Ο Δήμος Τρίπολης παίρνει τα μέτρα του για το χειμώνα (vid)

Ο Δήμος Τρίπολης παίρνει τα μέτρα του για το χειμώνα (vid)

Δεκέμβριος 01, 2015 - 13:14
4 σχόλια

Δημόσια ανοικτή συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο της Τρίπολης.

Η συνεδρίαση είχε σκοπό τον προγραμματισμό δράσης αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων  2015-2016 και τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών του Δήμου. Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Τυροβολάς Δημήτρης ανέφερε τις δράσεις που έχουν γίνει στον Δήμο, όπως καθαρισμός φρεατίων, ρεμάτων. Υπάρχουν 4 πολυμηχανήματα, 4 τσάπες και οχήματα, 50 τόνοι αλάτι είναι στη διάθεση του Δήμου για όποτε και εάν χρειαστούν.

Ο δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος του Σ.Τ.Ο. Δημήτρης Παυλής ανέφερε ότι παρόλο που υπάρχει μεγάλο οικονομικό θέμα ο Δήμος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον χειμώνα που έρχεται, ενώ ζήτησε να υπάρχει και φέτος πολύ καλή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, γιατί έτσι θα υπάρξει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Δήμος Τρίπολης παίρνει τα μέτρα του για το χειμώνα


4 Σχόλια

Κρείττον εστί το σιγάν του λαλείν ή μήπως δεν είναι έτσι; κ.κ. Δημοτικοί άρχοντες.

Θα δούμε πάλι το Σωτηράκη να κάνει βόλτες με το εκχιονιστικό? Δε θα το αντέξω και φέτος....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.