Ποδηλατάδα με ξύλινα ποδήλατα στα πλαίσια εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (vid)

Ποδηλατάδα με ξύλινα ποδήλατα στα πλαίσια εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (vid)

Νοέμβριος 27, 2015 - 17:27
1 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο κ. Αθανασιάδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μαζί με την επιχειρηματία κυρία Κατσούλα την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου με σκοπό να επικοινωνήσουν την ημερίδα που διοργανώνεται την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Η επιχειρηματικότητα κάθε μορφής βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των δράσεων και πρωτοβουλιών του Επιμελητήριου Αρκαδίας. Παράλληλα, εστιάζει στη διάδοση και ανταλλαγή ιδεών για την υποστήριξη του Επιχειρείν. Έτσι το Επιμελητήριο Αρκαδίας μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network με στόχο την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση - ενημερωτική ημερίδα– με θέμα: «Θέληση, Όραμα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα», την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωτοπόρου επιχειρηματία σε θέματα οικολογικής καινοτομίας και όχι μόνο, του κ. Παύλου Ευμορφίδη, Πρόεδρου και Ιδιοκτήτη ελληνικής - πολυεθνικής εταιρίας χαρακτηρισμένης ως success story, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου προσκαλεί τους επιχειρηματίες, φοιτητές, πολίτες της Αρκαδίας να παρευρεθούν στην ανοιχτή συζήτηση προκειμένου να περιγράψουν την προσωπική τους επιχειρηματική εμπειρία ή ιδέα που ξεχωρίζει για την καινοτομία και τις δράσεις της.

Όπως ανέφερε η κυρία Κατσούλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και μια ποδηλατάδα η οποία θα ξεκινήσει από την Αθήνα και τα περάσει από το Άργος, την Τρίπολη και την Καλαμάτα. Τα ποδήλατα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν, είναι ξύλινα.

Ο κ. Ευμορφίδης δημιούργησε το τέλειο ποδήλατο -100% από ελληνικά χέρια και με ελληνικά εξαρτήματα το οποίο λέγεται «Kalimera», και είναι έτοιμος να το πουλήσει σε όλο τον κόσμο.
Μπορείτε και εσείς να μπείτε στην ομάδα των ποδηλατών που θα ξεκινήσουν από την Αθήνα με προορισμό την Καλαμάτα, καβάλα στα ξύλινα ποδήλατα COCO-MAT.

Η έναρξη της ποδηλατάδας θα γίνει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου για Κόρινθο και έπειτα συνεχίζεται στις 29 Νοεμβρίου για Τρίπολη –ξεκούραση και party! Η διαδρομή ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου φτάνοντας Καλαμάτα όπου, θα μιλήσει ο κ. Ευμορφίδης στο 3ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας.
Στη διάρκεια της συζήτησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν ότι η επιχειρηματικότητα αφορά τον καθένα, αφού σημαίνει καινοτομία, αποτελεσματική υλοποίηση των πόρων, νέες ιδέες και λύσεις, συνεχείς βελτιωτικές αλλαγές.

Φωτογραφία coco-mat

Video: 

ArcadiaPortal.gr Hμερίδα: Θέληση, Όραμα, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.