίμματα;

Κόντρα Παυλή - Τατούλη για τα απορρίμματα;

Δεκέμβριος 01, 2015 - 23:12
5 σχόλια

Στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής απαντώντας σε ερωτήματα του κ. Τζιούμη μίλησε για την διαχείριση των απορριμμάτων περιγράφοντας όλη τη διαδικασία και τις καθυστερήσεις, οι οποίες υπάρχουν για τον χώρο στο Μεγαβούνι.

«Ο δήμος μας δεν είναι σε έκτακτη ανάγκη παρόλο που κάναμε το αίτημα μας για παράταση λόγω αλλαγής γενικού γραμματέα πολιτικής προστασίας και στις 2 Νοεμβρίου 2015 προχώρησαν οι διαδικασίες. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει την έκτακτη ανάγκη, δεν μας την έχει δώσει και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για την περιφέρεια», είπε.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ΔΣ για τα απορρίμματα. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το Ελεγκτικό συνέδριο το οποίο έσωσε το «πράσινο φως» γα το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο Κ. Παυλής άφησε αιχμές για το έργο της περιφέρειας αλλά και τον κ. Τατούλη και για την ελάχιστη εγγυημένη ποσότητα των απορριμμάτων.

Η δημοτική αρχή έχει την πρόθεση να προχωρήσει το δικό της έργο για την διαχείριση των απορριμμάτων

Τέλος ο δήμαρχος επεσήμανε ότι είναι σε επαφή με τον δήμο Γορτυνίας και Μεγαλόπολης όπου μπορεί να υπάρξει και συνεργασία.

Κλείνοντας μίλησε και για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ και για τον τρόπο που τον χειρίζεται η περιφέρεια, η οποία έχει αφήσει εκτός το Πλάτωμα, εκφράζοντας την πρόθεσή του να κάνει ο δήμος Τρίπολης την αποκατάσταση.

Έφη Καστραντά


5 Σχόλια

Oi γύφτοι τα μαλώματα τα έχουν για πανηγύρια. Μας δουλεύει και Περιφερειάρχης και Δήμαρχος. Παίζουν με τα νεύρα μας, την υγεία μας και την τσέπη μας. Αίσχος!!!

Σιγά ρε Παυλή έλυσες το πρόβλημα με τα απορρίμματα και τώρα θα λύσεις και το πρόβλημα του Πλατώματος? Πόσο ηλίθιους μας περνάς?

Ο Δήμαρχος μια με τα σκυλιά δεν μπορείνα να κάνει τίποτα μια με τα σκουπίδια θέλει να μας αρχίσει να ίδια όπως πέρισει και άμα αρχίσει αυτό το θέμα πάλι με τα απορρίματα τα σκυλιά θα γίνουν άλλα τόσα.

Έχει σχέδιο βρε ο άνθρωπος. Θα βάλει τα σκυλιά να φάνε τα σκουπίδια και έτσι θα λύσει δύο προβλήματα ταυτόχρονα. Άλλο επίπεδο!!!!!

καθιστε και μετα τα Χριστουγεννα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Θα ζησουμε παλια τα ιδια και χειροτερα, μας βλεπω να σουβλιζουμε σκουπιδια το πασχα. Ο ενας πιο ανευθυνος απο τον αλλο. Ποσο πιο κατω πια?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.