Χαμένη στην «αλληλογραφία» η ΝΔ

Χαμένη στην «αλληλογραφία» η ΝΔ

Νοέμβριος 30, 2015 - 19:30
5 σχόλια

Όλα της συνεννόησης δύσκολα για τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τα δημοσιεύματα στον Τύπο κάνουν λόγο για επικείμενη διάσπαση και γενικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ακόμα και αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αυτό που διαφαίνεται είναι ότι η συνεννόηση ανάμεσα στους συνυποψηφίους και στην ΚΕΦΕ συνεχώς δυσκολεύει. Ενώ ο απόηχος του φιάσκου των εσωκομματικών εκλογών δεν λέει να καταλαγιάσει, παρά το γεγονός ότι όλες οι πλευρές προκρίνουν την ανάγκη να χαμηλώσουν οι τόνοι. Ωστόσο οι τόνοι δεν χαμηλώνουν.

Μιάμιση ώρα προτού ξεκινήσει η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της ΝΔ, ο εκπρόσωπος του Β. Μεϊμαρακη έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή προς τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, θέτοντας δύο ζητήματα.

Τα δύο ζητήματα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ και αναδημοσιεύει το in.gr, είναι, πρώτον, ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της ΝΔ κατά της έκπτωτης εταιρείας INFOSOLUTIONS και δεύτερον, σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του γραμματέα του κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού.

Η πλευρά Μεϊμαράκη ζητεί έγγραφη απάντηση εν όψει της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ.

Και λίγη ώρα αργότερα, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος απάντησε με δική του επιστολή στον εκπρόσωπο του Β. Μεϊμαράκη, όπου αναφέρει πως η επιστολή που έλαβε ήταν χωρίς ημερομηνία και υπογραφή και δόθηκε στη δημοσιότητα προτού την λάβει ο ίδιος.

Για το πρώτο ζήτημα, ο Γραμματέας της ΝΔ απαντά ότι αρμόδιος είναι ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος έχει δώσει σχετικές εντολές στη νομική υπηρεσία του κόμματος -και για το δεύτερο θέμα, ότι ο κ. Πλακιωτάκης έχει ζητήσει και έχει λάβει σχετική γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία.

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Το μπάχαλο συνεχίζεται: Αδυνατούν να βρουν ημερομηνία εκλογών στη Ν.Δ.

ΣΥΓΚΕΝΤΩΘΕΙΤΑΙ,Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΩΣ,ΛΕΩ ΙΣΩΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.