Συνεδρίαση για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Βόρεια Κυνουρία

Συνεδρίαση για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Βόρεια Κυνουρία

Νοέμβριος 28, 2015 - 15:03
1 σχόλια

Aπό το astrosnews.gr

Με θέμα τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συνεδρίασε χθες η πολιτιστική επιτροπή του Δήμου. Παρόντες τα μέλη της επιτροπής, ο Δήμαρχος κ. Μαντάς και αντιπροσωπείες από τα ΔΣ πολιτιστικών συλλόγων και συλλόγων γονέων.

Ο κ. Μαντάς πρότεινε οι στολισμοί σε κάθε κοινότητα να γίνουν παρουσία και σε συνεργασία με κάποιον από την κοινότητα (πχ πρόεδρο, μέλος συλλόγου) ποιυ θα βρίσκεται στη σημείο και θα υποδείξει τα κατάλληλα σημεία. Για τις εκδηλώσεις, πέρα από τις κατά τόπους γιορτές, να 0ργανωθεί μια μεγάλη γιορτή στην πλατεία του Αστρους και 1-2 προβολές ταινιών στο Ιδρυμα Ζαφείρη.
Συζήτηση έγινε για την ημερομηνία της κεντρικής εκδήλωσης στο Αστρος, για το αν αυτή θα γίνει στις 24 ή στις 27/12, με τη δεύτερη να επικρατεί.

Τέλος, ακούστηκαν ιδέες και προτάσεις, αλλά συμφωνήθηκε όλα αυτά να συζητηθούν και πάλι σε δεύτερη συνάντηση της επιτροπής πολιτισμού με συγκεκριμένες προτάσεις από τους συλλόγους.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

κ.κ. εκλεκτέ Δήμαρχε της Βόρειας Κυνουρίας σκέψου και τους πραγματικά φτωχούς του Δήμου μας, πρέπει να τους βοηθήσετε σαν Δήμος μην τα αφήνουμε όλα μόνο στην εκκλησία ..... Άγιες ημέρες έρχονται και δυστυχώς πάρα πολύ κρύες ..... μαζί με όλες τις εκδηλώσεις ας γίνει και μία κάτι χωρίς να διατυμπανισθεί ! Ας το σκεφτούν και οι άλλοι κ.κ. Δήμαρχοι του Νομού, δεν είναι κακό να βοηθάς!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.