Μόνο έτσι θα έχανε

Μόνο έτσι θα έχανε

Νοέμβριος 29, 2015 - 21:24
13 σχόλια

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Ο Αστέρας Τρίπολης για 72’ λεπτά ήταν καταπληκτικός στα αμυντικά του καθήκοντα κρατώντας το μηδέν όμως ο διαιτητής Κύζας με ένα πέναλτι που μόνο αυτός είδε έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να προηγηθεί με τον Φορτούνη και στην συνέχεια να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα με τον Φορτούνη και πάλι στο 80' και τον Ιντέγιε στο 86' με τον διαιτητή Κύζα να συνεχίζει το one man show και να καταλογίζει ένα ακόμα ανύπαρκτο και ταυτόχρονα προκλητικό πεναλτι υπερ του Αστέρα στο 93’ με τον Γιάννου στην επαναφορά να κάνει το τελικό 3-1.

Η αρκαδική ομάδα εμφανώς καταβεβλημένη από την κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης με την Σπάρτα Πράγας για το Europa League δεν κατάφερε να απειλήσει επιθετικά τους ερυθρόλευκους στο άδειο «Γεώργιος Καραισκάκης» κλείνοντας τους αμυντικούς της διαδρόμους με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται αυτό το πέναλτι για να ξεκλειδώσει την κιτριονομπλέ άμυνα και να φθάσει στην νίκη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και είχε από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα και πριν προλάβει να συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο είχε απειλήσει τέσσερις φορές την εστία του Μπαντή. Μια με τον Κασάμι, δύο με τον Σεμπά και μια ακόμη τον Ντουρμάζ. Σε καμία όμως δεν κατάφερε να βρει  τον στόχο. Στην συνέχεια  Αστέρας Τρίπολης άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και είχε την πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη του στα καρέ του Ολυμπιακού στο 14ο λεπτό όταν ο Ντα Κόστα έδιωξε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή την επικίνδυνη επίθεση των κιτρινομπλέ. Στο 20' η αρκαδική ομάδα βγήκε γρήγορα στην κόντρα αλλά ο Παπαδόπουλος υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ από τον επόπτη Σίπκα.

Το λάθος οφσάιντ του Παπαδόπουλου

Οι Πειραιώτες απάντησαν στο 31', όταν ο Ντουρμάζ έκανε από αριστερά το γύρισμα αλλά ο Ιντέγε από δύσκολη γωνία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το πρώτο μέρος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Σίλβα πέρασε στο ματς τον Φουστέρ αντί του Κασάμι. Στο 51' ο Ντουρμάζ  βγήκε τετ-α-τετ  όμως ο Μπαντής με εξαιρετική απόκρουση κράτησε το μηδέν. Ο Ολυμπιακός ανέβασε τις γραμμές του και την πίεση προς την περιοχή του Αστέρα όμως οι κιτρινομπλέ πολύ καλά αμυντικά οργανωμένοι  έβρισκαν τον τρόπο να αμύνονται αποτελεσματικά καλύπτοντας σωστά τους χώρους και χωρίς να επιτρέπουν στους γηπεδούχους να δημιουργούν απειλητικές καταστάσεις εντός περιοχής.

Στο 70' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή και δύο λεπτά αργότερα ο Κύζας είδε πέναλτι το κράτημα του Κουρμπέλη στον Μιλιβόγεβιτς σε μία φάση πουδεν υπάρχει η παραμικρή παράβαση δίνοντας την ευκαιρία στον Φορτούνη να σκοράρει από τα 11 βήματα παρά την καλή προσπάθεια του Μπαντή. Στο 80ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και φυσικά αυτά του Ολυμπιακού με αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Ιντέγε στο 86' σημείωσε το 3-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κύζας υπέδειξε ακόμα ένα πέναλτι ‘’φάντασμα’’ απλά και μόνο για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να ισοφαρίσει την πρώτη υπόδειξη  σε εκτός φάσης  μαρκάρισμα του Ντα Κόστα στον Γιάννου. Ο Ρομπέρτο με εντυπωσιακή επέμβαση σταμάτησε τον Έλληνα επιθετικό που όμως πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για το τελικό 3-1 στο Φάληρο.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Γκολ: 73' πεν. & 80' Φορτούνης, 86' Ιντέγε / 90+2' Γιάννου

Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας) 

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (46' Φουστέρ), Φορτούνης, Ντουρμάζ (74' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας (71' Χαμντανί), Κουρμπέλης, Νίκο (66' Φούντας), Λανθαρότε, Μάσα (81' Γιάννου), Παπαδόπουλος.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Εσας σας εχει διορισει καποιος δικηγορους του αστερα και κρινετε αν ηταν πεναλτι η οχι? Γιατι εγω ακουσα και τισ δηλωσεις του Βεργετη που δεν εκανε καμια αναφορα. Δεν τρωμε κουτοχορτο ρε παιδια, ελεος πια

μονο αυτος ειδες το κράτημα του κουρμπέλη εχει δικιο μονο ετσι θα εχανε 3-1 με 0 σουτ ως το 80

Τώρα εκτός από ''στημένες φάσεις'' έχουμε και ''στημένα πέναλτι'' !! Ο αχρείος Κύζας, σφύριξε το πέναλτι πρίν ακόμα γίνει η υποτιθέμενη παράβαση του Κουρμπέλη !! Ο καραγκιόζης εκτελούσε ''διατεταγμένη υπηρεσία'' και δεν ήταν ο μόνος !! Ο λάισμαν εκανε όργια με ανύπαρκτα οφσάιντ (Παπαδόπουλου) που επηρέαζαν καθοριστικά τον αγώνα και φάουλ με το παραμικρό υπέρ του Ολυμπιακού !! Επρεπε να νικήσουν οι γαύροι πάση θυσία ... Αυτή ήταν η ''εντολή'' !! Ξεχάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου πρίν κάτι χρόνια τί έγινε ;;; Ολη η Ελλάδα είδε την κλοπή ! ''Εντολή '' τότε , ''εντολή και τώρα'' !!!

Εσύ με ποιον είσαι ρε μεγάλε ;;; Μάλλον είσαι τύφλα από γαυρίλα γι΄ αυτό δεν είδες ότι ΔΕΝ ήταν πέναλτι !! Μούφα και ''πέτσινο'' πεναλτι ήταν !! Αλλιώς δε θα κέρδιζε ούτε με σφαίρες ο ...κυρ Σάββας !! Αντε μπράβο ..

Το οτι είχε 0 σουτ προς το τέρμα (και βέβαια ειχε αφου τον κόβει offside 3 μετρα πίσω)δεν σημαινει οτι θα πρέπει να δίνεις πετσινο πεναλτι στον διορισμένο για να κερδίσει..αλλα τι σου λέω εχετε συνηθισει..

Γιατί κύριε αντικειμενικέ πότε έχει κάνει δηλώσεις για την διαιτησία; Ποτέ! Δεν είναι δουλειά του αλλά της διοίκησης...

οχι ρε φιλε δε μου φανηκε παναλτι, αλλα αφου τον προπονητη και τους διοικουντες του αστερα δεν τους πειραζει και τοσο εσεις δε μπορω να καταλαβω γιατι κοπτεστε? μηπως ειναι δικη σας επενδυση? αυτο δε μπορω να καταλαβω. Αφου ολοι αυτοι που διοικουν μια χαρα βολευονται να βγαινει παντα πρωτος ο ολυμπιακος και αυτοι να πηγαινουν uefa εσεις τι τρελαινοσαστε? Αν σας αρεσει αυτο συνεχιστε τις γραφικοτητες, αν ηταν πεναλτι η οφσαιντ και πρασειν αλογα μαγκες

Aν δεν είσαι μέσα στο κόλπο στέλνεις έξω το μούφα πέναλτι και βγαίνεις από πάνω. Οταν το κάνεις γκολ, δικαιώνεις το προηγούμενο και, δείχνεις ότι δεν είσαι θύμα, αλλά παίζεις κανονικά το ρόλο σου

ρε αντικειμενικοι εσεις το κρατημα δεν ειναι πεναλντι το ακουσαμε και αυτο...ολοκληρη διοικηση του αστερα δεν εκανε παραπονα για πεναλντι και φωναζουν αυτοι που δεν πανε ουτε στο γηπεδο ουστ μοσχαρια το παιζετε και φιλαθλοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.