Όλα του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών δύσκολα....

Όλα του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών δύσκολα....

Νοέμβριος 27, 2015 - 13:00
1 σχόλια

«Αν ήθελες να μας ενημερώσεις για το ασφαλιστικό θα μπορούσες να το κάνεις στη Βουλή.» Αυτή ήταν η απάντηση της προέδρου του ΠαΣοΚ κυρίας Φώφης Γεννηματά στο τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού για τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η οποία συνάντηση, απ' ό,τι φαίνεται, κλειδώνει για το Σάββατο το μεσημέρι, με θέματα το προσφυγικό, το ασφαλιστικό και τη συνταγματική αναθεώρηση. Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε ήδη με και με τον προσωρινό πρόεδρο της ΝΔ Ι. Πλακιωτάκη.

Στον έντονο διάλογο που είχαν, η κυρία Γεννηματά είπε στον πρωθυπουργό ότι θα πάει στη σύσκεψη αλλά μόνο για να συζητήσει για το προσφυγικό και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή που αφορούν την ασφάλεια και τα εθνικά θέματα. Η κυρία Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί διάλογο σε αυτό το επίπεδο για το ασφαλιστικό.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της ΄Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος κατά πληροφορίες ανταποκρίνεται θετικά για τη συμμετοχή του.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Aλέξη η ΕΡΤ, οι καθαρίστριες και οι φίλοι του Πάνου Λάμπρου δε σου φτάνουν;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.